HOSPODA 2008 č. 7 - Stránka 14 - Hospoda - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

HOSPODA 2008 č. 7

rolbař

Doporučené příspěvky

jirka3 napsal:
Zdarec,jak se vede?Dáme jedno rychlý kafe?Za chvilku musím mazat

Zdarec pane..Tak je to lepsi,kdyz je ten patek..Ja uz ani to kafe nestiham..Musim vyrazit ted..Smer Vsechromy..

Cao Martane..

Editováno: , autor: Martyp
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spidi napsal:
Já se za chvíli posunu v relaci pošta, banka, restaurace, depo... lol

:)

tak to mas pekne rozlitany , dneska jeste zaridim par veci a vecer to vidim na teplo domova ,nechce se mi rano slapat pesky tech nekolik kilásů v takove klemře :D ...

Odkaz ke komentáři

jirka3 napsal:
Nazdar pane,jak je?

Zdárek :)

Ale jo jde to dnes me cekalo v praci mile prekvapko takze mi ten den docal dobre utek... jinak jak rika maros ,kosa ,ze to az neni pekne -10 je uz docela studeny vzdousek

Zdravim te marosi :);)

Odkaz ke komentáři

maros napsal:
I tebe zdravim Jero .

Tak ja byl tak rozjety v praci a uz je patek...jeste bych klido sel zitra :D :D

Vsak ti nikdo nebrani :D ... se z tebe pomalu zacina stavat workoholik ;)lol;)

Editováno: , autor: Jeronymo
Odkaz ke komentáři

na Benešovský,dojel jsem kolonu a nikdo se neměl k předjíždění,tak jsem je na rovince fiknul,no ale v koloně byla i civilní Octávka s radarem a samozřejmě hned za mnou.Naměřili mi 116 no a na vozejku jsem měl nálepku 80 :palec2: .Ale kupodivu byli v poho,mladý kluci,nakonec to stálo dvojku bez lístků a bodů.

Odkaz ke komentáři

jirka3 napsal:
na Benešovský,dojel jsem kolonu a nikdo se neměl k předjíždění,tak jsem je na rovince fiknul,no ale v koloně byla i civilní Octávka s radarem a samozřejmě hned za mnou.Naměřili mi 116 no a na vozejku jsem měl nálepku 80 :palec2: .Ale kupodivu byli v poho,mladý kluci,nakonec to stálo dvojku bez lístků a bodů.

Asi proto jela ta kolona tak pomalu :D ale mas to v poho...takove kdyby to bylo pokazde,tak je to v cajku..a to je jeste stesti zes ten dvojec mel u sebe,ze jo ?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...