Únor 4, 200817 r nene, já budu jen šetřit ... když budu jezdit na tom laně lepší bude chodit na stopa, to nebudeš muset fabulu vůbec vytahovat :p :p
Únor 4, 200817 r nojo, ale abych se stihl vůbec během dne dostavit do práce. To víš škaredýmu chlapovi nikdo nezastaví
Únor 4, 200817 r tak první varianta je drahá a s nejistým výsledkem a druhé je taky drahá a s jistým výsledkem a doma by byl výslech a pak bych si mohl zbalit čemadan
Únor 4, 200817 r ty brďo, to tě chvílema někdo i tlačil né? :p :p To možná nee, ale je to jak když jedeš s kloboukem na hlavě A možná všichni okolo zběsile troubili, co je to za sedláka
Únor 4, 200817 r Jen tak pro pobavení přikládám to slíbené naskenování z "odborného" časopisu Svět montérů, kde se můžete dočíst (červeně orámováno), kdy se mají u HTP měnit rozvody a kolikpak asi budou stát...
Únor 4, 200817 r To možná nee, ale je to jak když jedeš s kloboukem na hlavě A možná všichni okolo zběsile troubili, co je to za sedláka nene čepičáře nesnáším a přesto že jsem zvolnil, tak se k nim zdaleka ještě neřadím
Únor 4, 200817 r nene čepičáře nesnáším a přesto že jsem zvolnil, tak se k nim zdaleka ještě neřadím Tak to pardón
Únor 4, 200817 r náhodou není to tak tragické jak se může na první pohled zdát, dnes např. mě předjeli akorát dvě auta, na okrsce kousek za Jevíčkem TDIčkový Golf, neměl jsem ještě zahřáto a pak na státovce TDIčková Octavie II. A s TDIčkama se zásadně nehoním Upraveno Únor 4, 200817 r od Malta
Únor 4, 200817 r náhodou není to tak tragické jak se může na první pohled zdát, dnes např. mě předjeli akorát dvě auta, na okrsce kousek za Jevíčkem TDIčkový Golf, neměl jsem ještě zahřáto a pak na státovce TDIčková Octavie II. A s TDIčkama se zásadně nehoním TDIčka je lepší nechat ujet, strašně smrdí :p :p
Únor 4, 200817 r tak jsem si udělal o víkendu brigádičku na autě, v sobotu jsem vytahoval ven přední sedačky abych mohl povolit ty boční plasty na nich a sundat potahy. Manželka mě už dlouho přesvědčovala že by bylo potřeba je vyprát, a já to furt oddaloval vědom si toho co je na tom práce. Nakonec jsem nátlaku podlehl, půjčil si v práci torxový ořech na ty 4 hlavní šrouby a sundal to. Když už jsem to sundal, vytáhl jsem ven koberečky, umyl je a pod nimi ten boršus vysál. Pak už jsem i kufr vysál. Pak jsem si říkal že bych i ty skla mohl zevnitř umýt, byli tam (na předním skle) ještě pozůstatky lepidla od dálničních známek české, slovenské, maďarské a bulharské (ještě od dovči). Když už byly umyty zevnitř, tak jsem je přešolíchl zvenku. Pak jsem kouknul na motor, dolil trochu G12, dolil nádržku na ostřikovače a koukl na olej. No a dívám se, že to mám nějaké navlhlé pod filtrem a na altíku a pod řemenicí na bloku. Dělal jsem si olej sám a asi jsem to málo utáhl (bál jsem se abych ten plast neukroutil). Tak jsem to sikovkama za studeného motoru malinko přitáhl. V neděli když se udělalo tak pěkně, říkám si že to rovnou umyji a tak se také stalo. Když už to bylo tak čisťounké, tak mi to mladší dcera (hodná holka ) Turtle voskem s PTFE navoskovávala a já to za ní rozlešťoval. No co vám mám povídat ... radost pohledět, jak kdyby vyjela ze saloonu ... no a dnes mrholí ... no já jsem takový klikař. No dnes jsem mrknul jak jsem dorazil z práce na filtr a zas to tam bylo potečené, tak jsem to ještě malinko přitáhl za tepla, tak doufám že bude klid. Dole na vaně jsem se to taky bál přitáhnout a začalo to slzet, tak jsem to více přitáhl a byl klid. Tak doufám že bude i úspěch nahoře.
Únor 4, 200817 r Pokud by jsi se nudil i další víkend, tak můžeš přijet a vrhnout se na moje. :p Namontoval jsi si alespoň schránky pod sedačky, když už jsi to měl venku?
Únor 4, 200817 r to asi nepůjde, páč příští sobotu vezu rodiče a mladší dceru na hory, takže chci toho využít a takési zalyžovat no a v neděli když bůh dá budu dávat potahy zpět. Schránky ... nedal. Když jsem si na ně ušpóroval a byl rozhodnut je tam dát, nebyly skladem ani ve Škodě. No a teď na ně není , páč mě čekají jiné investice důležitější pro provoz auta.
Únor 4, 200817 r no to já si chtěl objednat, volal jsem proto i do saloonu, zda mají skladem. Prý ne, ale že se ještě podívá zda mají u toho termín dodání, že se podle toho dá poznat zda je mají aspoň v MB. Údajně tam byl termín neznámý a sklaďák říkal že to znamená že je namjí ani v Bolce. Tak jsem tehdy koupil hasičák do auta (povinný v Srbsku a BG myslím taky) a bylo utraceno a dnes už mě tak nelákají.
Únor 4, 200817 r no to já si chtěl objednat, volal jsem proto i do saloonu, zda mají skladem. Prý ne, ale že se ještě podívá zda mají u toho termín dodání, že se podle toho dá poznat zda je mají aspoň v MB. Údajně tam byl termín neznámý a sklaďák říkal že to znamená že je namjí ani v Bolce. Tak jsem tehdy koupil hasičák do auta (povinný v Srbsku a BG myslím taky) a bylo utraceno a dnes už mě tak nelákají. tak to musím schránky rychle objednat než začnu řešit hasičák kvůli dovče lol
Únor 4, 200817 r aháááá tak to joooooo , no jasně schránky teď a hasičák potom, prostě bez něj drahá nikam nejedem ... no je vidět, nejsi ženatý první den
Únor 4, 200817 r schránky teď, potom tempomat(protože 20 hodin to fakt nejde mít nohu na plynu), potom fólie(přece se neupečem-viz loni v chorvatsku) a před dovčou hasičák(musí být). No a to by mohlo být vše. :p
Únor 4, 200817 r no máš to krásně nalajnované ... máš nějakého dobrého sponzora čéče asi celej rok jsem byl hodnej tak co
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.