Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

díval jsem se v čerpačkách, zraješ jak víno, mohl by jsi načisto moderovat :p

to bylo poslední varování :angry: .Pak už to začne :kol-143::kol-131:kol114:aggressive:

KTO ?

noooo .... mylsel jsem ...... Mon ... ale čo to tárám somozrejme vy vaša eminencia :p:p

noooo .... mylsel jsem ...... Mon ... ale čo to tárám somozrejme vy vaša eminencia :p:p

no jasneeeeee

pořádek musí byt lol

ty škrabko :p :p :p :p

• Autor

kua, vzdy ked boss vybehne telefonovat, tak sem nakuknem a co nevidim

hele až se budou rozdávat funkce, tak se přihlas, ale el prezidento je el prezidento, to musí jít city stranou :p:p:p

hele až se budou rozdávat funkce, tak se přihlas, ale el prezidento je el prezidento, to musí jít city stranou :p:p:p

jak chceš bývalý kamaráde :p :p :p (ty vole to zní jak za komančů-AŽ SE BUDOU ROZDÁVAT FUNKCE) :p

Upraveno od montas

jak chceš bývalý kamaráde :p :p :p (ty vole to zní jak za komančů-AŽ SE BUDOU ROZDÁVAT FUNKCE) :p

vždyť ty už ani nemůžeš vědět co to je za komančů ... vždyť jsi byl ještě na základce=žádný rozum :p:p:p

vždyť ty už ani nemůžeš vědět co to je za komančů ... vždyť jsi byl ještě na základce=žádný rozum :p:p:p

o 3 dny starší(asi :p ) a machruje tady.

náhodou já za starého režimu i pracoval :aggressive::p:p

tos byl asi jedinej :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p

tos byl asi jedinej :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p

běž raději pilovat azbuku na dovču, ať neskončíš někde v Turecku po týdnu bloudění :p:p:p

teda co vás v té škole učili ;)

já nechtěl napsat 3 desetiletí ( :p ) a ty do mě hned reješ. :aggressive: :aggressive:

běž raději pilovat azbuku na dovču, ať neskončíš někde v Turecku po týdnu bloudění :p:p:p

Bůhví kam mě to vůbec posíláš :help:

• Autor

kua, vy ste ale plodni !!

za taku malu chvilu naprasite 2 strany....zoderiem okuliare pri kontrole

vasich vyplodov lol

vasich vyplodov lol

to vieš nikto musi studovať aby mohol robiť riaditela a my máme čas na chujoviny ;)lol

vasich vyplodov lol

Skoro řediteli, tak se nerozčiluj. Včera jsem lákal LPGčkaře s Octávkama, aby se přidali k nám a asi nic. Prý je to tady slabé, tak jsme to s Maltou a Robkem trochu rozjeli lol:p

kua, vzdy ked boss vybehne telefonovat, tak sem nakuknem a co nevidim

By měl někdo tomu vašemu bossovi říct, že chtít po vás, aby jste uměli všichni všechno není moudré :wacko::rolleyes: K čemu tam potom bude on, Mr.Boss? :kuk: By pak mohlo někoho napadnout :doh , že je tam vlastně na ho*no ;) a vykopnout ho... ;)

By měl někdo tomu vašemu bossovi říct, že chtít po vás, aby jste uměli všichni všechno není moudré :wacko::rolleyes: K čemu tam potom bude on, Mr.Boss? :kuk: By pak mohlo někoho napadnout :doh , že je tam vlastně na ho*no ;) a vykopnout ho... ;)

Běž za šéfem a řekni mu: jsem už dávno prezident a chci zvýšit plat. A musíš být neústupnej. :p

Chlapi, jste tady fšici takové veselé kopy, poďme vymyslet k oslovení a jistě se mnou budete všichni souhlasit, již zaběhlému eLPrezidento něco co by se k tomu ještě hodilo na G abychom mohli našemu oblíbenému Colinsovi vyměnit jeho již všední oslovení ElPéGéČkár na něco vznešeného ;)

Upraveno od Malta

Chlapi, jste tady fšici takové veselé kopy, poďme vymyslet k oslovení a jistě se mnou budete všichni souhlasit, již zaběhlému eLPrezidento něco co by se k tomu ještě hodilo na G abychom mohli našemu oblíbenému Colinsovi vyměnit jeho již všední oslovení ElPéGéČkár na něco vznešeného ;)

eL Prezidento Grande :p :p :p ( asi blbost-nic jiného mě nenapadlo)

každý nápad se cení až toho bude víc dáme hlasovat. Já procházím španělský slovník a hledám pod G a zatím nic co by uchvátilo

každý nápad se cení až toho bude víc dáme hlasovat. Já procházím španělský slovník a hledám pod G a zatím nic co by uchvátilo

a co takto Gonzales?

a ma aj novy prezivku teda neoficialne oslovenie :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.