Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor
:D:palec2: nemam slov ... ;)

to samé říkala pak i učitelka, když na to přišla lol

Upraveno od rolbar

bre odpoledne

Dobré pane ! :)

to samé říkala pak i učitelka, když na to přišla lol

i s tim usmevem :) ...? cos z toho mel,dala si pak s tebou o prestavce ne ... ;)

koukam novy rok = nova hospoda :-)

jak se vede jinak...co oslavy??

To s tim tematem je docela dobrej napad ;) ... neni na skodu to zkusit..Urcite by se objevilo spousta zajimavych momentek :) ze sveta alkholu :p

Vid? :D Chytit by se to mohlo..Kdyz ne,tak se to mazne.. ;)

Zdarec Jiriku..Jak je?Makas?

jak se vede jinak...co oslavy??

Oslavy probehly na horach.. ;) A byly tak akorat bourlive.. ;) Takze pohoda..Pokud by tak probihal celej rok,asi bych se nezlobil..

Oslavy probehly na horach.. ;) A byly tak akorat bourlive.. ;) Takze pohoda..Pokud by tak probihal celej rok,asi bych se nezlobil..

jj makam jako sroub...ja jsem byl na vikend na horach v nedeli vecer jsem se vratil a na silvestra jsem jel na chalupu:-) a taky pohodicka jazz zadnej masakr ;)

jj makam jako sroub...ja jsem byl na vikend na horach v nedeli vecer jsem se vratil a na silvestra jsem jel na chalupu:-) a taky pohodicka jazz zadnej masakr ;)

ja bych praci zakazal.. :D

Takze sis to taky pekne uzil..NO u me byla chalupa taky jedna verze,ale nakonec vyhraly hory a bylo to paradni.. :palec2: Co foun,jak maka?

ja bych praci zakazal.. :D

Takze sis to taky pekne uzil..NO u me byla chalupa taky jedna verze,ale nakonec vyhraly hory a bylo to paradni.. :palec2: Co foun,jak maka?

no na horach jsem byt mohl ale nakonec to dopadlo malinko jinak...jinak vikend na horach byl super...hezky lyzovani...telefon maka v pohode zatim spokojenost ;)

Tak hosi necham vas si povykladat ;) ,mizim neco porobit :) .....at se v praci dari a rychle to utika ! :)

zatim se mejte -_-

Tak hosi necham vas si povykladat ;) ,mizim neco porobit :) .....at se v praci dari a rychle to utika ! :)

zatim se mejte -_-

dnes to zatim utika tak ze pohodicka

no na horach jsem byt mohl ale nakonec to dopadlo malinko jinak...jinak vikend na horach byl super...hezky lyzovani...telefon maka v pohode zatim spokojenost ;)

A kde si byl na horach..?Hele neplanovany akce jsou dycky nejlepsi.. :) Uz mas i ty novy lyze,nebo zatim jen ty boty?

Tak to je dobre,ze maka.. ;)

Mej se Jeronymo.. ;)

A kde si byl na horach..?Hele neplanovany akce jsou dycky nejlepsi.. :) Uz mas i ty novy lyze,nebo zatim jen ty boty?

Tak to je dobre,ze maka.. ;)

Mej se Jeronymo.. ;)

Byl jsem ve Vysokem nad Jizerou a lyzovani v pohode :-)boty novy mam a zatim spokojenost...lyze necham na pristi rok :-)

Byl jsem ve Vysokem nad Jizerou a lyzovani v pohode :-)boty novy mam a zatim spokojenost...lyze necham na pristi rok :-)

Ve Vysokym, na sachtach jo?Tak to je mala nahoda,my tam byli na silvestra.. ;)

Tak super,ze jsi spokojen.. :palec2:

Upraveno od Martyp

Ve Vysokym, na sachtach jo?Tak to je mala nahoda,my tam byli na silvestra.. ;)

Tak super,ze jsi spokojen.. :palec2:

jj na sachtach sobota nedele:-) to je teda nahoda...strejda tam ma chalupu tak tam byvam pomerne casto .-)

jj na sachtach sobota nedele:-) to je teda nahoda...strejda tam ma chalupu tak tam byvam pomerne casto .-)

