Duben 24, 200817 r pytal som sa na to a asi by bola moznost to vybrat aj bez toho aby si ho dal dole, ale to uz som nepochopil, bolo to dost zlozitena druhu stranu dat dole volant nie je az taky problem, len treba davat pozor na bag ked ho mas, jemne odpojit a najlepsie este predtym odpojit baterku a este jedna vec malticka, radsej si ho najskor oznac ako bol nasadeny aby si ho potom nemal nakrivo, viac som naozaj nezistil bag to nemá, naštěstí, akorát musím zase zjistit jakou to tam má matku (tuším 32 nebo 36) a sehnat tak velký klíč.
Duben 24, 200817 r bag to nemá, naštěstí, akorát musím zase zjistit jakou to tam má matku (tuším 32 nebo 36) a sehnat tak velký klíč. to zvladnes drzim palce
Duben 24, 200817 r Autor co, ano? neviem co. je mi smutno, nikto neprispieva. nemam sice co povedat, ale negativny nechcem byt, takze som hrdo poslal do eteru svoje ANO . napriklad plynu :ano ! trtkacke, futbalu, nalepkam, pivu tiez ano, alebo nie ?
Duben 24, 200817 r neviem co. je mi smutno, nikto neprispieva. nemam sice co povedat, ale negativny nechcem byt, takze som hrdo poslal do eteru svoje ANO . napriklad plynu :ano ! trtkacke, futbalu, nalepkam, pivu tiez ano, alebo nie ? spravne, ano je pravda ze tu je dnes nuda, ale kde mame montyho? dufam, ze sa neurazil
Duben 24, 200817 r spravne, ano je pravda ze tu je dnes nuda, ale kde mame montyho? dufam, ze sa neurazil je v Prahe, nie?
Duben 24, 200817 r je v Prahe, nie? mozne to je kedy sa chystas na tu packu? ides ju menit alebo sa ju pokusis nejak opravit?
Duben 24, 200817 r mozne to jekedy sa chystas na tu packu? ides ju menit alebo sa ju pokusis nejak opravit? v pátek jak pojedu z práce kolem vrakálu, tak tam nějakou koupím a buď ještě v pátek anebo v sobotu to vyměním.
Duben 24, 200817 r Čo borci, ale sa nás nazbieralo na to stretko čoooo? no veru vela, bud to chce iny termin, alebo osobne pozvanky ja neviem ci budem stihat som mimo BA
Duben 24, 200817 r v pátek jak pojedu z práce kolem vrakálu, tak tam nějakou koupím a buď ještě v pátek anebo v sobotu to vyměním. to zvladnes, neboj sa toho volantu, len si ho dobre oznac aby si ho maminky nedal pootoceny ja idem v sobotu na vymenu rozvodov, kua zas kopec prachov
Duben 24, 200817 r to zvladnes, neboj sa toho volantu, len si ho dobre oznac aby si ho maminky nedal pootoceny ja idem v sobotu na vymenu rozvodov, kua zas kopec prachov nemám z toho strach, už jsem sundával volant na stodváce i na Formanovi, jen jsem doufal, že to půjde bez toho, abych se zdržoval sundáváním. rozvody mi dělával na škodárně, Formanovi i Feldě kamoš za pětikilo , samo bez dílů, ty jsem si kupoval bokem.
