Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

a zasponzoruješ mi ho? :p:p

fuck já ti ho koupím a ty budeš rejžovat? :pfuck

nene, já budu jen šetřit ;) ... když budu jezdit na tom laně lol

nene, já budu jen šetřit ;) ... když budu jezdit na tom laně lol

lepší bude chodit na stopa, to nebudeš muset fabulu vůbec vytahovat :p :p :p :p

nojo, ale abych se stihl vůbec během dne dostavit do práce. To víš škaredýmu chlapovi nikdo nezastaví :p

tak musíš jít na facelift nebo si najmout mladou kočku na ježdění do práce :p :p :p

tak první varianta je drahá a s nejistým výsledkem :p a druhé je taky drahá a s jistým výsledkem :prc: a doma by byl výslech :rtfm: a pak bych si mohl zbalit čemadan lol

ty brďo, to tě chvílema někdo i tlačil né? :p :p :p :p :p

To možná nee, ale je to jak když jedeš s kloboukem na hlavě :) A možná všichni okolo zběsile troubili, co je to za sedláka :horse::scooter:

Jen tak pro pobavení přikládám to slíbené naskenování z "odborného" časopisu Svět montérů, kde se můžete dočíst (červeně orámováno), kdy se mají u HTP měnit rozvody a kolikpak asi budou stát... ;)

post-1621-1202126629_thumb.jpg

post-1621-1202126641_thumb.jpg

To možná nee, ale je to jak když jedeš s kloboukem na hlavě :) A možná všichni okolo zběsile troubili, co je to za sedláka :horse::scooter:

nene čepičáře :kol-21: nesnáším :kol-143: a přesto že jsem zvolnil, tak se k nim zdaleka ještě neřadím :p

nene čepičáře :kol-21: nesnáším :kol-143: a přesto že jsem zvolnil, tak se k nim zdaleka ještě neřadím :p

Tak to pardón :D

náhodou není to tak tragické jak se může na první pohled zdát, dnes např. mě předjeli akorát dvě auta, na okrsce kousek za Jevíčkem TDIčkový Golf, neměl jsem ještě zahřáto a pak na státovce TDIčková Octavie II. A s TDIčkama se zásadně nehoním ;)

Upraveno od Malta

náhodou není to tak tragické jak se může na první pohled zdát, dnes např. mě předjeli akorát dvě auta, na okrsce kousek za Jevíčkem TDIčkový Golf, neměl jsem ještě zahřáto a pak na státovce TDIčková Octavie II. A s TDIčkama se zásadně nehoním ;)

TDIčka je lepší nechat ujet, strašně smrdí :p :p :p :p

tak jsem si udělal o víkendu brigádičku na autě, v sobotu jsem vytahoval ven přední sedačky abych mohl povolit ty boční plasty na nich a sundat potahy. Manželka mě už dlouho přesvědčovala že by bylo potřeba je vyprát, a já to furt oddaloval vědom si toho co je na tom práce. Nakonec jsem nátlaku podlehl, půjčil si v práci torxový ořech na ty 4 hlavní šrouby a sundal to. Když už jsem to sundal, vytáhl jsem ven koberečky, umyl je a pod nimi ten boršus vysál. Pak už jsem i kufr vysál. Pak jsem si říkal že bych i ty skla mohl zevnitř umýt, byli tam (na předním skle) ještě pozůstatky lepidla od dálničních známek české, slovenské, maďarské a bulharské (ještě od dovči). Když už byly umyty zevnitř, tak jsem je přešolíchl zvenku. Pak jsem kouknul na motor, dolil trochu G12, dolil nádržku na ostřikovače a koukl na olej. No a dívám se, že to mám nějaké navlhlé pod filtrem a na altíku a pod řemenicí na bloku. Dělal jsem si olej sám a asi jsem to málo utáhl (bál jsem se abych ten plast neukroutil). Tak jsem to sikovkama za studeného motoru malinko přitáhl. V neděli když se udělalo tak pěkně, říkám si že to rovnou umyji a tak se také stalo. Když už to bylo tak čisťounké, tak mi to mladší dcera (hodná holka ;) ) Turtle voskem s PTFE navoskovávala a já to za ní rozlešťoval. No co vám mám povídat ... radost pohledět, jak kdyby vyjela ze saloonu kol5 ... no a dnes mrholí <_< ... no já jsem takový klikař. No dnes jsem mrknul jak jsem dorazil z práce na filtr a zas to tam bylo potečené, tak jsem to ještě malinko přitáhl za tepla, tak doufám že bude klid. Dole na vaně jsem se to taky bál přitáhnout a začalo to slzet, tak jsem to více přitáhl a byl klid. Tak doufám že bude i úspěch nahoře.

Pokud by jsi se nudil i další víkend, tak můžeš přijet a vrhnout se na moje. :p :p :p

Namontoval jsi si alespoň schránky pod sedačky, když už jsi to měl venku?

to asi nepůjde, páč příští sobotu vezu rodiče a mladší dceru na hory, takže chci toho využít a takési zalyžovat no a v neděli když bůh dá budu dávat potahy zpět.

Schránky ... nedal. Když jsem si na ně ušpóroval a byl rozhodnut je tam dát, nebyly skladem ani ve Škodě. No a teď na ně není <_< , páč mě čekají jiné investice důležitější pro provoz auta.

objednáš a druhý den máš a za 300,- no neber to :p

no to já si chtěl objednat, volal jsem proto i do saloonu, zda mají skladem. Prý ne, ale že se ještě podívá zda mají u toho termín dodání, že se podle toho dá poznat zda je mají aspoň v MB. Údajně tam byl termín neznámý a sklaďák říkal že to znamená že je namjí ani v Bolce. Tak jsem tehdy koupil hasičák do auta (povinný v Srbsku a BG myslím taky) a bylo utraceno a dnes už mě tak nelákají.

no to já si chtěl objednat, volal jsem proto i do saloonu, zda mají skladem. Prý ne, ale že se ještě podívá zda mají u toho termín dodání, že se podle toho dá poznat zda je mají aspoň v MB. Údajně tam byl termín neznámý a sklaďák říkal že to znamená že je namjí ani v Bolce. Tak jsem tehdy koupil hasičák do auta (povinný v Srbsku a BG myslím taky) a bylo utraceno a dnes už mě tak nelákají.

tak to musím schránky rychle objednat než začnu řešit hasičák kvůli dovče lol lol lol

no hasičák mám přece jenom raději vzadu

já to myslel kvůli financím od manžílky :p

aháááá tak to joooooo lol , no jasně schránky teď a hasičák potom, prostě bez něj drahá nikam nejedem ;) ... no je vidět, nejsi ženatý první den lol

schránky teď, potom tempomat(protože 20 hodin to fakt nejde mít nohu na plynu), potom fólie(přece se neupečem-viz loni v chorvatsku) a před dovčou hasičák(musí být). No a to by mohlo být vše. :p :p :p

no máš to krásně nalajnované ... máš nějakého dobrého sponzora čéče asi ;)

no máš to krásně nalajnované ... máš nějakého dobrého sponzora čéče asi ;)

celej rok jsem byl hodnej tak co :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.