bed336 Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Nazdarek mam vuz skoda felicie 1.3 combi r.1996, chtel bych poradit bo si uz nevim rady mam takovy problem v kufru se mi na leve strane jak je kaslik na vymenu svetel obevuje voda. zjistil jsem za stika nekde z vyrchu ale nevim kudy se tam dostava zkusil jsem snad vsechno.predem dekuji za vasi odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pruzkumakkoubahadr Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 buď anténou nebo tou blbě vyřešenou horní hranou rámu pátých dvěří... tam felície ráda hnije... možná průchodkou pro kebeláž... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bed336 Vloženo 27. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 toz zatim diky zkusim zkontrolovat kolem anteny a tu listu, je pravda ze pruchodka pro kabalaz je trochu sterila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.