Leden 28, 200817 r ale 50 euro ??to tam bola klima, striptizova tanecnica a minigolf ? klima jo a cca 30 m n apísčitou pláž
Leden 28, 200817 r záleží kam jedeš. Já jezdím na Makarskou - cca 1100 km z Olomouce. Tam i zpět cca 2200 km. LPG cenově zhruba tak jak u nás. Drahá je dálnice-mítnice cca 1700,- tam i zpět. A rakouská dálniční cca 300,- Kč. to nie je moc, dik za info, mozno ukecam priatelku na dovolenku
Leden 28, 200817 r Autor to nie je moc, dik za info, mozno ukecam priatelku na dovolenku chod na www.viamichelin.com zadaj si tam start a ciel, cenu paliva, priemernu spotrebu a spocita ti to vzdialenost, naklady na palivo, dlzku trvania cesty....atd. v kazdom pripade zaplatis polovicu ceny, ktoru by si dal za benzin. a na takych dlhych cestach, v teple je spotreba priazniva.
Leden 28, 200817 r chod na www.viamichelin.comzadaj si tam start a ciel, cenu paliva, priemernu spotrebu a spocita ti to vzdialenost, naklady na palivo, dlzku trvania cesty....atd. v kazdom pripade zaplatis polovicu ceny, ktoru by si dal za benzin. a na takych dlhych cestach, v teple je spotreba priazniva. no příznivá- noc, prázdná dálnice, 150 na tachometru(manželka musí spát) -průměr kolem 10 l.
Leden 28, 200817 r no příznivá- noc, prázdná dálnice, 150 na tachometru(manželka musí spát) -průměr kolem 10 l. teraz si ma potesil colins: dik za info, dobra stranka
Leden 28, 200817 r teraz si ma potesil colins: dik za info, dobra stranka pro kontrolu-i na škodováckých stránkách je vcelku dobrý routplanner
Leden 29, 200817 r moze mat nadrz na LPG nejaky vplyv na zadne pneu ?aj ked je to zatazene o trochu viac, ako bez nadrze. asi nie, ze ? to napadlo minule kolegu, ale mam pocit, ze len hladal problem, tam kde nie je. kedze plyn nema a benal je mu drahy. Vliv žádný, všechno v pohodě, je to jako by jsi jel s trošku naloženým kufrem Ale tím, že je to zatížení stabilní, tak já tedy foukám stabilně zadní kola a něco málo víc než předepisuje výrobce pro poloviční zatížení a to i když jezdím v autě sám nebo max. ve dvou. Doporučili mi to v pneuservisu....
Leden 29, 200817 r Vliv žádný, všechno v pohodě, je to jako by jsi jel s trošku naloženým kufrem Ale tím, že je to zatížení stabilní, tak já tedy foukám stabilně zadní kola a něco málo víc než předepisuje výrobce pro poloviční zatížení a to i když jezdím v autě sám nebo max. ve dvou. Doporučili mi to v pneuservisu.... sice plná nádrž plynu ale zase prázdná benzínová
Leden 29, 200817 r tak tak, jen prostě aby to neřvalo po nastartování a neoslňovala ta hnusná kontrolka
Leden 29, 200817 r tak tak, jen prostě aby to neřvalo po nastartování a neoslňovala ta hnusná kontrolka nebo ji odpojit na vagu
Leden 30, 200817 r Tak jsem včera konečně potkal souseda (známého) abych se mohl zeptat jak to všechno dopadlo. Poslechněte si co se mu stalo. Jdu předminulé pondělí ráno do garáže pro auto a vidím, že soused má Octavii I Combi 1,6 venku. Říkám si asi má něco v garáži (podniká v elektru), tak tam někdy občas něco složí. Jenže otevřu vrata a vidím garáž prázdná (máme je propojené). No nic valil jsem do hokny a zapoměl na to. PAk mi volá dopoledne manželka jestli nevím co mají s autem, že jim tam nacouvávala odtahovka a natahuje jim auto na valník. No říkám ničeho jsem si nevšiml, ikdyž byl čumákem nalepený na vrata tak jsem neviděl že by měl třeba rozstřelený předek. Tak jsem