Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

jinak včera ráno bylo zpočátku pěkně, ovšem než jsme se vybatolili z apartmánu, tak se nějak zatáhlo ... měli jsme v plánu pláž Arkutino. Nakonec i přes zatáhlou oblohu jsme vyrazili. Po příjezdu a příchodu na pláž, to ve mně evokovalo tu závěrečnou scénku z Pupendo, kdy se někdy v říjnu v mlze jeli koupat na Balaton ... tak tak nějak to skoro vypadalo o půl deváté ráno na Arkutinu :D.

20170727_082910.thumb.jpg.b59fc00451cc8c2ee716ec36570d8eee.jpg

ale pak se udělalo hezky a stihl jsem se i opálit a než přišla bouřka po druhé hodině, stihli jsme i odjet :). Ale abyste neřekli, že to píši z domova a že sem hodím jen nějakou archivní fotku, tak tady je jedna, která se nedá prostě nafalšovat ;):D

... to bylo přání mladší dcery, která mě i patřičně vybavila ;)

100_8448.thumb.JPG.dd3268c502d85cd0874bebf29d13fa45.JPG

jinak Miro, toto vyrostlo od minulého roku u zámečku v Ravadinovu

100_8468.thumb.JPG.3d15bcceef65a5f28946b3921c6440bd.JPG100_8469.thumb.JPG.5a9dd24728271504248ea2c11e3843b2.JPG100_8470.thumb.JPG.99827d55d1f900be9bce355c376fc5cf.JPG100_8471.thumb.JPG.0e8f5e391a109efee69c5a11a3e0287e.JPG

... no a takhle to vypadalo v nedělu při příjezdu na Bački Vinogradi

597c760959cd5_Baki.thumb.jpg.18176086bc63f6dff1c8a883b11719fa.jpg

dnes azuro, zelená vlajka, takže na Arkutinu jak v Chorvě na rybníku :D

20170729_113140.thumb.jpg.51a0f421bd269eacf88ec51e60407be9.jpg

před 15 hodinami, Malta napsal:

100_8448.thumb.JPG.dd3268c502d85cd0874bebf29d13fa45.JPG

Diskriminaci objevila ČOI také při prodeji vstupenek fanouškům hostujícího klubu HC Kometa Brno. Fanouškům domácího týmu Mountfield HK byly nabízeny vstupenky o 280 korun levněji. "Argumentem pro účtování vyšší ceny za vstupenku pro fanouška hostujícího klubu byla potřeba zajištění zvýšených bezpečnostních opatření," uvedla mluvčí.

Čím ste si to vybojovali ? :kol-147:

ale ten komfort, když jsme po dvakrát stáli skoro sami v kotlu pro hosty a obklopeni desítkami bodyguardů :smich:

... jinak parkování v Primorsku nemusí být zase takový problém, když máte ten správný vůz :smich:

20170729_161636.thumb.jpg.c8ddbcdcfdc981cdd1065dfea727b8d9.jpg

mám rád sladké (ovšem i maso) ... a to i na oběd, ... ale zdejší personál se mi daří vyvést z míry každý rok :D. Šli jsme na pozdní oběd do Amiga a řekl jsem si, že už mám dost masa, že si dám polévku a palačinky. Takže objednávka zněla na "súpa tópčeta" (naše knedličková polévka, trošinku jinak) a pak tři "palačinky sas sladko". Objednávku číšnice přijala ještě vcelku vklidu. Moja si dala kartofy soté a k tomu pilješko s griby. Jí to donesla a mě jen polévku ... pak se přišla zeptat, zda to chci zamotat ... no a pak to nastalo, přinesla dva tácky, jeden dala přede mne a druhý před moju. Když Evča řekla že ne, že ta je také pro mě, stejně jako ta třetí, dívala se na mě dost nedůvěřivě ;). Když už jsem měl jen půlku třetí, přišla si pro prázdné tácky a samou radostí tleskala rukama :D a zřejmě ze srandy se zeptala, zda čtvrtou? Když jsem s plnými ústy řekl "da", ptala se ještě dvakrát, jestli opravdu. Když viděla, že to myslím zcela vážně, šla do kolen. Nevím co řekla v kuchyni, ale za dvě minuty byla zpět i se čtvtou a myslím že nevěřila, že to dám. Ale za a ) byl jsem hladný, za b ) měl jsem už plné zuby masa a za c ) palačinky byly tenké jak papír, takže pro mě žádný problém :)