Duben 24, 200817 r nemám z toho strach, už jsem sundával volant na stodváce i na Formanovi, jen jsem doufal, že to půjde bez toho, abych se zdržoval sundáváním.rozvody mi dělával na škodárně, Formanovi i Feldě kamoš za pětikilo , samo bez dílů, ty jsem si kupoval bokem. mna to bude stat 5000 praca a vodna pumpa, tam je to drahsie, horsi pristup a viac prace som si zas zarobil
Duben 24, 200817 r maltik, co si robil, ked menis packu smerovky ? nebudu měnit levou, ale pravou páčku .... áále, občas lítá zadní stěrač jak se mu zachce, jen když se na tu páčku jenom podívám, občas nejde dát impuls na přední aby jednou setřely, nebo když ho dám tak začne lítat i zadní, no už je to vyčubané, tak to musím vyměnit, páč jsem dával dozadu new gumičku a už je úplně sedřená
Duben 24, 200817 r mna to bude stat 5000 praca a vodna pumpa, tam je to drahsie, horsi pristup a viac prace som si zas zarobil tak to jo, jak je to i s pumpou tak tomu rozumím. Upraveno Duben 24, 200817 r od Malta
Duben 24, 200817 r robko, kolko mas nalietane, ked menis rozvody ? mam asi 147 000 km ale uz rachotia ako blbe, popritom dam vymenit aj pumpu, lebo uz zacina troska slzit, a hned aj ten drazkovy remen, kupene mam vsetko, len vodnu pumpu mi doda ten mechanik, no robota na cely den
Duben 24, 200817 r mam asi 147 000 km ale uz rachotia ako blbe, popritom dam vymenit aj pumpu, lebo uz zacina troska slzit, a hned aj ten drazkovy remen, kupene mam vsetko, len vodnu pumpu mi doda ten mechanik, no robota na cely den tak to už má nárok
Duben 24, 200817 r robko to mas kurva draheho mechanika to vymen a to trva tak 4 hodiny a nie cely den a pumpa asi 1600 a dobre ze to robis spolu ale ja mat 147tkm tak to este necham vyzret aspot do 250tkm daj si hlasnejsie radio a curat chodievaj pri kufer a nie pri motor a nebude ti to vadit. ja som menil vcera olej v prevodovke a vazne bol ako novy mozno bol tepelne opotrebeny ale cistucky. a ten napustaci srob co som nemohol najst som mal na prevodovke spredu nad cidlom spiatocky a ja jak debil som ho tri krat hladal zozadu skoro som si ruky zodral a na klb pride cas v pondelok a pokontroloval capy a ticky riadenia a vsetko gutt a korunky mozu ostat doma. malta ozaj neviem ako s packou ci aj volant dole colins jasne ze aaaano monty no ako v prahe na velitelstve? a ceny lpg na D1 si si poznacil ?
Duben 25, 200817 r Zdar hoši. V Praze je blaze. Ceny na D1 v poho. Maximální cena byla 16,20. Což není vůbec moc.Jinak mi doma zase klekl počál. Zase mi odešla základní deska. A to byl úplně jiný počítač. Asi to dostane šlehu z elektriky a deska odejde do věčných lovišť. Budu muset koupit nějakej bazmek s přepěťovou ochranou .
Duben 25, 200817 r Zdar hoši. V Praze je blaze. Ceny na D1 v poho. Maximální cena byla 16,20. Což není vůbec moc.Jinak mi doma zase klekl počál. Zase mi odešla základní deska. A to byl úplně jiný počítač. Asi to dostane šlehu z elektriky a deska odejde do věčných lovišť. Budu muset koupit nějakej bazmek s přepěťovou ochranou . Njn, to nesmíš zapojovat na 400V
Duben 25, 200817 r to zvladnes, neboj sa toho volantu, len si ho dobre oznac aby si ho maminky nedal pootoceny ja idem v sobotu na vymenu rozvodov, kua zas kopec prachov tak jsem včera večer jenom cvičně naběhl na tu Filcku skrz tu páčku, odšrouboval spodní kryt pod volantem, horní drží přes volant, tedy nejde sundat bez sundání volantu. Tak jsem vyloupl tlačítko klaksonu, potom ještě tu kostru spínače, abych se dostal na matku a mohl ji změřit (je tam 22), takže to nebude ani takový problém s klíčem. Takže potvrzuji Robko, opravdu se volant musí sundat , díky za info Upraveno Duben 25, 200817 r od Malta
Duben 25, 200817 r tak jsem včera večer jenom cvičně naběhl na tu Filcku skrz tu páčku, odšrouboval spodní kryt pod volantem, horní drží přes volant, tedy nejde sundat bez sundání volantu. Tak jsem vyloupl tlačítko klaksonu, potom ještě tu kostru spínače, abych se dostal na matku a mohl ji změřit (je tam 22), takže to nebude ani takový problém s klíčem. Takže potvrzuji Robko, opravdu se volant musí sundat , díky za info som rad pomohol ani to nebude taky problem, ty si vsetko najskor zistis a potom ides dotoho? to aj ja tak robim, dobry system sa chystam na ten tajny vypinac, uz mam vsetko zistene a aj kupene suciastky, len to niekam nahodit, to bude najvecsi problem to montas: kup si tu zasuvku prepetovu, je to dobra vec aj ked vo vecsine pripadov ti to nepomoze, ak ti nieco zacalo takto odchadzat mozno by stacilo pozret obvod elektriky, zvykli sa povolit sroby na zasuvkach a potom to ma velky prechodovy odpor a to zdroju moc neprospieva, mne takto stale pukalo v reprakoch
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.