mu písnul mail a odpověď byla následující. Jeli od rodičů (Nectavským údolím - kousek od nás směrem na Prostějov) a tam jsou při jedné straně skály. Samo značka možnost padajícího kamení. Ten předminulý víkend u nás dost pršelo a prostě něco popadalo na silnici. No a jak jeli za zatáčkou jeden větší šutrák chytli spodkem. Výsledek - proražená olejová vana. Včera ho zpovídám kolik ho ta "sranda" stála. Když jsem to slyšel tak se mi načisto podlomily kolena. Byla to naštěstí "jen" olejová vana. Takže výměna, new čidlo, prý přelakování př.nárazníku asi to škrtlo i o něj + odtah nějakých 35km do servisu ..... 23 000 Kč. Upraveno Leden 30, 200817 r od Malta
Leden 30, 200817 r Tak jsem včera konečně potkal souseda (známého) abych se mohl zeptat jak to všechno dopadlo. Poslechněte si co se mu stalo. Jdu předminulé pondělí ráno do garáže pro auto a vidím, že soused má Octavii I Combi 1,6 venku. Říkám si asi má něco v garáži (podniká v elektru), tak tam někdy občas něco složí. Jenže otevřu vrata a vidím garáž prázdná (máme je propojené). No nic valil jsem do hokny a zapoměl na to. PAk mi volá dopoledne manželka jestli nevím co mají s autem, že jim tam nacouvávala odtahovka a natahuje jim auto na valník. No říkám ničeho jsem si nevšiml, ikdyž byl čumákem nalepený na vrata tak jsem neviděl že by měl třeba rozstřelený předek. Tak jsem mu písnul mail a odpověď byla následující. Jeli od rodičů (Nectavským údolím - kousek od nás směrem na Prostějov) a tam jsou při jedné straně skály. Samo značka možnost padajícího kamení. Ten předminulý víkend u nás dost pršelo a prostě něco popadalo na silnici. No a jak jeli za zatáčkou jeden větší šutrák chytli spodkem. Výsledek - proražená olejová vana. Včera ho zpovídám kolik ho ta "sranda" stála. Když jsem to slyšel tak se mi načisto podlomily kolena. Byla to naštěstí "jen" olejová vana. Takže výměna, new čidlo, prý přelakování př.nárazníku asi to škrtlo i o něj + odtah nějakých 35km do servisu ..... 23 000 Kč. Pěkná nadílka Měl alespoň havarijku, že by to šlo z pojistky?
Leden 30, 200817 r Tak jsem včera konečně potkal souseda (známého) abych se mohl zeptat jak to všechno dopadlo. Poslechněte si co se mu stalo. Jdu předminulé pondělí ráno do garáže pro auto a vidím, že soused má Octavii I Combi 1,6 venku. Říkám si asi má něco v garáži (podniká v elektru), tak tam někdy občas něco složí. Jenže otevřu vrata a vidím garáž prázdná (máme je propojené). No nic valil jsem do hokny a zapoměl na to. PAk mi volá dopoledne manželka jestli nevím co mají s autem, že jim tam nacouvávala odtahovka a natahuje jim auto na valník. No říkám ničeho jsem si nevšiml, ikdyž byl čumákem nalepený na vrata tak jsem neviděl že by měl třeba rozstřelený předek. Tak jsem mu písnul mail a odpověď byla následující. Jeli od rodičů (Nectavským údolím - kousek od nás směrem na Prostějov) a tam jsou při jedné straně skály. Samo značka možnost padajícího kamení. Ten předminulý víkend u nás dost pršelo a prostě něco popadalo na silnici. No a jak jeli za zatáčkou jeden větší šutrák chytli spodkem. Výsledek - proražená olejová vana. Včera ho zpovídám kolik ho ta "sranda" stála. Když jsem to slyšel tak se mi načisto podlomily kolena. Byla to naštěstí "jen" olejová vana. Takže výměna, new čidlo, prý přelakování př.nárazníku asi to škrtlo i o něj + odtah nějakých 35km do servisu ..... 23 000 Kč. to by mě asi jeblo