20170729_165538.thumb.jpg.a16040842a16bd85569bb83754b423a9.jpg

Martine,díky za ceny.Jsi moc hodný.Dívám se,že nezahálíte a užíváte si plnými doušky a že letos nejsou žádné zdravotní komplikace.Ten Aquapark ale není moc velký oproti jinným ne? Zdá se mi,že je tak poloviční oproti Primorskému .Možná to ale podle fotek klame.Kdy jedete domů?

vypada to moooc hezky.. ))) příjemný a bezpečný návrat ))

no moja si vezla potíže už od nás (z těch veder co byly ještě než jsme odjížděli a navíc dělá u pece, odkud vyjíždí lakované plasty, takže vedro trojnásob), mě to chytlo pak druhý den, alkohol nezabíral, takže jsem seběhl dolů 10m pod barák do lékárny, řekl jen dijarija (zvláštní že i v AJ to zní velmi podobně :) ) a lékárnice zkušeně sáhla do regálu pro Imomed. Druhý den jsem ještě koupil druhé balení,  co kdyby a bylo po problémech. Moja dokonce letos trhá rekordy, jak si snad min.tři roky zpět nekoupila ani zmrzku za celý pobyt, tak letos co se dala do kupy, tak každý den ;). Ale ano, letos si to vynahrazujeme za rok minulý, ráno dorazíme na Arkutino, zabereme a zaplatíme lehátka, jdeme smočit tělo (mimochodem předevčírem jsme ve vodě na 30m od nás viděli naživo delfína - fakt zážitek :) ), pak chvvilku oschneme a jdeme sednout do baru, Cuba Libre, nakrájený talíř melounu, kávu (s tou tady také mimochodem zápasím :D ) protože mám rád normální hrnek a ne ty náprstky co tu dávají :D. Vidno dle fotky dle velikosti mojí ruky, že sotva uchopím to pidi ouško toho fakt pidi šálečku a ještě je v něm jenom sotva půlka kávy.

100_8467.thumb.JPG.366fcba61c268319b2bd260582080da9.JPG

.. tak jsem si říkal, že na ně zkusím vyzrát a další den říkám double kafe ... no ... hrnek byl větší, pravda, ale kávy tam furt bylo žalostně málo. Když servírka viděla můj nechápavý a smutný pohled, ptala se zda do toho chci mljako, tak kývám souhlasně hlavou da. Takže množství jsem nakonec nahnal mlékem :).

Jinak vypadá, že domů vyrazíme asi ve středu brzy ráno, abychom mohli v pátek jet ještě někam na výlet po ČR

vynikajici.. -_-

dekuji..

dneska od rána pěkně, ale větrno, přesto jsme se vypravili na Arkutino. Bohužel vlny od moře, červená vlajka, tak jsme zaplatili lehátka, vyvalili se na slunko a četli :)

20170801_090350.thumb.jpg.82f61538dc8650ee9b4ccca0c241eebf.jpg

... no a až nás z toho neustálého hučení vln bolela hlava, tož jsme šli do báru, dali si orandžádu, já káfje illy s mljakom, donesli mi illy bez mljáka ... no prostě nemá cenu s nimi bojovat :D, oni se budou usmívat za každé okolnosti. K jídlu jsme si dali damášne telješko kjúfty na skare (grilované domácí telecí karbenátky s přílohou) a maximálně spokojeni :t

20170801_114845.thumb.jpg.87f2e63d7dae1cfcdd7b12b1247e88a1.jpg

V 31. 7. 2017 na 5:40, dusan.k napsal:

Martine,díky za ceny.Jsi moc hodný.Dívám se,že nezahálíte a užíváte si plnými doušky a že letos nejsou žádné zdravotní komplikace.Ten Aquapark ale není moc velký oproti jinným ne? Zdá se mi,že je tak poloviční oproti Primorskému .Možná to ale podle fotek klame.Kdy jedete domů?

co se týká aquaparku, otevřel prý dnes a je největší v Bulharsku a nese název Neptun. Jinak psal i někdo na Orbíku, že při cestě zpět zastavuje a přespává v Novem Sadu, aby pak navštívil tamní, údajně největší ve střední Evropě) aquapark Petroland. Co se dívala moja na mobilu na jejich stránky a co jsem pak zhruba přepočítaval vstupné dle mýtného, tak mi vychází celodenní vstup pro dospělého na 250,-Kč.

