Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

ja som ich mal vsetky styri v ruke a neviem dva maju iny zavit a dva maju inu koncovku na elektriku jeden ovalnu jeden hranatu a teraz ako ? ale ebat to zajtra to kuknem a podla toho kupim a vymenim

a tajny vypinac neviem poradit nemam ale je to rozumny napad mozno by sa dalo nieco pri spinacej skrinke

ja som ich mal vsetky styri v ruke a neviem dva maju iny zavit a dva maju inu koncovku na elektriku jeden ovalnu jeden hranatu a teraz ako ? ale ebat to zajtra to kuknem a podla toho kupim a vymenim

a tajny vypinac neviem poradit nemam ale je to rozumny napad mozno by sa dalo nieco pri spinacej skrinke

aj nad tym som rozmyslal, ale nechcem prerusit nieco co by pisalo nejaku chybu alebo by sa nieco mohlo pokazit

skusim este niekoho oslovit, len netusim koho

aj nad tym som rozmyslal, ale nechcem prerusit nieco co by pisalo nejaku chybu alebo by sa nieco mohlo pokazit

skusim este niekoho oslovit, len netusim koho

Chce to nějakého zručného elektrikáře :p:p .

zober si do auta 24 kluc a kazdy vecer si vymontuj volant :palec2: alebo ti montas prezradi jak sa vymontuvavaju pedale to bude zlodej ozaj zaskoceny :p

Chce to nějakého zručného elektrikáře :p:p .

jo, ale ked ja poznam tak montasa a ten s tym hodi stale do servisu lol

aspom by sa mohol niekoho opytat, co ty na to?

Pedály jsou jen návleky :p:p . A navlékat gumu snad umí každý. A zeptat se ve Škodovce, jak udělat vypínač v jejich bezchybné elektrice - no to nevím :p . Ale zkusím :palec2: .

Tajný vypínač udělali kolegovi i ve Škoda servisu, ale oficiálně to ve fakturaci bylo jako nějaká oprava elektriky.... ;) prostě záleží na servisu a hlavně lidech, ofiko ti to neudělají...

Jinak bych se obrátil na nějakou dobrou firmu zabývající se montáží zabezpečovacích zařízení do aut. Tady v Brně mám vynikající letité zkušenosti s jedním takovým rodinným podnikem, skyrtý vypínač dělají za 500,-Kč :palec2:

Jinak napojení skrytého vypínače se ve většině případů realizuje na pal.čerpadlo, ale pro ty, kteří mají podtlak lpg by to opravdu nebyla šťastná volba... :)

Tajný vypínač udělali kolegovi i ve Škoda servisu, ale oficiálně to ve fakturaci bylo jako nějaká oprava elektriky.... ;) prostě záleží na servisu a hlavně lidech, ofiko ti to neudělají...

Jinak bych se obrátil na nějakou dobrou firmu zabývající se montáží zabezpečovacích zařízení do aut. Tady v Brně mám vynikající letité zkušenosti s jedním takovým rodinným podnikem, skyrtý vypínač dělají za 500,-Kč :palec2:

Jinak napojení skrytého vypínače se ve většině případů realizuje na pal.čerpadlo, ale pro ty, kteří mají podtlak lpg by to opravdu nebyla šťastná volba... :)

mas nejaky iny napad co by sa dalo prerusit ked mam podtlak a toto by nebola stastna volba?

to robko: opytaj sa profor-a ten je macher do elektriky, ucite ti nieco poradi

mas nejaky iny napad co by sa dalo prerusit ked mam podtlak a toto by nebola stastna volba?

Nejlepší je přerušit pal.čerp., které ovšem u Tebe nepadá díky podtlaku v úvahu

Jinak se ještě přerušuje zapalování nebo startér, nevýhoda přerušení startéru je, že každýmu hned dojde wo co go, páč když ti zloděj třeba rozlouskne spín.skříňku a zakřese o sebe drátama na který to má startovat a ono nic, tak je mu hned jasné, kde je zakopaný pes. Navíc by v tomto případě stačilo auto roztlačit.... ;) Takže tuto varinatu nedoporučuju, spíš tedy přerušit zapalování, páč potom auto normálně startuje, ale nechytne, ale který drát konkértně u fabie a kde, na to se musíš opravdu zeptat nějakého machra na elektriku fabií, třeba profora :palec2:

chlapi, letmý rychlý dotaz mimo mísu:

u Feldy, je potřeba k vyměnění páčkového přepínače stěračů sundávat volant, nebo stačí jen odkrytovat kryty nad a pod volantem?

ty by si potreboval nieco taketo, vsak ?

