rolbař Vloženo 17. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2008 tak to muselo byt velice chutne a osvezujici ranko ... byl jsem hodně rychle vzhůru, to mi věř Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 jj, do koktuly 4x4 v naftě, ale zatím vyhrává výbava nad barvou, v merku je tmavě zelená metla Na barve nezalezi ,hlavne aby vse dobre fungovalo ..ale bral bych štšiblnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 No yo uz to tak asi bude aha, tak to se omlouvám, sem tady nová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 byl jsem hodně rychle vzhůru, to mi věř Dokazu si to predstavit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2008 jasnacka.... a jaka vybava teda ?jaka byla ta gulasovka výbava, spíš co chybí: sedačka s pamětí, dešťák, parkovák a dál už nic gulášovka byla super, hlavně, jak byla studená, šel kolem táta na záchod a prej co blbnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Aha no jo ja taky uplne moc nestiham Vsechno dobry, skola posledni zkouska a semestr hotovej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 aha, tak to se omlouvám, sem tady nová HAHA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 HAHA dyt uz tu vubec nejsem a ani nemam paru o tom ze je tu dalsi zenska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Prej bude neco pristi tyden v bolce ! Jedes ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Andilek.... ahoj..tebe jsem uz tu nevidel veky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 výbava, spíš co chybí: sedačka s pamětí, dešťák, parkovák a dál už nicgulášovka byla super, hlavně, jak byla studená, šel kolem táta na záchod a prej co blbnu dešťák bych u tý naší kokty klidně oželel,nějak jsme si nepadli do oka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 dyt uz tu vubec nejsem a ani nemam paru o tom ze je tu dalsi zenska No to mas recht, sem Te tu nevidel ani nepamatuju ... procpak ? Btw ... co prcek a jak se jinak mate ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Prej bude neco pristi tyden v bolce ! Jedes ? Co se plánuje?Dneska jsem byl u Garnyho a říkal že se něco plánuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 No to mas recht, sem Te tu nevidel ani nepamatuju ... procpak ? Btw ... co prcek a jak se jinak mate ? soudíme se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 jardo..... ze se porad blbe ptam...... netocil se u vas Snezenky a machri nebo Snowbordaci pripada mi to tam nejak povedome . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Zdravíčko pánové Zdravím ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2008 dešťák bych u tý naší kokty klidně oželel,nějak jsme si nepadli do oka při nejhoršim mám v šuplíku kabeláž a jednotku na dešťák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Prej bude neco pristi tyden v bolce ! Jedes ? kdyz mi date vedet v kolik tak jo i s klukama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Co se plánuje?Dneska jsem byl u Garnyho a říkal že se něco plánuje No me to rikal Petr, ze asi neco bude pristi patek, ja bohuzel nemuzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 výbava, spíš co chybí: sedačka s pamětí, dešťák, parkovák a dál už nicgulášovka byla super, hlavně, jak byla studená, šel kolem táta na záchod a prej co blbnu Supros vybava..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2008 jardo..... ze se porad blbe ptam...... netocil se u vas Snezenky a machri nebo Snowbordaci pripada mi to tam nejak povedome . v Peci se točilo: Sněženky a machři (druhej díl letos v březnu), Holka na zabití, My z konce světa a dál si nepamatuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 soudíme se Tak drzim palce at ti to dopadne dobre ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Andilek.... ahoj..tebe jsem uz tu nevidel veky tak zas tak stari nejsme, ne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 při nejhoršim mám v šuplíku kabeláž a jednotku na dešťák Funguje jak má,ale nějak jsem s ním ze začátku neuměl pracovat,v poslední době už je to lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2008 2 Andilek: ahoj paní, co prcek, zlobí, zlobí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky