Kobretti Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Po nastartování se mi začal objevovat nápis SERVICE INSP nevíte co znamená ?Dík za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 (editace) Po nastartování se mi začal objevovat nápis SERVICE INSP nevíte co znamená ?Dík za odpověď. Chlape toto téma je už tu asi 150x (chce to kliknout na panel IP BOARD - vlevo nahoře, tím se dostaneš na úvodní stránku), vpravo nahoře další lišta - panel HLEDÁNÍ - zadej slovo INSP.. Vyjede ti toliko témat SERVICE INSP = Inspektor servisní prohlídky. Připomíná ti, že je třeba provést servisní prohlídku + výměnu oleje, filtrů, atd - prostě všeho toho, co bys měl dle poču ujetých km vyměnit či zkontrolovat. Jak se INSP zbavit? Musíš jej nově nastavit.. Tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry581818 je v PDF návod (například). Jukni také do sekce "Instalační manuály" - návody v PDF - je tam spousta věcí od všech těch šikovných lidí, jež tu do fora přispívají. Vytváření duplicitních témat vede k tomu, že příspěvky jsou rozházené a nedá se v tom pořádně hledat.. Měj pěkný zbytek Vánoc Editováno: 27. Prosinec 2007, autor: Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kobretti Vloženo 27. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Díky za odpověď.Já byl po noční a dost mě to zmátlo.Taky si to užij.Já budu makat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Kraus Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 Po nastartování se mi začal objevovat nápis SERVICE INSP nevíte co znamená ?Dík za odpověď. postup Vypnout klíček, stisknout a držet nulovací tlačítko denního počítadla km a přitom zapnout klíček a držet tak dlouho dokud se neobjeví ---- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 (editace) To: Jan Kraus 1.- "Kobretti" sa na to pýtal (27.12.2007, 7:46) a "Petr" mu odpovedal (27.12.2007, 10:02) teda za 2.hodiny a 16.minut. Tvoja reakcia prišla trošku neskor, teda presne za 7.mesiacov, 20.dní, 10.hodín, 37.minut 2.- Ak nemáš nejakú otázku týkajúcu sa daného problému alebo nejaké iné riešenie, neoživuj zbytočne staré vlákno. 3.- Postup ktorý si napísal je nejaký skrátený a zavádzajúci (jedine že by to bol iný sposob ako sa to dá urobit a ako sa všade píše, tým pádom beriem zpet bod č.-2 ) 4.- Pre tých ktorí to skúšali urobit podla popisu "Jana Krausa" a neišlo to, pridám moj postup (ten aký sa píše všade). 100% vyskúšany, dnes som to robil, práca asi na 15 sekund - 1 - Zasunút klúčik, pootočit na polohu "1" /na displ. blika OIL (pripadne INSP) u mna to bol INSP - 2 - Vypnút klúčik, poloha "0" (nevytahovat) - 3 - Stlačit a stále držat pravý cuplík na prístrojovke (nulovanie dennych km) a zapnút klúčik do polohy "1" (zasvietia kontrolky) - 4 - Uvolnit pravý cuplík / na displ. svieti OIL. Ak nechceme mazat OIL ale INSP, tukneme do pravého tlačítka a na displ. nám naskoči INSP - 5 - Lavým cuplíkom (nastavovanie hodín) otočíme doprava a podržíme, pokial namiesto INSP nenaskočí "----" Pri OIL je to tak isto. - 6 - Vypneme klúčik do polohy "0" a zapneme do polohy "1". INSP nás už neotravuje / Pri tomto sa vymažú aj denne km/ 5.- Uživatel "Jan Kraus" je tu nový, tak beriem na vedomie, že každý raz začínal a do budúcna bude vediet ako to tu chodí. Cenim si jeho snahu pomoct ostatným Editováno: 16. Srpen 2008, autor: BEDUIN 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.