Přejít na obsah

HOSPODA 2008 č. 7

rolbař

Doporučené příspěvky

tak špatně :feve:

jej ,ne zebych se nejak radoval,ale jsem rad ,ze nejsem sam ... Ted si davam takovou malou spaci pausicku a za chvilec z5 do peřin... Uplne jsem zapomnel ,ze jsem tady psal hned po prichodu ,divim se ze v tom nemam chyby

taky by mi taky nejaky ten ibalgin pomoh ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj, taky mě bylo docela šoufl, možná taky z toho, že jsem před spaní zežral 4 smažený hermelíny... lollollol

:D tak to se ti nedivim,cimpak si to zapijel? pochybuju ,ze chlazenou kofolou ;) ... ja se precpal nezkutecnym mnozstvim jednohubek,chipsu a nejakych silvestrovskych pochoutek ,co jsem zral v rannich hodinach uz si moc nevzpominam lol ... jedno je jiste ,vetsi procento ve me mely tekutiny...

ale je to za nama ,nastesti to kazdy prezil ve zdravi.. a muzem se pripravovat na pristi rok..

Jinak jsem byl svedkem takove mensi rebelie,chudak R5 stal pred hospodou a par podnapilych vymelů vypacilo dvere ,a otocilo karu na bok,,, z niceho nic ... skoda ,ze sem nemel u sebe mobil bych to fotnul...

Odkaz ke komentáři

Tak su zpět,zkusil jsem se najíst a zatím to ve mě drží :feve:

Na tydle situace si vzdycky dam poradnou davku vychlazene Kofoly :) ikdyz mi vsichni rikaj ,ze je to spatne na zaludek ,,kazdopadne mi to pomuze :) ..ted uz je mi docela pohodove ,akorat mi neco drnčí v kebuli ...

Odkaz ke komentáři

Na tydle situace si vzdycky dam poradnou davku vychlazene Kofoly :) ikdyz mi vsichni rikaj ,ze je to spatne na zaludek ,,kazdopadne mi to pomuze :) ..ted uz je mi docela pohodove ,akorat mi neco drnčí v kebuli ...

jojo,já už to taky rozdejchávám.....ty voe,že se na ten chlast nevyseru

Odkaz ke komentáři

jojo,já už to taky rozdejchávám.....ty voe,že se na ten chlast nevyseru

Ale je fakt,ze clovek nad temahle vecma docela vazne zauvazuje ze ? ;) ...skoda jen ,ze to vydrzi jen par dnu a co nevidet je tady zase patek :D;)

Odkaz ke komentáři

:D tak to se ti nedivim,cimpak si to zapijel? pochybuju ,ze chlazenou kofolou ;)

Ne-e, točený Staropramenem... -_--_--_-

Jinak jsem byl svedkem takove mensi rebelie,chudak R5 stal pred hospodou a par podnapilych vymelů vypacilo dvere ,a otocilo karu na bok,,, z niceho nic ... skoda ,ze sem nemel u sebe mobil bych to fotnul...

Chudinka... :help:

Odkaz ke komentáři

Nazdar mladeznici ! Koukam ze tu mame novou hospodu ;)

jj, zatím je poměrně čistá jak napadlý sníh, ale za chvilku bude zase pěkně zakecaná, tak si užívej očíslování stránek s jednou číslicí :)

Editováno: , autor: rolbar
Odkaz ke komentáři

Bady kalí, já se soustředím... ;)lol

Zdravíčko kamarádi v tom novém roce

jak fotka napověděla spídák se přijel kouknout a pokecat, ještě jednou promin za zpoždění, hruza, já je pak nemohl dostat od Kostků, zatvrdli u grogů a drsťkové lol

Bylo nádherně, sněhu dosti každý den +10cm, zima akorát, procházky a rallye po okolí parádní, ubytování nakonec napohodu, rumu málo-situace podceněna (2,5l :D )

Jinak u Gaudeámu jak Spidi avízoval opravdu velké zhoršení, jidlo sice cajk, ale na výběr skoro nic, a to nic už skoro taky nebylo, obsluha nevšímací, zato partička na soliterech hustomegamasaker, nikdy jsem se tak nenachechtal :D

post-517-1199205414_thumb.jpg

post-517-1199205454_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...