Erik Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Zdravím, nemáte někdo udělaný otvor na protažení třeba lyží, tak jak to má OII za loketní opěrkou na zadních sedadlech? Jde to tam vyřezat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik Vloženo 20. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 vyřezat to jde určitě, je to jen plast za opěrkou a pak tam naroubovat nějakej pytel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 taky jsem nad tím přemýšlel, ale seru na to...mám mo%znost si půjčit z práce asi jednu ze 7my rakví, tak není co řešit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik Vloženo 20. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 no právě nevím jestli si dobře vzpomínám, ale kdysi jsem někde četl, že je tam výztuha, a vyřezat to není úplně jednoduché, tak nevim...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 no právě nevím jestli si dobře vzpomínám, ale kdysi jsem někde četl, že je tam výztuha, a vyřezat to není úplně jednoduché, tak nevim...... pořiď si "kárvingy" a ty dáš do kufru 100% naštorc pokud nemáš přes 2m vejšku bych raději volil rakev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 jardo carvingy tam nedáš, mě se nevejdou a nejsem žádnej obr, dám tam max lyže mladý ale jen tak tak moje o pár cm přečuhuou, a to mám myslím 164 cm lyže mě to přijde, že je za loketkou jen plast přepážka a myslím, že kdyby v ní byla krapet díra prd se stane každopádně upřednostnuju rakev, nemám rád cokoliv navíc v introši taky bych ji bral,ale ty kačky, ale ted jsem byl v tatrách a napl snít a na silnici tuny soli a lyže jen na držákách na střeše vše zasviněný a prosoloný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.