Červen 27, 20169 r malto, příští rok se připoměn, mam jisté možnosti emisí a stk.. nic neslibuju, ale mohl bych se poptat na velmi dobrých místech.. ekkare-to LPG nebylo o levném nebo drahém zařízení, ale o tom, že LPG nebylo absolutně seřízeno. Což není problém ceny zástavby a komponentů,ale absolutní diletanství montérské dílny.... dneska má auto najeto několik tisíc km, spotřeba BA klesla v podstatě na nulu a spotřeba LPG šla dolů o necelý litr/100km..
Červen 27, 20169 r ...říkám, tak cca měsíc před tím, než ti propadnou emise dej vedet, jak jsem psal nic neslibuju, ale můžem se aspon pokusit, za to nic nedáš..
Červenec 2, 20169 r Ahoj Malto, zpráva pro tebe. Dneska jsme přijeli do Primorska. Cesta v pohodě. Ceny lpg- Slovensko jurky-0.399 e, ta benzina hned u sjezdu 0.389e. Srbsko- subotica 64.90 din, směr Bělehrad dražší až 72.90 din, pod bělehradem 65.90, 64.90 din. Bulharsko - 0.9 leva na hranicich, c dragomamu 0.84 leva, za sofii 0.81 - 0.83, nejlevnější je shell. Myto v Srbsku je opravdu 2x, ale 4 zastávky (2x bereš lístek a 2x platíš). Cesta v pohodě, i když jsme jeli. Patek odpoledne z ČR, čekání na hranicích 1 hod Horgoš, 1.5 hod Kalotina. Z úseku Niš-Kalotina mám mnohem lepší dojmy než cordobka, proti předchozím rokům mnhrm pohodlnější jízda, časově o málo rychlejší. Belehrad a Sofie centrem v pohodě. Zatím čus Mirek
Červenec 3, 20169 r super Mirku, pozdravuj Zdravka, že už se moc těšíme ... a vy užívejte ... jsem ani nevěděl, že jste letos opět plánovali BG ... jinak díky za info
Červenec 3, 20169 r Mirek nic nedal vědět a ty Malto taky nic moc.Jiná léta už bylo nové cestovatelské vlákno už založeno a letos nic.A to jedeš za chvilku. Upraveno Červenec 4, 20169 r od dusan.k
Červenec 3, 20169 r Malta ani jinam než do Primorska jezdit neumí, von je naprogramovanej na jednu "trasu do teplejch krajin" jak čáp ...
Červenec 4, 20169 r Pozdravy vyřídím. jinak leva jsme vybírali z bankomatu a vyšla 1leva/14.40Kč, takže pohoda. Jediný kurz, který jsem tu zatím viděl je 1,905 leva / 1 euro, takže nějakých 14.56 kč/leva. mýto srbsko vyšlo na 64 + 160,-Kč, taky pohoda, tankování Bulharsko 11,50,-Kč/L, Srbsko 14,25,-Kč/L, Slovensko 11,13,-Kč/L. Dušane o vláknu jsem přemýšlel, ale protože posledních pár měsíců žiju v běhu, tak bych ho nemohl krmit jak bych chtěl, což se mi osvědčilo u vlákna TT tripu. Je to prostě na pytel. Jinak pro zajímavost, před měsícem touhle dobou jsem se Šmudlou (Octávkou) parkoval u městečka Ramsey na ostrově Man, cca. 3500 km západně od současného místa výskytu. Malto: Bulharsko byla docela rychlá volba poté, co manželka řekla rezolutně moře. Původně jsme letos nikam jet neměli (vyjma té anglie), ale dopadlo to jinak. ach ty ženy. Pak má člověk doma něco na baráku udělat. Chlapci jdu načnout Burgasko a rekreovat se. Srdečné pozdravy do ČR když se Zdravkova wifi umoudří, zase se ozvu.
Červenec 5, 20169 r Mirek nic nedal vědět a ty Malto taky nic moc.Jiná léta už bylo nové cestovatelské vlákno už založeno a letos nic.A to jedeš za chvilku. asi stárnu a on už to tu stejně nikdo nečte Malta ani jinam než do Primorska jezdit neumí, von je naprogramovanej na jednu "trasu do teplejch krajin" jak čáp ... nač měnit osvědčené
Červenec 5, 20169 r ... apropo Mirku, jsou tam letos Češi u Zdravka? Resp. konkrétně černý Peugeot 306SW s M-kovou RZetou?
Červenec 6, 20169 r Malto, češi s M v RZ tu jsou, ale ne peugeotem, ale 3 měsíce starým renaultem megane, myslím, že přijeli v noci po nás. Videl jsem je, ale to je vše, bydli myslím ve vchodě ze zahrady a my z predniho. Jinak jestli máte z loňska slevy do amica a afrodity, tak ty stále platí, dle mých chuťových buněk se letos pokazil jen jasmín, nebo jsem mel smůlu na vyber jídla. Zdravko také zdraví a říkal, ze se těší. Zatím čau Mirek
Červenec 6, 20169 r tak zřejmě obnovili vozový park ... to bude Monty (kdysi zdejší člen fóra). Nene žádné slevy z loňska nemáme. Dokonce jsme byli loni v Amigu snad 3x, 4x a už žádné slevy nedávali. předloni ano
Červenec 7, 20169 r Malto tak už nás nenapínej.Kdy vyrážíš,na jak dlouho,jaké je složení posádky?Letos ceny Lpg přejí cestovatelům.Počítal jsem jen tak orientačně a za 1600kč se dá dojet do Primorska bez poplatků a to je nádhera. Upraveno Červenec 7, 20169 r od dusan.k
Červenec 7, 20169 r chjo, tady to je http://forum.skodahome.cz/topic/136284-malta-v-bulharsku-2016-aneb-letos-podes%C3%A1t%C3%A9-a-op%C4%9Bt-sami/
Červenec 11, 20169 r Něco k cenám v Primorsku. Pivko 2L v plastu 2,3-2.8leva, točené to samé, ale za 0.5L. Ceny se zvedly lokálně dle nenažranosti majitele. Lyška šla nahoru jako každý rok, amigo cca. stejné, jasmín taky, na plážích taky stejné jako loni. "letošní" novinka je hodně kanceláří pro zařízení fakultativních výletů + s tím související proti lonsku minimálně 2x tak velký pohyb autobusů. Čistota na plážích srovnatelná. Nevím Malto za kolik jezdíš s roomem, ale po 2tkč za PHM na cestu se dostanete určitě. V burgasu jsem viděl lpg i za 0.78leva lukoil drží 0.83leva.