Prdlajs.. ;) My tam byli sobota vecer az pondeli... V nedeli vecerni lyzovacka a v pondeli odpolko..U me tam ma zase bratranek bar s ubytkem na namesti..Crazy.. ;)

Zdar všem octaviánům.Přejeme s Luckou hodně zdravíčka,štěstíčka a mnoho kilometrů bez nehody,problémů a s co nejmenší ztrátou bodů

Prdlajs.. ;) My tam byli sobota vecer az pondeli... V nedeli vecerni lyzovacka a v pondeli odpolko..U me tam ma zase bratranek bar s ubytkem na namesti..Crazy.. ;)

no kua tak nekdy rekni az pojedes...mohli by jsme neco domluvit...jsme v sobotu vecer litali kolem na skutru husty jezdenicko a v nedeli tam mel znamej Rav4 a jak je malo snehu na tech loukach tak jsme ji trochu potrapili ;)

zdrc jiriku, tak letos koukam pohodovej silvosek u vicero lidi, ja byl na druzbe se skoda fabia clubem a jeho sirsim vedenim a taky na pohodicku ;)

zdrc jiriku, tak letos koukam pohodovej silvosek u vicero lidi, ja byl na druzbe se skoda fabia clubem a jeho sirsim vedenim a taky na pohodicku ;)

zdarec vitto...jj pohoda mel jsem na chate asi 6 lidi tak ze posezeni popiti a klidecek pohodicka...aspon me nebylo blbe hned 1. :-)

no kua tak nekdy rekni az pojedes...mohli by jsme neco domluvit...jsme v sobotu vecer litali kolem na skutru husty jezdenicko a v nedeli tam mel znamej Rav4 a jak je malo snehu na tech loukach tak jsme ji trochu potrapili ;)

No to teda kua...To kdybych vedel..Urco kdyz tam pojedu,tak neco spachame..Urco behem zimy se tam jeste vypravime na naky to lyzovanicko.. ;) Koukal jsem,co tam meli vlekari za skutr...Lynx Yeti V 1300 motor Rotax..Narez jako prase.. ;)

To verim,ze mohlo byt pekny pojezdenicko s tou Ravinou..Ja jel v nedeli vecer na otocku do Turnova pres Bozkov a tema zatackama a taky prdel.. :D

noi presne to je snad prvni prvniho kdy sem necitil ani kapku alkoholu ;) paradicka ... :) sem zvedav jak dlouho mi tohle vydrzi :)

No to teda kua...To kdybych vedel..Urco kdyz tam pojedu,tak neco spachame..Urco behem zimy se tam jeste vypravime na naky to lyzovanicko.. ;) Koukal jsem,co tam meli vlekari za skutr...Lynx Yeti V 1300 motor Rotax..Narez jako prase.. ;)

To verim,ze mohlo byt pekny pojezdenicko s tou Ravinou..Ja jel v nedeli vecer na otocku do Turnova pres Bozkov a tema zatackama a taky prdel.. :D

to je scooter primo majitele snowhill proto ten jejich jim odesel tak jim ho tam pujcil ;) ja jezdil na Polarisu 750:-) husty jezdeni naprosto v pohode to lita 130 ;) a s Ravinou je velka prdel byla komplet od snehu ;)

kdyz tam pojedes tak rekni ja bych vyrazil urcite ;)

Zdar všem octaviánům.Přejeme s Luckou hodně zdravíčka,štěstíčka a mnoho kilometrů bez nehody,problémů a s co nejmenší ztrátou bodů

Zdarec pane!Diky Vam to same a jeste o hodne vic.. ;):D

Jo tak pan presidento byl na druzbe... lol lol lol a co si vydruzil? :D

noi presne to je snad prvni prvniho kdy sem necitil ani kapku alkoholu ;) paradicka ... :) sem zvedav jak dlouho mi tohle vydrzi :)

rika se jak na novej rok tak pocelej rok ale bojim se ze to nebude mit dlouheho trvani lol

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.