Anas Al-Sayed Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Vite jak dal ? Kod jsem tam napsal ale nevim jak mam pokracovat, mackal jsem skoro vse ale nic. Kids us se divate na na moje radio, vite jak zezenu tych 2 knofliky ktere tam chinit . Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Vite jak dal ? Kod jsem tam napsal ale nevim jak mam pokracovat, mackal jsem skoro vse ale nic. Kids us se divate na na moje radio, vite jak zezenu tych 2 knofliky ktere tam chinit . Dik Zmačknout a podržet šipku do prava. Čudle nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anas Al-Sayed Vloženo 24. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Jdu to skouset . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anas Al-Sayed Vloženo 24. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Funguje, no konecne kdis jdu do prace a sptaky nebude v aute ticho (krome moje nadavky na ostatni) :-) Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.