Červenec 16, 20169 r Čau pánové, tak jsme zpátky v ČR, cesta proběhla hladce. Výjezd z Primorska 2:10 SEČ, příjezd domů v 21:10 SEČ (1700 km), takže 19 hodin (čistý čas dle palubního počítače 17:40 hod + 3 tankování a 2 svačinové pauzy) Čekání na hranicích - bulharskosrbské - 40 minut, srbskomaďarské - 10 minut, z toho 8 min zdržovali maďarští celníky. (zjevně mají nový předpis pro kontroly, při vstupu vyplňují nějaký předtisk, auto, řidič, chtěj řidičák, řidič dýchá kvůli alkoholu + kontrola kufru - klasika zpověď clo, odkud jedem atd.) Jeli jsme Bački Vinogrady, kde nebyla ani noha a přijeli jsme rovnou k okénku, jestli alespoň půlku toho dělaj na Horgoši, tak potěš koště s čekací lhůtou. Průjezd Sofií něco přes 25 minut centrem, Bělehrad 20 minut centrem. Tankování 3 - Dragoman, cena 0.86, Sofie a okolí 0.92 leva, až 50 km za sofií cena padne na 0.83-0.85 leva, Srbsko u Bulharska 64-90-65.90, směrem k Bělehradu cena vystoupá až 68.90 Din, EkoŽedník 67.90 Din, Slovensko Malacky - Tam 0.389E, Jurky 0.371E, Jarovce (1.OMV za hranice s Maďarskem 0.638E!!, Blava 0.538-0.589 E, )Až dorazí přepočty cen, napíšu celkové náklady.
Červenec 16, 20169 r super Mirku, díky za vyčerpávající informace a parádní čas , hlavně že jste v pořádku dorazili zpět ... apropo, jeli jste sami, nebo jste někoho vytáhli sebou (rodiče, známé)?
Září 5, 20169 r http://podkapotou.zoznam.sk/cl/1000611/1571629/VIDEO--Ako-sa-robi--nove--BMW-750-Li-z-auta-so-zdemolovanym-zadkom?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=vtopky
Září 7, 20168 r Cus chlapi, vraciam sa sem po dlhej dobe, toto je asi jedine forum, ktore ako tak zije. Plynari, chcel by som vediet, ci sa aj vy stretavate v poslednej dobe s tym, ze sa vam zanasaju benzinove vstrekovace, pripadne ako casto ich nechavate cistit. Ja to momentalne riesim uz druhy raz v priebehu 15000km. Nechal som to vycistit ultrazvukom v 11/2015, podla mechosa v nich bola cervenkasta bahnovita/gelovita usadenina. Teraz mi zase auto startuje na dva valce, priznaky presne take iste ako vtedy. Po prepnuti na lpg ide vsetko OK. Na predchadzajucej fabii som s tym problem nemal, ta presla po prestavbe na lpg asi 50000km, sucasne auto s tym zacalo mat problem asi 80000km po prestavbe a teraz ma 95000km po prestavbe. Nemoze to pridavanim nejakych modernych eko-bio zloziek do benzinov?
Září 7, 20168 r Servus slant, dlho si tu nebol ... ako dvojičky ? Už musi byť dievčatá na vdavky však, nie? no možná by si měl říci, za kolik bereš benzín ... protože jak jsem vzpomínal v jiném vláknu, já jak pípne rezerva, beru za 200 kilča jenom, aby se mi beneli obměňoval a vstřiky jsem nikdy nečistil, viz aktuální kilometry u fábie v podpisu. Room má 181t km, ale postupuji stejně a rovněž tam nemám problémy.
Září 7, 20168 r dvojicky este len druhym rokom do skolky. ;-)... je to chalan a dievca, ale aj tak klobuk dole, ze ma vies po takej dlhej dobe zaradit. benzin cvrkam tak do 15 eur maximalne. to mi staci cca na 1 mesiac. v zime mozno obcas za 20, pretoze ho spotrebujem viac. ked som tankoval po pipnuti rezervy za menej, odisli mi uz dve palivove cerpadla. dufam ze mi dnes servisak nezavola, ze odchadza aj to tretie. aku mate nastavenu teplotu na prepinanie do LPG? mne tam nastavil 20 stupnov pre prepnutie po studenom starte (resp. nejakych par sekund oneskorenie ak startujem teplejsi motor nez 20), pre start tepleho motora je tam od 80 stup. nahor, bez casoveho oneskorenia.
Září 7, 20168 r tak teplotu přepínání si už fakt věru nepamatuji, bo ty časy kdy se to ladilo, už jsou dávno pryč a teď už jen jezdím a jezdím, jednou za čas vyměnit filtr, popř.razítko pro STK a nic jiného neřeším
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.