Publikováno Prosinec 28, 200717 r mám takový problém chtěl jsem sundat zadní stěrač a nějak to nejde vypadá to jako kdyby tam byl zalisovaný mužete mi někdo poradit jak to sundat nebo co s tím díky za každou radu
Prosinec 28, 200717 r No vyzerá to že je len riadne na tom kónuse zaoxidovaný a preto nejde. najlepšie by samo bolo mať sťahovák, ale asi nemáš. Neskúšal si nejaký sprej na hrdzavé veci?
Prosinec 28, 200717 r Autor No vyzerá to že je len riadne na tom kónuse zaoxidovaný a preto nejde. najlepšie by samo bolo mať sťahovák, ale asi nemáš.Neskúšal si nejaký sprej na hrdzavé veci? to jsem zkoušel stříkal jsem to asi 2 dny a nic
Prosinec 28, 200717 r Nevím jestli to bude tou rzí, protože já jsem ho vyměňoval na uplně novym autě a taky jsem ho za boha nemohl dostat dolů, nakonec jsem zajel do servisu a tam mi ho zadáčo sundali...
Prosinec 29, 200717 r Měl sem to podobně, stříknul sem WDčko, chvili počkal a pak opatrně vypáčil šroubovákem...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.