http://www.gsmalarm.sk/index.php?str0=zboz...p;ProductId=371

toto by bolo asi presne to co by som potreboval, ale aj tak som sa nedocital kde by bolo dobre to prerusit a pripojit to na ten system

ak som to spravne pochopil tak niekde pod palubkou je ta krabicka a tym imo. a tam prilozim druhu krabicku s magnetom, tak sa zopne obvod a mozem nastartovat ale

to tam musim mat prilozene stale kym nenastartujem? a bude to potom drzat napetia zo spinacky?

ak hej tak by to bolo pouzitelne ;) , este nejast spravne miesto a prerusenie

• Autor

vsetky vozidla UNPROFOR maju imobilizer od firmy Profor.

lol

lol

a co tak nejake taketo zapojenie, nasiel som na webe a celkom sa mi to pozdava, najlepsie na tom asi je, ze naozaj nepotrebujes aby ti niekde trcal vypinac, ale mas to pekne schovane :)

post-11096-1208941479_thumb.jpg

to 'robko' : zapojenie je pekne a funkcne, ale radsej by som to zapojil niekde inde a nie priamo na spinacku, to je hned podozrive, ze otocis klucikom a tma, resp nestartuje

to 'robko' : zapojenie je pekne a funkcne, ale radsej by som to zapojil niekde inde a nie priamo na spinacku, to je hned podozrive, ze otocis klucikom a tma, resp nestartuje

mne to pride logicke ze by to malo byt na spinacke, mas to osetrene aj tym ze ked vyberies klucik tak sa ti ten obvod rozopne, a zo spinaneho napajania je to vlastne len napajane, rozpojeny obvod na rele by som dal samozrejme iny, napr tu RJ motora, alebo vstrekovace, nebo tak neco :) len to neco este neviem, kde a ako prestrihnut, az toto vyriesim, mozem sa do toho pustit

to 'robko': jasne je to ok, som si to blbo prelozil :doh teraz len pripojit ten spinaci kontakt z rele na spravne miesto ;)

to 'robko': jasne je to ok, som si to blbo prelozil :doh teraz len pripojit ten spinaci kontakt z rele na spravne miesto ;)

ved to, kvoli tomu som dnes skoro ani nespal, som rozmyslal a rozpajal vselijake draty :)

lol

Vozidla Unprofor byly naposledy v roce 1998 :p:p . Takže asi nic moc výrobek, když je to tak starý :p . Robko, zkus myslet i na jiné věci než dráty (třeba :prc::prc::prc: není špatný :p:p )
Vozidla Unprofor byly naposledy v roce 1998 :p:p . Takže asi nic moc výrobek, když je to tak starý :p . Robko, zkus myslet i na jiné věci než dráty (třeba :prc::prc::prc: není špatný :p:p )

ja som vedel ze ked mi ty poradis tak to skonci zas pri :prc:lol

to si cely ty :kuk:

ja som vedel ze ked mi ty poradis tak to skonci zas pri :prc:lol

to si cely ty :kuk:

A ty parkuješ venku? Když to budou chtít ukrást, tak to stejně ukradnou. Já mám jen immo a alarm a víc to už neřeším. :palec2:
A ty parkuješ venku? Když to budou chtít ukrást, tak to stejně ukradnou. Já mám jen immo a alarm a víc to už neřeším. :palec2:

ja parkujem vonku na sidlisku, nemam garaz, viem ze ked to bude chciet tak ho ukradne, ale preco mu to zas tak zlahcovat, mozno to zrovna nejakeho amatera odradi a vykasle sa na to :)

ja parkujem vonku na sidlisku, nemam garaz, viem ze ked to bude chciet tak ho ukradne, ale preco mu to zas tak zlahcovat, mozno to zrovna nejakeho amatera odradi a vykasle sa na to :)
Tak to jo. Já parkuju v garage. Je fakt že někdy parkuju u baráku venku a ráno trnu, jestli do rána přežilo noc. Ale snažím se parkovat co nejvíc v garáži. Chce to nějakého elektrikáře, ať si na autě neuděláš víc škody jak užitku :palec2:
Tak to jo. Já parkuju v garage. Je fakt že někdy parkuju u baráku venku a ráno trnu, jestli do rána přežilo noc. Ale snažím se parkovat co nejvíc v garáži. Chce to nějakého elektrikáře, ať si na autě neuděláš víc škody jak užitku :palec2:

no ja dufam ze to zvladnem, som sice elektrikar, ale urcite obavy s toho mam, no ked sa vsetko dobre zapoji tak by to malo fungovat

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.