Jero Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 tak špatně jej ,ne zebych se nejak radoval,ale jsem rad ,ze nejsem sam ... Ted si davam takovou malou spaci pausicku a za chvilec z5 do peřin... Uplne jsem zapomnel ,ze jsem tady psal hned po prichodu ,divim se ze v tom nemam chyby taky by mi taky nejaky ten ibalgin pomoh .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Jo a ještě rychlé a bezbolestné střízlivění taky vse nej ,, urcite by to byla parada,jedina moznost jak to vyresit je prestat chlastat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 taky vse nej ,, urcite by to byla parada,jedina moznost jak to vyresit je prestat chlastat ... Taky bych to viděl jako řešení......ale copak to jde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 jedina moznost jak to vyresit je prestat chlastat ... Výbornej nápad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Taky bych to viděl jako řešení......ale copak to jde? To je prave to ,ikdyz si clovek rika ,-dneska ne- tak se to stejne zvrtne ... Dobrá jdu si dat obed ,a pak nachvili do postele ,tak zatim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Výbornej nápad... Výbornej nápad do budoucna-v tuto chvíli jaksi nepoužitelné (teda pro některé z Vás, mně se to naštěstí netýká ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Kurec, koukám, že všichni usnuli vyčerpáním... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Jeste ,ze je to jen jednou za rok , asi bych to jinak fyzicky nezvladl , ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Jeste ,ze je to jen jednou za rok , asi bych to jinak fyzicky nezvladl , ... Jj, taky mě bylo docela šoufl, možná taky z toho, že jsem před spaní zežral 4 smažený hermelíny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Jj, taky mě bylo docela šoufl, možná taky z toho, že jsem před spaní zežral 4 smažený hermelíny... nerikaji ti doma Otesanku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 nerikaji ti doma Otesanku Ne prosím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Jj, taky mě bylo docela šoufl, možná taky z toho, že jsem před spaní zežral 4 smažený hermelíny... tak to se ti nedivim,cimpak si to zapijel? pochybuju ,ze chlazenou kofolou ... ja se precpal nezkutecnym mnozstvim jednohubek,chipsu a nejakych silvestrovskych pochoutek ,co jsem zral v rannich hodinach uz si moc nevzpominam ... jedno je jiste ,vetsi procento ve me mely tekutiny... ale je to za nama ,nastesti to kazdy prezil ve zdravi.. a muzem se pripravovat na pristi rok.. Jinak jsem byl svedkem takove mensi rebelie,chudak R5 stal pred hospodou a par podnapilych vymelů vypacilo dvere ,a otocilo karu na bok,,, z niceho nic ... skoda ,ze sem nemel u sebe mobil bych to fotnul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Tak su zpět,zkusil jsem se najíst a zatím to ve mě drží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Tak su zpět,zkusil jsem se najíst a zatím to ve mě drží Na tydle situace si vzdycky dam poradnou davku vychlazene Kofoly ikdyz mi vsichni rikaj ,ze je to spatne na zaludek ,,kazdopadne mi to pomuze ..ted uz je mi docela pohodove ,akorat mi neco drnčí v kebuli ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Na tydle situace si vzdycky dam poradnou davku vychlazene Kofoly ikdyz mi vsichni rikaj ,ze je to spatne na zaludek ,,kazdopadne mi to pomuze ..ted uz je mi docela pohodove ,akorat mi neco drnčí v kebuli ... jojo,já už to taky rozdejchávám.....ty voe,že se na ten chlast nevyseru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 jojo,já už to taky rozdejchávám.....ty voe,že se na ten chlast nevyseru Ale je fakt,ze clovek nad temahle vecma docela vazne zauvazuje ze ? ...skoda jen ,ze to vydrzi jen par dnu a co nevidet je tady zase patek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 tak to se ti nedivim,cimpak si to zapijel? pochybuju ,ze chlazenou kofolou Ne-e, točený Staropramenem... Jinak jsem byl svedkem takove mensi rebelie,chudak R5 stal pred hospodou a par podnapilych vymelů vypacilo dvere ,a otocilo karu na bok,,, z niceho nic ... skoda ,ze sem nemel u sebe mobil bych to fotnul... Chudinka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Kamarád mi poslal jednu docela hezkou PéééeFku, tak se s váma rozdělím: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 hezka PFka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Nazdar mladeznici ! Koukam ze tu mame novou hospodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2008 (editace) Nazdar mladeznici ! Koukam ze tu mame novou hospodu jj, zatím je poměrně čistá jak napadlý sníh, ale za chvilku bude zase pěkně zakecaná, tak si užívej očíslování stránek s jednou číslicí Editováno: 1. leden 2008, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Zdravim do noveho roku at je lepsi jak starej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Bady kalí, já se soustředím... Zdravíčko kamarádi v tom novém roce jak fotka napověděla spídák se přijel kouknout a pokecat, ještě jednou promin za zpoždění, hruza, já je pak nemohl dostat od Kostků, zatvrdli u grogů a drsťkové Bylo nádherně, sněhu dosti každý den +10cm, zima akorát, procházky a rallye po okolí parádní, ubytování nakonec napohodu, rumu málo-situace podceněna (2,5l ) Jinak u Gaudeámu jak Spidi avízoval opravdu velké zhoršení, jidlo sice cajk, ale na výběr skoro nic, a to nic už skoro taky nebylo, obsluha nevšímací, zato partička na soliterech hustomegamasaker, nikdy jsem se tak nenachechtal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 hezky fotos . gaudeamu skoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Hezke fotosy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky