Duben 15, 200817 r aj mne by mohol poradit. ma prist svokra/tchyne na desat dni k nam..... jaj ty boze, nechaj sa vyslat na sluzobku na tu dobu
Duben 15, 200817 r colins tak sa dobre naeb zacni ju hned prvy vecer obtazovat a uvidis ze rano jej tam nebude
Duben 15, 200817 r a okrem toho mal si si najst dobru svokru a nie teraz plakat ! a ak ti to dobre dopadne daj vediet mozme ti aj nase svokry posielat do uschovy
Duben 15, 200817 r Amigo: poklice mám jen na zimu Colins: možná by se vyplatilo zainvetsovat do nějakého ukrajince, ať s etchýni podívá na zoubky(zalto ze zubů si může nechat ) . když to vyjde, tak pošli na toho ukrajince kontakt, možná se někdy bude hodit i nám. Jinak zduř, jdu domů.
Duben 16, 200817 r a okrem toho mal si si najst dobru svokru a nie teraz plakat ! a ak ti to dobre dopadne daj vediet mozme ti aj nase svokry posielat do uschovy ...když on si člověk většinou vybírá manžílku a svokra je až na x-tém místě...
Duben 16, 200817 r Včera jsem zapl doma počál a ten se jen rozsvítil a zase zhasnul. A to byl jeho poslední hrdinský čin. Po několika svižných úderech teď reaguje na zapnutí, ale to je všechno. Mě asi jebne. To nneí týden aby se něco nevysral....
Duben 16, 200817 r Včera jsem zapl doma počál a ten se jen rozsvítil a zase zhasnul. A to byl jeho poslední hrdinský čin. Po několika svižných úderech teď reaguje na zapnutí, ale to je všechno. Mě asi jebne. To nneí týden aby se něco nevysral.... to vies, to sa musi stale nieco ja som mal problem s vykonom na plyn tak mi vymenili splynovac, auto sice jazdi lepsie, ale obcas ani nemusim vytocit motor nad 2000ot aby sa to preplo na LPG staci nastartovat a on sa prepne sam, mam pocit, ze za chvilku budem mat zas problem s vykonom a uz ma to nebavi bude to asi pocasim
Duben 16, 200817 r to vies, to sa musi stale nieco ja som mal problem s vykonom na plyn tak mi vymenili splynovac, auto sice jazdi lepsie, ale obcas ani nemusim vytocit motor nad 2000ot aby sa to preplo na LPG staci nastartovat a on sa prepne sam, mam pocit, ze za chvilku budem mat zas problem s vykonom a uz ma to nebavi bude to asi pocasim Nejvíc mě sere, že jsem přišel o všechno na HDD. Vypadá to, že se asi kousl.Jediný co mám zálohovany na DVD jsou fotky. Všechno je v prdeli .To tvoje auto je nějaky začarovany. Najdi pořádnej servis ať to dají dohromady.Nebo tam jebni vstřiky
Duben 16, 200817 r Nejvíc mě sere, že jsem přišel o všechno na HDD. Vypadá to, že se asi kousl.Jediný co mám zálohovany na DVD jsou fotky. Všechno je v prdeli .To tvoje auto je nějaky začarovany. Najdi pořádnej servis ať to dají dohromady.Nebo tam jebni vstřiky budem musiet nieco poriesit, len ked to robi len obcas a potom sa to zacne zas viac kazit, a ked pridem do servisu je vsetko zrazu ok ten disk by som vybral a skusil ho este pripojit na iny pocitac, mozno by to este na chvilku rozchodil, mne sa takto podarilo stiahnut zalohu a potom ma opustil navzdy hajzlik
Duben 16, 200817 r budem musiet nieco poriesit, len ked to robi len obcas a potom sa to zacne zas viac kazit, a ked pridem do servisu je vsetko zrazu okten disk by som vybral a skusil ho este pripojit na iny pocitac, mozno by to este na chvilku rozchodil, mne sa takto podarilo stiahnut zalohu a potom ma opustil navzdy hajzlik jj, zítra se o to pokusí kámoš co mi ho skládal. tak doufám, že se mu to povede . S tím autem ti to vůbec nezávídím.