Malto, jak se ted pohybuji ceny v Bul;harsku.. za jidlo, piti.. atd?

já ti ani nevím, detailně to nestuduji, přijde mi to poslední dva tři roky stejné. Vždy oběd s pitím platíme kolem 30-35 Leva. Zmrzka stojí též stejně 1,69 za 100gr. Palačinku jsem si dával tuším za 3,50 fakt nevím?

nic, rodinná rada dnes rozhodla, že se prostě domů zítra ještě nejede, že to lenošení je prostě fajn :D , takže domů pojedem až ve čtvrtek brzy ráno (koneckonců zaplaceno to máme do čtvrtka do rána), abychom byli tentýž večer doma B)

... no ale vzhledem k tomu, že na dnes byla předpověď vítr 6,6 m/s a na zítra je 6,2 m/s stejný směr, tak se dá očekávat opět červená. Ale neva, vyzkoušíme Ropotamo po 10 letech . Tehdy se jezdilo lodí až k ústí do moře, teď je to od mostu naopak proti proudu, tak uvidíme, jaké je to tam ;)

jinak dnes jsem se trochu teď večer soustředil na ceny takových těch pouličních fast foodů, palačinka 2,50 s marmeládou, s Nutelou, banánem, se sýrem 3,50. Djuner, střední 4, velký 5 Leva. Pizza byla rovněž tak stejně jako v předchozích letech, takže nějaké zdražení fakt nepozoruji.

dáš to na jeden zátah jo... hele rodiná rado.. prostě ti manželka řekla.. jedeme ve čtvrtek a nebudem se o tom bavit.. ))) žeo.. )))

my když tam byli tehda, tak při červené šlo se čachtat aspon při kraji... ted už tě tam ani nepustí?

domů jezdím poslední léta vždy na jeden zátah a musím říci, že poslední dobou vždy sám, bez střídání. No původně moja chtěla jet už zítra, ale sama mě překvapila, že řekla, že se jí tu líbí a že to máme stejně zaplacené, tak proč jezdit domů dříve.

Jasně, při červené nohy smočit můžeš, ale nějak to nemá smysl

Kamarádi potřebuji radu.Jel jsem včera s děckama do Itálie s Octávkou a někde i Lince se mi začal přehřívat motor.Venku bylo tak 34 stupnů a já jel tempomatových 130.Ručička teploty motoru se pohybovala mezi 90 stupni,kde je normálně a nejvýš se dostala tak na 3/4 stupnice.Potom trošku klesla a zase nahoru.Něž se ustálila na 90 stupních tak to trvalo tak 7 minut.Potom se ještě párkrát mírně zvedla ale už né tak moc a pak zbytek cesty ok.Podotýkám v zácpě jsem nestál,ale když nechám auto nastartované,tak ventilátor se spustí.Dneska jsem najel 400 km,teploty aj okolo 40 a vše ok.Zítra jedem domů,tak se uvidí.Už jsem se ale na čtvrtek obědnal do Škodovky,at se na to mrknou,ale nějaký váš tip by mi možná pomohl.V neděli máme tím samým autem vyrazit do Turecka.Kontrolka se žádná nerozsvítila.

no rucicka je ,,upravena,, tak, aby se drzela porad na 90ti, kdyz uz jde nad 90, tak to uz joo musi byt.. je to udajne proto, ze na starych feldach, kde rucicka,,jezdila,, az pomalu ke 110, nez se spustila sahara, tak to zbytecne stresovalo ridice-i me, neni nic lepsiho nez v kolone cumet na to, jak se rucka drzi milimetr od 110 stupnu a rikat si sepne.. nesepne..- proto je to upravene tak, aby se v podstate drzela furt na 90.. pokud se motor prehriva, muze to byt termostat, tesneni pod hlavou, nebo nejaka netesnost.. chce to zkontrolovat expansku, jestli to netlakuje do vody , jestli voda nemizi, vicko expansky  atd.. takove ty klasicke rady.. ja kdyz to resil na felde, tak sem se vsemozne branil sundani hlavy a nakonec mi to delalo tesneni pod hlavou-ohrivani, nespustila se sahara, pak to uz tlakovalo do vody, v zime netopilo atd.. jednou mi to v lete vyletelo az nad 110, kus od Bratislavy na dalnici...pri normalni jizde kolem 90km se to jakz takz drzelo, jak jsem tomu slapl, letelo to nahoru.. takze zbytek cesty na pianko a s topenim naplno... vsechno dusledek praskleho tesneni pod hlavou. ono ve skodovce ti nezjisti stejne nic.. pokud chces mit 100 procent jistotu , musi jit hlava dolu, aby to zkontrolovali, jestli to neni nekde foukle.. ale muze to byt klidne vodni pumpa, netesnot, chladic, vicko, souhra nahod.. tezko rict.. tak snad to bylo jen chvilkove zavahani.. DD

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.