Harley1006 Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Někdo to tu již rozebíral, ale neím kdo a kde. Mělo to fungovat na nějakém principu adapteru a jine žárovky pro dálková světla, kdy se nerozsvítili Xena při denním svícení, ale pouze ty žárovky. Mělo by to mít Audi. Nevíte někdo o tom něco více??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Jo, řešilo se to tu a výsledek byl, že to je pěkná kachna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilferda Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Nevím,jestli přispěju, když Ti napíšu jak mám já audi světla-Do každého světla jsem dal relátko,denní svícení mám už z výroby,takže při startu a vyp. světel off se mi rozsvítí dálka na 50% azbytek osvětlení auta normál(to by šlo deaktivovat ale nemám potřebu) a v noci vyp. světel on relátka přepnou šťávu z dálek do xenonu.výhody -trošku prodloužím životnost xenonu ale hlavně viditelnost auta ve dne je větší u žárvky-auto s dobře seřízenýma xenama není za slunce moc vidět,že by svítilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.