Publikováno Prosinec 28, 200717 r Zdravím, nemáte někdo udělaný otvor na protažení třeba lyží, tak jak to má OII za loketní opěrkou na zadních sedadlech? Jde to tam vyřezat?
Únor 20, 200817 r vyřezat to jde určitě, je to jen plast za opěrkou a pak tam naroubovat nějakej pytel
Únor 20, 200817 r taky jsem nad tím přemýšlel, ale seru na to...mám mo%znost si půjčit z práce asi jednu ze 7my rakví, tak není co řešit ...
Únor 20, 200817 r Autor no právě nevím jestli si dobře vzpomínám, ale kdysi jsem někde četl, že je tam výztuha, a vyřezat to není úplně jednoduché, tak nevim......
Únor 20, 200817 r no právě nevím jestli si dobře vzpomínám, ale kdysi jsem někde četl, že je tam výztuha, a vyřezat to není úplně jednoduché, tak nevim...... pořiď si "kárvingy" a ty dáš do kufru 100% naštorc pokud nemáš přes 2m vejšku bych raději volil rakev
Únor 21, 200817 r jardo carvingy tam nedáš, mě se nevejdou a nejsem žádnej obr, dám tam max lyže mladý ale jen tak tak moje o pár cm přečuhuou, a to mám myslím 164 cm lyže mě to přijde, že je za loketkou jen plast přepážka a myslím, že kdyby v ní byla krapet díra prd se stane každopádně upřednostnuju rakev, nemám rád cokoliv navíc v introši taky bych ji bral,ale ty kačky, ale ted jsem byl v tatrách a napl snít a na silnici tuny soli a lyže jen na držákách na střeše vše zasviněný a prosoloný
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.