Leden 30, 200817 r už jsem nad tím tak chlapi přemýšlel, když jsem tak jednou dojel k pumpě a oni zrovna přetankovávali z velké cisterny plyn, že by nebylo marný, kdyby mi to stálo na place u garáže. Ptal jsem se pumpaře kolik tam toho je, říkal něco o 10000 litrech. Nos tím už bych tak tři půl roku vydržel jezdit
Leden 30, 200817 r už jsem nad tím tak chlapi přemýšlel, když jsem tak jednou dojel k pumpě a oni zrovna přetankovávali z velké cisterny plyn, že by nebylo marný, kdyby mi to stálo na place u garáže. Ptal jsem se pumpaře kolik tam toho je, říkal něco o 10000 litrech. Nos tím už bych tak tři půl roku vydržel jezdit a na dovolenou ty s fábčou a najatý řidič s kamionem plným LPG :p :p :p :p
Leden 30, 200817 r a na dovolenou ty s fábčou a najatý řidič s kamionem plným LPG :p :p :p :p tak v tom případě jedu dál než do BG
Leden 30, 200817 r Když už jsme byli odesláni sem, tak k těm rozvodům. Před vánocema jsem dělal na služební Fábii 1,9 SDi rozvody a konečná cena byla - 18968,- Kč. ( 3x řemen, 6x kladka, vodní pumpa, olej, filtry atd ). Zlatý 1,4 MPi :p :p
Leden 31, 200817 r Když už jsme byli odesláni sem, tak k těm rozvodům. Před vánocema jsem dělal na služební Fábii 1,9 SDi rozvody a konečná cena byla - 18968,- Kč. ( 3x řemen, 6x kladka, vodní pumpa, olej, filtry atd ). Zlatý 1,4 MPi :p :p Jj, na feldu 1,3 MPi origo sada ozubených kol i s řetězem něco okolo 500,- + výměna u známého mechanika za dalších 500,- Osobně zvládnu ledsco taky sám, ale do rozvodů bych se nepouštěl, přece jen je to přesná práce a stačí pootočení o jeden zoubek a je to v ....
Leden 31, 200817 r Jj, na feldu 1,3 MPi origo sada ozubených kol i s řetězem něco okolo 500,- + výměna u známého mechanika za dalších 500,- Osobně zvládnu ledsco taky sám, ale do rozvodů bych se nepouštěl, přece jen je to přesná práce a stačí pootočení o jeden zoubek a je to v .... rozvody raději u nějakého mechoša. Když budeš mít svůj oil, filtry atd tak tě rozvody ve značkovým včetně matroše přijdou tak na 2500,- kč. A to se dá.
Leden 31, 200817 r Na rozvody . Mám 1,2 a tam jsou doživotní. (je otázka jakou mají životnost konstruktéři u škodovky )
Leden 31, 200817 r Na rozvody . Mám 1,2 a tam jsou doživotní. (je otázka jakou mají životnost konstruktéři u škodovky ) doživotní je u škodovky tak 150 tis. a to je max. :p :p
Leden 31, 200817 r Na rozvody . Mám 1,2 a tam jsou doživotní. (je otázka jakou mají životnost konstruktéři u škodovky ) ...máš recht, ale přečti si Svět montérů z tohoto týdne Nestačil jsem se divit, co tam psali za bludy: porovnávali v sekci bazar Ibizu 1,2 12V HTP 47kW a Fiestu 1,3 51kW a pustili tam do světa v servisních radách!!!!! informaci, že u HTP se mění rozvody po 90t km a fiesta je prý má doživotní Nebyl to ale jediný překlep ohledně rozvodů, dokonce tam i uvedli, že rozvody na HTP stojí tuším 3400 a nějaký drobný Pomalu ale jistě k nim ztrácím důvěru a to není první blbost, kterou jsem se tam dočetl. Ohledně HTP už prohlašovali, že nesnáší provoz na lpg, ale nebyli schopni to ničím vysvětlit ani doložit, když jsem atakoval jejich redakci... Jestli zbyde čas, klidně ten článek s rozvody HTP naskenuji a v pondělí to sem můžu hodit... pro pobavení nad úrovní informací "odborného" časopisu Upraveno Leden 31, 200817 r od Wassermann
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.