Jero Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 co si budem povidat, tydle odpovědi jsou po par pifkách běžné jj,moc dobre to znam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Ale hovno wo tom nic nevim ! Jako vazne ! lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Jako na všechno jsou důkazy... To jooo ale to byl jen doprovod pac Cosby se chtel vymluvit na to ze musi jit doprovodit svou milou a tudiz spat, aby nesla sama, tak sem se toho ujal aby s nama mohl zustat dele dole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2008 co si budem povidat, tydle odpovědi jsou po par pifkách běžné základ je znát zájmena, vesměs TY a pak dobře skloňovat slovo piča a nemusíš mít v sobě ani jedno pivo, jako kámoš co dělá u Auto Heger, dokážu si od něj představit popis závady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 lol Ty se nezub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 (editace) záleží, jak, čim a po kolika do toho půjdeš V prvni rade se musim prekonat a rict si ,ze neco udelam,potom vemu hasak,kleste kladivo a pak uz se uvidi ..pri nejhorsim poridim nejaky novy rejdijou Editováno: 16. leden 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 základ je znát zájmena, vesměs TY a pak dobře skloňovat slovo piča a nemusíš mít v sobě ani jedno pivo, jako kámoš co dělá u Auto Heger, dokážu si od něj představit popis závady to jsou dobri exoti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2008 V prvni rade se musim prekonat a rict si ,ze neco udelam,potom vemu hasak,kleste kladivo a pak uz se uvidim ..pri nejhorsim poridim nejaky novy rejdijou a viděl bych to na dva prcky, aby se ti netřásly ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 To jooo ale to byl jen doprovod pac Cosby se chtel vymluvit na to ze musi jit doprovodit svou milou a tudiz spat, aby nesla sama, tak sem se toho ujal aby s nama mohl zustat dele dole Taky pěkná verze, přidám ji k ostatním... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Bohuzel prave nevidim Co vubec dela sem ji nevidel online nebo na foru ani nepamatuju jsem s ní mluvil a vše takřka při starém. Plánuje se v Boleslavi akce tak snad dorazí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Rano umru az budu muset vstat ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Taky pěkná verze, přidám ji k ostatním... Ale je to tak pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 jsem s ní mluvil a vše takřka při starém. Plánuje se v Boleslavi akce tak snad dorazí Na kdy je v planu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 a viděl bych to na dva prcky, aby se ti netřásly ruce Vsecko bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Rano umru az budu muset vstat ! tak tak. To zas budou pracovní výkony . JEdiný pozitivum, který na mě čeká je nový služebák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Rano umru az budu muset vstat ! dobrá hláška, já to mám spíš tak, že zemřu, jestli za chvíli nevstanu, přítula je nevrlá, co tu dělám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 tak tak. To zas budou pracovní výkony . JEdiný pozitivum, který na mě čeká je nový služebák JAKEJ ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 dobrá hláška, já to mám spíš tak, že zemřu, jestli za chvíli nevstanu, přítula je nevrlá, co tu dělám Kam bys vstaval ? Jediiiineee ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2008 já to balim, dobrou všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 já to balim, dobrou všem GN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 dobrá hláška, já to mám spíš tak, že zemřu, jestli za chvíli nevstanu, přítula je nevrlá, co tu dělám jaj,, tak musis potichoucku tukat do klaves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Kam bys vstaval ? Jediiiineee ;) ty fole, já jsme už zase v podmínce, prej musim bejt rychlejší než červená karta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 já to balim, dobrou všem Mej se ! dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 ty fole, já jsme už zase v podmínce, prej musim bejt rychlejší než červená karta ... tak mazej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 dobrá hláška, já to mám spíš tak, že zemřu, jestli za chvíli nevstanu, přítula je nevrlá, co tu dělám jsem doma se psem a tomu je to jedno takže mám klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky