Petr81 Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Alkoholici !!! nezáviď čao BAdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Zdar Mišul...!!! Že se ozývá zrovna hovedo, co pije bohemku z flašky... Ahoj ! No jo ale to protoze nemeli skleeenky ;D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Letošek se zatím vyvíjí docela uspokojivě a pokud nebude nějaká mimořádka jako loni, tak myslím, že bude repete... Mám obavy, že Mimoň už je pasé. Leda besídka když zase neusneš už večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Mám obavy, že Mimoň už je pasé. Leda besídka když zase neusneš už večer Japato ??? No před besídkou by to chtělo aspoň 2-3 dny dovolenky... Vylepit se s Mojitem na bazén a pak jet do Žďáru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Za to jsi byl tady... to každopádně, a letos si měl prostoj !!!!!!!!!!!!!!! jinak dobra fotka jak cyp, pulka řiťky a 2 ksychti lol hihi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Ahoj !No jo ale to protoze nemeli skleeenky ;D Já vím, to druhý hovedo, co sedělo vedle Tebe a pilo bohemku z flašky jsem byl přece jááá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 to každopádně, a letos si měl prostoj !!!!!!!!!!!!!!!jinak dobra fotka jak cyp, pulka řiťky a 2 ksychti lol hihi Jj, letos vepřov nevyšel, letos musí, i kdyby nevim co... Fotka fakt luxus, půlka Katčiné prcky a demeter s hadró na muche... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Já vím, to druhý hovedo, co sedělo vedle Tebe a pilo bohemku z flašky jsem byl přece jááá... To nevim cece, aj si to moc nepamatuju :D ... Az pak z fotek od Bauiho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 to každopádně, a letos si měl prostoj !!!!!!!!!!!!!!!jinak dobra fotka jak cyp, pulka řiťky a 2 ksychti lol hihi Cipak to je ritka /? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Jj, letos vepřov nevyšel, letos musí, i kdyby nevim co... Fotka fakt luxus, půlka Katčiné prcky a demeter s hadró na muche... se tak zlehka vse*u do debat ,,ale libej se mi ty vase hlasky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2008 se tak zlehka vse*u do debat ,,ale libej se mi ty vase hlasky ! zdravit tě neučili hoj hoja pane, jak je ve Slezku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Cipak to je ritka /? Katariny von Angel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Katariny von Angel... Jooo tak jeji zadecek se mi libi !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 zdravit tě neučili hoj hoja pane, jak je ve Slezku? Caues ! ...ale jo ucili,ja se tady tak semtam vyskytnu ,nevim uz jestli mam zdravi nebo ne ... Jinak tady u nas pohodicka,pekny jarni pocasi s trochou silnejsiho vetru ,ale joo... az na ty autokradeze je to vpohode Co ty ? jak to vypada na horach tam u vas ? .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Cipak to je ritka /? andílka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Japato ??? Protože letiště přešlo z majetku státu na obec /tuším Ralsko/ a to zakázalo nejen vjezd na letiště značkama, ale zatrhlo podzimní High speed meeting a vyjádřilo se, že už žádný akce na letišti nepovolí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 To nevim cece, aj si to moc nepamatuju :D ... Az pak z fotek od Bauiho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Jooo tak jeji zadecek se mi libi !!! víme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Protože letiště přešlo z majetku státu na obec /tuším Ralsko/ a to zakázalo nejen vjezd na letiště značkama, ale zatrhlo podzimní High speed meeting a vyjádřilo se, že už žádný akce na letišti nepovolí Ale na jedne te prijezdovce zadna znacka neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 je to pra.e Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Ty voe vidis toho na te fotce vlevo ? Hroznej ochlasta a paran Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Jooo tak jeji zadecek se mi libi !!! Nápodobně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Ale na jedne te prijezdovce zadna znacka neni už jste ji sundali? zákaz vjezdu je to nejmenší, ale akce už nejspíš nebude žádná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 víme Jak vime ze se mi jeji zadecek libi ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 # # Pepíček (z Prahy) je na návštěvě u strejdy v Ostravě a říká: # # "Ty strejdo, taťka říká, že vy Ostraváci máte velmi chudou slovní # # zásobu a jste hodně sprostí." # # Strejda zvedne oči od lahváče a povídá: " Ale Piču!" lol lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky