Únor 6, 200817 r díval jsem se v čerpačkách, zraješ jak víno, mohl by jsi načisto moderovat to bylo poslední varování .Pak už to začne
Únor 6, 200817 r KTO ? noooo .... mylsel jsem ...... Mon ... ale čo to tárám somozrejme vy vaša eminencia
Únor 6, 200817 r noooo .... mylsel jsem ...... Mon ... ale čo to tárám somozrejme vy vaša eminencia no jasneeeeee pořádek musí byt
Únor 6, 200817 r noooo .... mylsel jsem ...... Mon ... ale čo to tárám somozrejme vy vaša eminencia ty škrabko :p :p
Únor 6, 200817 r Autor ty škrabko :p :p kua, vzdy ked boss vybehne telefonovat, tak sem nakuknem a co nevidim
Únor 6, 200817 r ty škrabko :p :p hele až se budou rozdávat funkce, tak se přihlas, ale el prezidento je el prezidento, to musí jít city stranou
Únor 6, 200817 r hele až se budou rozdávat funkce, tak se přihlas, ale el prezidento je el prezidento, to musí jít city stranou jak chceš bývalý kamaráde :p (ty vole to zní jak za komančů-AŽ SE BUDOU ROZDÁVAT FUNKCE) Upraveno Únor 6, 200817 r od montas
Únor 6, 200817 r jak chceš bývalý kamaráde :p (ty vole to zní jak za komančů-AŽ SE BUDOU ROZDÁVAT FUNKCE) vždyť ty už ani nemůžeš vědět co to je za komančů ... vždyť jsi byl ještě na základce=žádný rozum
Únor 6, 200817 r vždyť ty už ani nemůžeš vědět co to je za komančů ... vždyť jsi byl ještě na základce=žádný rozum o 3 dny starší(asi ) a machruje tady.
Únor 6, 200817 r tos byl asi jedinej :p :p :p :p :p :p běž raději pilovat azbuku na dovču, ať neskončíš někde v Turecku po týdnu bloudění
Únor 6, 200817 r teda co vás v té škole učili já nechtěl napsat 3 desetiletí ( ) a ty do mě hned reješ. :aggressive:
Únor 6, 200817 r běž raději pilovat azbuku na dovču, ať neskončíš někde v Turecku po týdnu bloudění Bůhví kam mě to vůbec posíláš
Únor 6, 200817 r Autor kua, vy ste ale plodni !! za taku malu chvilu naprasite 2 strany....zoderiem okuliare pri kontrole vasich vyplodov
Únor 6, 200817 r kua, vy ste ale plodni !!za taku malu chvilu naprasite 2 strany....zoderiem okuliare pri kontrole vasich vyplodov to vieš nikto musi studovať aby mohol robiť riaditela a my máme čas na chujoviny
Únor 6, 200817 r kua, vy ste ale plodni !!za taku malu chvilu naprasite 2 strany....zoderiem okuliare pri kontrole vasich vyplodov Skoro řediteli, tak se nerozčiluj. Včera jsem lákal LPGčkaře s Octávkama, aby se přidali k nám a asi nic. Prý je to tady slabé, tak jsme to s Maltou a Robkem trochu rozjeli
Únor 6, 200817 r kua, vzdy ked boss vybehne telefonovat, tak sem nakuknem a co nevidim By měl někdo tomu vašemu bossovi říct, že chtít po vás, aby jste uměli všichni všechno není moudré K čemu tam potom bude on, Mr.Boss? By pak mohlo někoho napadnout , že je tam vlastně na ho*no a vykopnout ho...
Únor 6, 200817 r By měl někdo tomu vašemu bossovi říct, že chtít po vás, aby jste uměli všichni všechno není moudré K čemu tam potom bude on, Mr.Boss? By pak mohlo někoho napadnout , že je tam vlastně na ho*no a vykopnout ho... Běž za šéfem a řekni mu: jsem už dávno prezident a chci zvýšit plat. A musíš být neústupnej.
Únor 6, 200817 r Chlapi, jste tady fšici takové veselé kopy, poďme vymyslet k oslovení a jistě se mnou budete všichni souhlasit, již zaběhlému eLPrezidento něco co by se k tomu ještě hodilo na G abychom mohli našemu oblíbenému Colinsovi vyměnit jeho již všední oslovení ElPéGéČkár na něco vznešeného Upraveno Únor 6, 200817 r od Malta
Únor 6, 200817 r Chlapi, jste tady fšici takové veselé kopy, poďme vymyslet k oslovení a jistě se mnou budete všichni souhlasit, již zaběhlému eLPrezidento něco co by se k tomu ještě hodilo na G abychom mohli našemu oblíbenému Colinsovi vyměnit jeho již všední oslovení ElPéGéČkár na něco vznešeného eL Prezidento Grande :p ( asi blbost-nic jiného mě nenapadlo)
Únor 6, 200817 r každý nápad se cení až toho bude víc dáme hlasovat. Já procházím španělský slovník a hledám pod G a zatím nic co by uchvátilo
Únor 6, 200817 r každý nápad se cení až toho bude víc dáme hlasovat. Já procházím španělský slovník a hledám pod G a zatím nic co by uchvátilo a co takto Gonzales? a ma aj novy prezivku teda neoficialne oslovenie
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.