Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

díval jsem se v čerpačkách, zraješ jak víno, mohl by jsi načisto moderovat :p

to bylo poslední varování :angry: .Pak už to začne :kol-143::kol-131:kol114:aggressive:

KTO ?

noooo .... mylsel jsem ...... Mon ... ale čo to tárám somozrejme vy vaša eminencia :p:p

noooo .... mylsel jsem ...... Mon ... ale čo to tárám somozrejme vy vaša eminencia :p:p

no jasneeeeee

pořádek musí byt lol

ty škrabko :p :p :p :p

• Autor

kua, vzdy ked boss vybehne telefonovat, tak sem nakuknem a co nevidim

hele až se budou rozdávat funkce, tak se přihlas, ale el prezidento je el prezidento, to musí jít city stranou :p:p:p

hele až se budou rozdávat funkce, tak se přihlas, ale el prezidento je el prezidento, to musí jít city stranou :p:p:p

jak chceš bývalý kamaráde :p :p :p (ty vole to zní jak za komančů-AŽ SE BUDOU ROZDÁVAT FUNKCE) :p

Upraveno od montas

jak chceš bývalý kamaráde :p :p :p (ty vole to zní jak za komančů-AŽ SE BUDOU ROZDÁVAT FUNKCE) :p

vždyť ty už ani nemůžeš vědět co to je za komančů ... vždyť jsi byl ještě na základce=žádný rozum :p:p:p

vždyť ty už ani nemůžeš vědět co to je za komančů ... vždyť jsi byl ještě na základce=žádný rozum :p:p:p

o 3 dny starší(asi :p ) a machruje tady.

náhodou já za starého režimu i pracoval :aggressive::p:p

tos byl asi jedinej :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p

tos byl asi jedinej :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p

běž raději pilovat azbuku na dovču, ať neskončíš někde v Turecku po týdnu bloudění :p:p:p

teda co vás v té škole učili ;)

já nechtěl napsat 3 desetiletí ( :p ) a ty do mě hned reješ. :aggressive: :aggressive:

běž raději pilovat azbuku na dovču, ať neskončíš někde v Turecku po týdnu bloudění :p:p:p

Bůhví kam mě to vůbec posíláš :help:

• Autor

kua, vy ste ale plodni !!

za taku malu chvilu naprasite 2 strany....zoderiem okuliare pri kontrole

vasich vyplodov lol

vasich vyplodov lol

to vieš nikto musi studovať aby mohol robiť riaditela a my máme čas na chujoviny ;)lol

vasich vyplodov lol

Skoro řediteli, tak se nerozčiluj. Včera jsem lákal LPGčkaře s Octávkama, aby se přidali k nám a asi nic. Prý je to tady slabé, tak jsme to s Maltou a Robkem trochu rozjeli lol:p

kua, vzdy ked boss vybehne telefonovat, tak sem nakuknem a co nevidim

By měl někdo tomu vašemu bossovi říct, že chtít po vás, aby jste uměli všichni všechno není moudré :wacko::rolleyes: K čemu tam potom bude on, Mr.Boss? :kuk: By pak mohlo někoho napadnout :doh , že je tam vlastně na ho*no ;) a vykopnout ho... ;)

By měl někdo tomu vašemu bossovi říct, že chtít po vás, aby jste uměli všichni všechno není moudré :wacko::rolleyes: K čemu tam potom bude on, Mr.Boss? :kuk: By pak mohlo někoho napadnout :doh , že je tam vlastně na ho*no ;) a vykopnout ho... ;)

Běž za šéfem a řekni mu: jsem už dávno prezident a chci zvýšit plat. A musíš být neústupnej. :p

Chlapi, jste tady fšici takové veselé kopy, poďme vymyslet k oslovení a jistě se mnou budete všichni souhlasit, již zaběhlému eLPrezidento něco co by se k tomu ještě hodilo na G abychom mohli našemu oblíbenému Colinsovi vyměnit jeho již všední oslovení ElPéGéČkár na něco vznešeného ;)

Upraveno od Malta

Chlapi, jste tady fšici takové veselé kopy, poďme vymyslet k oslovení a jistě se mnou budete všichni souhlasit, již zaběhlému eLPrezidento něco co by se k tomu ještě hodilo na G abychom mohli našemu oblíbenému Colinsovi vyměnit jeho již všední oslovení ElPéGéČkár na něco vznešeného ;)

eL Prezidento Grande :p :p :p ( asi blbost-nic jiného mě nenapadlo)

každý nápad se cení až toho bude víc dáme hlasovat. Já procházím španělský slovník a hledám pod G a zatím nic co by uchvátilo

každý nápad se cení až toho bude víc dáme hlasovat. Já procházím španělský slovník a hledám pod G a zatím nic co by uchvátilo

a co takto Gonzales?

a ma aj novy prezivku teda neoficialne oslovenie :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.