Únor 6, 200817 r aby tě ale nepředávkovali a nebyl jsi přetlumenej, to už by s tebou nebyla prdel a nemas tu nahodou chybu v tom pisani? nema tam byt nahodou přetunenej?
Únor 6, 200817 r aby tě ale nepředávkovali a nebyl jsi přetlumenej, to už by s tebou nebyla prdel neměj strach, mě nedostanou :p :p
Únor 6, 200817 r no nevím ... u tuningu se předpokládá zlepšení vízoru a výkonu a oni s ním chtějí provést pravý opak
Únor 6, 200817 r zahlédl jsem tu na moment el prezidenta ... asi to školení musí být fakt drsné, že nás nepotěšil ani žádným bonmotem
Únor 6, 200817 r Autor zahlédl jsem tu na moment el prezidenta ... asi to školení musí být fakt drsné, že nás nepotěšil ani žádným bonmotem nebonzovat !!!
Únor 6, 200817 r Autor jaj asi som povedal ničo čo som nemal. Budeš ma musieť zastreliť asi by mi ta tvoja dala po usiskach....
Únor 6, 200817 r to nee, ona by se k vám rovnou přistěhovala i se sirotky Upraveno Únor 6, 200817 r od Malta
Únor 6, 200817 r Autor to nee, ona by se k vám rovnou přistěhovala i se sirotky necuuu !! mne staci internet a pivo, mna uz sex netoto....obcas ma sice na to este ukeca. ale vobec neviem co by som robil s dvomi zenstinami....bauuuuuuuu
Únor 6, 200817 r necuuu !!mne staci internet a pivo, mna uz sex netoto....obcas ma sice na to este ukeca. ale vobec neviem co by som robil s dvomi zenstinami....bauuuuuuuu no co , zapřáhneš před auto a nemusíš kupovat ani LPG. Vyjde tě to 0 kč na 1 km. A to se vyplatí
Únor 6, 200817 r to by si pak musel byt porad v robote a domov radsi ani nechodit a to by si zas ta jeho myslela, ze ma inu keby domov nechodil
Únor 6, 200817 r no co , zapřáhneš před auto a nemusíš kupovat ani LPG. Vyjde tě to 0 kč na 1 km. A to se vyplatí skor by som povedal ze by natankoval plnu nadrz a usiel kade lahsie, lebo to by ho potom pri dvoch zenskych stalo ovela viac ved ako sa hovori, mat zensku je velmi drahy sport
Únor 6, 200817 r a to by si zas ta jeho myslela, ze ma inu keby domov nechodil možno by ji stačilo keď budu chodiť domov peniaze
Únor 6, 200817 r Autor možno by ji stačilo keď budu chodiť domov peniaze Uniu zien na vas !!!!!! takto schovani v zavetri, kde zenska noha nezabludi, tam ste hrdinovia, ale zeby niekto napisal, ze mi pride pomoct s tymi babiznami, to nieeee. co ???
Únor 6, 200817 r Uniu zien na vas !!!!!!takto schovani v zavetri, kde zenska noha nezabludi, tam ste hrdinovia, ale zeby niekto napisal, ze mi pride pomoct s tymi babiznami, to nieeee. co ??? to si neporadíš s 2 babama? .
Únor 6, 200817 r to si neporadíš s 2 babama? . v tom by si mozno aj poradil ale kto to bude zivit urcite mal namysli len nejake dobrovolne mesacne prispevky na handry a drogeriu
Únor 6, 200817 r v tom by si mozno aj poradil ale kto to bude zivit urcite mal namysli len nejake dobrovolne mesacne prispevky na handry a drogeriu musíš je pořádně a pak poslat do práce. Ty musíš odpočívat a nabrat síly na večer aby jsi mohl zase .
Únor 6, 200817 r musíš je pořádně a pak poslat do práce. Ty musíš odpočívat a nabrat síly na večer aby jsi mohl zase . ty sa citis uz si sa prezradil, teraz vieme tvoje zamestnanie, tak vsetky zeny budeme posielat k tebe teda ja nie, mna to este bavi
Únor 6, 200817 r ty sa citis uz si sa prezradil, teraz vieme tvoje zamestnanie, tak vsetky zeny budeme posielat k tebe teda ja nie, mna to este bavi ještě řekni, že by to nebylo krásné. takový menší harem, ropné vrty a válet se někde u moře. kol11
Únor 6, 200817 r Autor díval jsem se v čerpačkách, zraješ jak víno, mohl by jsi načisto moderovat KTO ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.