Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
No yo :D Sice sem byla dlouho vzhuru a vstavala rano v pul 8 ale neuzila sem si zadny zaskolactvi sakra :(

přišla jsi o hodně...za školou bylo fajně :)

Vloženo

Hmm tak to se uz nikdy nedozvim... ja mela zameskanych akorat par hodin kdy sem byla nemocna jinak furt ve skole.. a mama si hodne davala pozor na to abych ji tam nekazila povest atd atd.. nejhorsi bylo snad to ze nekdy vedela znamky driv nez ja takze sem prisla domu a ona na me spustila a ja sem vubec nevedela kvuli cemu az pak vzdycky rekla ze z toho a toho sem dostala takovou a takovou znamku :D

Vloženo

Bylo ,ale chrasteni omluvenek to bylo peklo,,uz pak dochazely napady co tam napsat :D ....

Taky mizim !tak se mejte a zitra ahoy ! :)-_-

Vloženo
Dobre dopoledne pratele..

Kurec,to se to jeste mota... lol

Caues ! :)

tak jak si vcera dopad ? nebo spise dneska :D ...

J,Hrobař to byla hitovka 90 let,na tu se jen tak nezapomene ;)

Vloženo
Ahoj kamarádi, tak jsem zde, včera jsem tady u toho poněkud vytuhl... :huh:

Jdu mrknout konečně na ten termostat... ;)

Zdravicko ! :) ... koukam,kazdy jde dneska na necem pracovat..,asi se taky do neceho pustim

Vloženo
Ahoj kamarádi, tak jsem zde, včera jsem tady u toho poněkud vytuhl... :huh:

Jdu mrknout konečně na ten termostat... ;)

Mel jsi pismenka z klavesnice obtiskly na tvari? lol lol

Vloženo
Caues ! :)

tak jak si vcera dopad ? nebo spise dneska :D ...

J,Hrobař to byla hitovka 90 let,na tu se jen tak nezapomene ;)

Hele dopadl jsem bohate..nejaky pivsony a pak sme chlastali houbu..tu sem nemel asi stopadesat let.. :D Bylo to dobry..Domu sem dorazil ve znacne upravenem stavu nekdy kolem paty rano... :D

A ted se jdu teda radsi vetrat..Az to dodelam a odpari se ze me zbytek alkohóla,tak kouknem na ty tuningy.. :D Ok?

Vloženo
Hele dopadl jsem bohate..nejaky pivsony a pak sme chlastali houbu..tu sem nemel asi stopadesat let.. :D Bylo to dobry..Domu sem dorazil ve znacne upravenem stavu nekdy kolem paty rano... :D

A ted se jdu teda radsi vetrat..Az to dodelam a odpari se ze me zbytek alkohóla,tak kouknem na ty tuningy.. :D Ok?

takze dobre vyuzity vecer koukam :);) ..oukej ,tak tedy hodne zdaru pri myti kary a pak na to mrknem ;)

Vloženo

Hádanka:

Zapal si světlo Bojovníku však pomni že máš Pochodeň a Lampičku, svíčku a Troud, Olej a knot však co musíš zapálit první ať osvětlíš svou pouť v hlubinách temnoty?

Vloženo
Hojo hoj, co je noveho ?

Noveho ani tak nic,snad jen ,ze uz je zase nedele :( .., vzdycky to utece takovym tempem .

A co ty ?jak jde polovicni studentsky zivot ? :) .jak dopadla ta posledni zkouska ....

Vloženo
Noveho ani tak nic,snad jen ,ze uz je zase nedele :( .., vzdycky to utece takovym tempem .

A co ty ?jak jde polovicni studentsky zivot ? :) .jak dopadla ta posledni zkouska ....

Posledni zkouska je v sobotu ;) Jeste sem se na to nepodival ! :(

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...