Dalibor3 Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Pořád mi chyběla nějaká polička v přihrádce v palubce. Nevím jestli existuje něco origoš, ale není těžké si ji udělat sám a asi za 30 kč! Stačí koupit správný rozměr (obdélníkový) dózičky, co se používají pro svačiny, apod. a správně udělat podélné rýhové díry v ní, podle rozměru drážek v přihrádce. Sedí to opravdu přesně a drží taky-nic se neláme apod.! A máte průhlednou poličku, ve které si můžete udělat i dodatečné přihrádky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Dobrej nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalibor3 Vloženo 29. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Dobrej nápad Dík, možná se dá sehnat něco jiného a efektivnějšího pro zasunutí přímo na drážky přihrádky, ale zrovna na nic jiného jsem nenarazil. Ale takto s těma výřezama mám dostatečně hlubokou poličku na spoustu věcí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Super, jednoduche a ucelne zajtra idem s metrom prekuknut TESCO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.