Duben 16, 200817 r jj, zítra se o to pokusí kámoš co mi ho skládal. tak doufám, že se mu to povede . S tím autem ti to vůbec nezávídím. vies co ma na tom aute teraz najviac stve? ani nie to ze robi problemi ale to ze nemam chut na to davat folie ked to robi blbosti
Duben 16, 200817 r vies co ma na tom aute teraz najviac stve?ani nie to ze robi problemi ale to ze nemam chut na to davat folie ked to robi blbosti Ale blbosti dělá LPG a ne auto
Duben 16, 200817 r Ale blbosti dělá LPG a ne auto no ved prave to neviem ale folie si zasluzi, tak ked ma bude pritulkina chciet prekvapit tak moze
Duben 16, 200817 r no ved prave to neviemale folie si zasluzi, tak ked ma bude pritulkina chciet prekvapit tak moze nejdřív ji musíš překvapit ty a pak už budou fólie hned
Duben 16, 200817 r montas je lepsie mat doma dodrbany pocitac jak podraždenu svokru toho pocitaca sa mozes zbavit kedy chces ale co chudak colins robko daj si folie na spalnove okno a tam mozes kolko chces a nic sa tam nedoebe
Duben 16, 200817 r montas je lepsie mat doma dodrbany pocitac jak podraždenu svokru toho pocitaca sa mozes zbavit kedy chces ale co chudak colins robko daj si folie na spalnove okno a tam mozes kolko chces a nic sa tam nedoebe Nj, jenže tchýně nestojí tolik peněz než ten zkurve..... počítač. Hadr bude stát tak trojku a další trojku externí hadr. To je zase týden. Ale je fakt, že colinsovi vůbec nezávidím. Třeba to přežije ve zdraví a jeho pošramocený duševní stav se nezhorší
Duben 16, 200817 r eb na to nic nekupuj kasli na pocitac a zacni sa venovat rodine a ked ta budu mat plne zuby tak sa ti radi zlozia na novu masinu ps. ja mam svokru lepsiu ako zenu akurat si neviem predstavit s nou
Duben 16, 200817 r Nj, jenže tchýně nestojí tolik peněz než ten zkurve..... počítač. Hadr bude stát tak trojku a další trojku externí hadr. To je zase týden. Ale je fakt, že colinsovi vůbec nezávidím. Třeba to přežije ve zdraví a jeho pošramocený duševní stav se nezhorší s colinsom citime vsetci, aj ked je pravda ze nie vsetky svokry su rovnake, ale to vies, to je ako v obchode, vezmes si mazelku a svokru mas k tomu zadarmo a ako sa hovori, darovanej svokre na zuby nepozeraj alebo, ako sa delia muzi, damy a svokry muži - na múže a nemúže damy - dámy a nedámy svokry - motorovou pilou
Duben 16, 200817 r mne sa lubi tento svokra ma mat dva zuby jeden na otvaranie piva a druhy aby ju kurevsky bolel
Duben 16, 200817 r eb na to nic nekupuj kasli na pocitac a zacni sa venovat rodine a ked ta budu mat plne zuby tak sa ti radi zlozia na novu masinu ps. ja mam svokru lepsiu ako zenu akurat si neviem predstavit s nou ty jsi blázen
Duben 16, 200817 r Autor ty jsi blázen kozy ma teda riaaadne ! ...vestonicka Venusa.....aaaaaaaaaaaaaaaaa........ Upraveno Duben 16, 200817 r od colins
Duben 16, 200817 r Přijde takhle večer manžel unavený z práce domů. V ložnici vidí, jak z pod peřiny čouhají jen nohy, rád by se s manželkou pomiloval, ale bojí se, aby nebyl odmítnut, tak jen šupky dupky pod peřinu a pěkně si to rozdají. Po úspěšném konání vyleze manžel z postele a jde si do kuchyně pro pivo. Čumí jako blázen, v kuchyni manželka chystá večeři. Celý překvapený povídá: "Jak jsi to tak rychle stihla z ložnice do kuchyně, vždyť jsme se v ložnici ještě před chvílí milovali?" Manželka celá vyděšená vykřikne: "Ježíšmarjá, u nás v posteli spí moje maminka, přijela na návštěvu a bolela ji hlava, tak jsem jí řekla, ať si jde na chvíli lehnout do ložnice" Manželka rychle běží do ložnice a povídá: "Maminko, nemůžu uvěřit tomu, co se stalo" Tchýně celá nasraná jen odvětí: "Nebavím se s Tvým starým od vaší svadby, tak nevím, proč bych měla začít právě teď".
Duben 17, 200817 r Autor Přijde takhle večer manžel unavený z práce domů.V ložnici vidí, jak z pod peřiny čouhají jen nohy, rád by se s manželkou pomiloval, ale bojí se, aby nebyl odmítnut, tak jen šupky dupky pod peřinu a pěkně si to rozdají. Po úspěšném konání vyleze manžel z postele a jde si do kuchyně pro pivo. Čumí jako blázen, v kuchyni manželka chystá večeři. Celý překvapený povídá: "Jak jsi to tak rychle stihla z ložnice do kuchyně, vždyť jsme se v ložnici ještě před chvílí milovali?" Manželka celá vyděšená vykřikne: "Ježíšmarjá, u nás v posteli spí moje maminka, přijela na návštěvu a bolela ji hlava, tak jsem jí řekla, ať si jde na chvíli lehnout do ložnice" Manželka rychle běží do ložnice a povídá: "Maminko, nemůžu uvěřit tomu, co se stalo" Tchýně celá nasraná jen odvětí: "Nebavím se s Tvým starým od vaší svadby, tak nevím, proč bych měla začít právě teď". len si robte prdel so mna....ze vam poslem fotku svokry !!!
Duben 17, 200817 r len si robte prdel so mna....ze vam poslem fotku svokry !!! jooooo posli, inak my s tebou soucitime co svokra, uz poslucha?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.