Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

davaju mlieko ale drzia hubu a to je hlavne !!! :palec2:

nieco na pobavenie

Otazka: Viete aky je rozdiel medzi manzelkou a hmlou ?

Odpoved: Ziadny ked sa zdvihne a odide vyzera to na pekny den. :palec2:

bratia zo Slovaca, viete niekto po madarsky?

Upraveno od Malta

ja viem ale len nadavky :palec2: a to ty asi teraz nepotrebujes ale ak ano tak sa dohodneme :p

ja viem ale len nadavky :palec2: a to ty asi teraz nepotrebujes ale ak ano tak sa dohodneme :p

no nadávat jim nepotřebuji :) , přišlo mi asi potvrzení rezervačky (alespoň jsem to tak pochopil), ale je tam moc omáčky okolo. Doma mám HU elektronický slovník, tak snad to nějak přelouskám. Už jsem jim odepisoval, zda by mi to mohli poslat v AJ. Uvidíme ;)

ak tam najdes slovo NEM tak to nepokladaj za kladne vybavenie :p

ako sa chces s nimi bavit ked nevies po madarsky sice si napravis chrbticu v kupeloch ale budu ta boliet ruky aj nohy od dorozumievania :p

ak tam najdes slovo NEM tak to nepokladaj za kladne vybavenie :p

ako sa chces s nimi bavit ked nevies po madarsky sice si napravis chrbticu v kupeloch ale budu ta boliet ruky aj nohy od dorozumievania :p

no loni som mal stastie, lebo ked sme boli v Harkany, tak nam apartman pronajimala profesorka z university v Pecsi a ta vedela po anglicku, tak som nepotreboval ani ruky ani nohy, teda len na plavanie :p;)

tak jsem se pro jistotu díval a našel jsem tam větu kde je nem hned dvakrát :angry: "Megj: Előleget nem kérünk. Éttermünk nem működik"

chjo zase z toho nic nebude :aggressive:

tak jsem to přeložil a je to že nevyžadují zálohu a že kuchyň v restauraci nefunguje :)

tak jsem to přeložil a je to že nevyžadují zálohu a že kuchyň v restauraci nefunguje :)

:smich::smich::smich:lol Tak minimálně to první vydím jako dobrou zprávu... lol

A Ty už bys chtěl po prvním nem vzdávat cestu... :p

Előleget nem kérünk.

to podla mna znamena ze nemas karovat opity :palec2:

vis co malta jed do Pelhrimova prohlidni si krematorium abys vedel do ceho lezeš :p

Előleget nem kérünk.

to podla mna znamena ze nemas karovat opity :palec2:

vis co malta jed do Pelhrimova prohlidni si krematorium abys vedel do ceho lezeš :p

myslím to tak dopadne, páč s tím mojím menstruačním družstvem něco plánovat ..... to je fakt lepší zůstat doma, zalézt do garáže a vrtat se v autě

Můj milý amigo. Tak jsem se od tebe nakazil. Dnes mi nedal borec na křižovatce trojúhelníkového typu přednost a očesal mi celý bok auta od řidičových dveří až po zadní kolo(pomačkané a pohlé oboje dveře,pomačkaný práh,pomačkaný zadní nárazník a odřený liťák). Podle policie jen 50 t kč. Podle známého ze Škodovky cca 85 t kč. Borec mě prý vůbec neviděl a dostal blokovou pokutu 2500,- kč a bez bodu. Super víkend. :aggressive::aggressive:

• Autor
Můj milý amigo. Tak jsem se od tebe nakazil. Dnes mi nedal borec na křižovatce trojúhelníkového typu přednost a očesal mi celý bok auta od řidičových dveří až po zadní kolo(pomačkané a pohlé oboje dveře,pomačkaný práh,pomačkaný zadní nárazník a odřený liťák). Podle policie jen 50 t kč. Podle známého ze Škodovky cca 85 t kč. Borec mě prý vůbec neviděl a dostal blokovou pokutu 2500,- kč a bez bodu. Super víkend. :aggressive::aggressive:

to ma mrzi, mas poistku ??

to ma mrzi, mas poistku ??
Pojistku mám, ale půjde to z jeho pojistky. Auto je ale 5,5 roku staré, tak jsem zvědavej jakou hodí amortizaci na nové díly. :feve:

post-14820-1209923204_thumb.jpg

post-14820-1209923227_thumb.jpg

post-14820-1209923252_thumb.jpg

post-14820-1209923279_thumb.jpg

Upraveno od montas

kua to je pech :aggressive:

co měl ten druhý za auto a jak byl starý?

kua to je pech :aggressive:

co měl ten druhý za auto a jak byl starý?

Filcka 99 rok
Filcka 99 rok

a řídil nějaký starý dědek co?

jel jsi sám?

a řídil nějaký starý dědek co?

jel jsi sám?

Řídil nějakej mladej kluk, auto půjčený od mámy a vezl jsem mladýho s kámošem, kteří byli na výletu v Praze a já pro ně jel do Olomouce na nádraží.
Řídil nějakej mladej kluk, auto půjčený od mámy a vezl jsem mladýho s kámošem, kteří byli na výletu v Praze a já pro ně jel do Olomouce na nádraží.

to je fakt pech :angry: to vážně nasere, sis to vyšperkoval a pak ti to nějaký cucák takhle zruší :aggressive:

tak ja sa pozrem do laparne, ze na com sa zasmejem po dlhsom case a dostal som sok, to je na zaplakanie :feve:

zobral ta pekne, dufam, ze to das nejak dohromady :palec2:

tak ja sa pozrem do laparne, ze na com sa zasmejem po dlhsom case a dostal som sok, to je na zaplakanie :feve:

zobral ta pekne, dufam, ze to das nejak dohromady :palec2:

No to doufám, ale nevím kolik mi dá pojišťovna. Odpoledne jedu do škodovky na odhad a pak se hádat na pojišťovnu.
No to doufám, ale nevím kolik mi dá pojišťovna. Odpoledne jedu do škodovky na odhad a pak se hádat na pojišťovnu.

tak nech dobre pohodis

kua, to su ludia dnes, nikto sa ani na cestu nepozera

kua fix montas ty mas ale smolu takto ti ktosi dojebe take pekne auto! je mi to ozaj luto uz tu nic nebudem pisat abych vas nenakazil. furt sa mosi cosi doebat ked to clovek najmenej potrebuje a vlastne zistis ake je to nespravodlive ze bez tvojej viny ty mas kopec starosti a vybavovaciek. a mas aj havarijnu ? daj si to zaplatit s tej a ak by bola velka cena a spoluucast nech ti da mlady co to zavinil !

hlavne nech to je uz hotove a bez tvojich starosti a vydavkov.

kamarati merkujte sa na tych cestach :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.