baurak Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Jé, to už jdeš ? Posílám Ti tvoji židličku... kua to byly casy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 taky už jste četli tu známou pohádku tady na foru? Ty kokso, sem se to snažil nějak pobrat, ale moc se nezdařilo Tak rozbil tu TFSi či nikoliv, či jak to vlastně bylo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2008 (editace) Ty kokso, sem se to snažil nějak pobrat, ale moc se nezdařilo Tak rozbil tu TFSi či nikoliv, či jak to vlastně bylo ? jasný, rozbyl TFSI, která byla ve skutečnosti 1,9TDI/66, kterou ve středu povídky vydával za OII 1,9/77 Clasic už to chňápeš ne? Editováno: 29. leden 2008, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 jasný, rozbyl TFSI, která byla ve skutečnosti 1,9TDI/66, kterou ve středu povídky vydával za OII 1,9/77 Clasic už to chňápeš ne? Takže ve finále ou one... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Takže ve finále ou one... je to možný, kdo ví a jestli nezemřeli, kecá komárek na jiném foru dodnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 je to možný, kdo ví a jestli nezemřeli, kecá komárek na jiném foru dodnes Divočina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 bych blil...podle ceho v dnesni dobe ty pohadky pisou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 bych blil...podle ceho v dnesni dobe ty pohadky pisou Dle vlastní fantazie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Dle vlastní fantazie... to je super kdyz to pisou na drogach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Bré odpoledne všem ! ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2008 kurňa, kde jste všichni?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 kurňa, kde jste všichni?? Ve víru událostí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2008 (editace) jsem dneska vyslal kamaráda z Pcí aby se mi juknul na jednu OII 4x4 referenčáka, co mají na Dubině, celkem síla, na cedulce najeto 33900, skutečnost 40500 (prý s tim jezdí), motor 77kW po chipu na 102kW (nikde o tom ani zmínka) - a to jedn díky tomu, že tam má kámoše, kterej mu to řekl, záruka už není a cena 629 900,- Kč Editováno: 29. leden 2008, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Dobreho vecera preji..Zase na skok su tu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Dobreho vecera preji..Zase na skok su tu.. Poradne nasycen syry a pastikami ? ... zdravim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Poradne nasycen syry a pastikami ? ... zdravim Caues...Jeste ne,az po sedmy... Jak je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Caues...Jeste ne,az po sedmy... Jak je? Tak uz to mas i casove rozplanovany jo ,aby slo vse zvladat .... Jinak pohodicka ,v patek jsem mel jet pracovne do prahy,ale nakonec jsem si trosku pozmenil plany a pujdu plesovat ... Co krk ? vyleceno ... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Tak uz to mas i casove rozplanovany jo ,aby slo vse zvladat .... Jinak pohodicka ,v patek jsem mel jet pracovne do prahy,ale nakonec jsem si trosku pozmenil plany a pujdu plesovat ... Co krk ? vyleceno ... ? No mame vecu az od sedmi..Predtim dam tady v barku mozna pivko.. No tak to vidis,to je pohoda,ne?Ja nebyl na plese ani nepamatuju.. A to sem prosvihl i plesy svy byvaly stredni.. Hele,porad ne,nejak se me to nechce pusit,svine.. Ale na lyzich to nejak neboli.. asi to bude tim cerstvym vzduchem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 No mame vecu az od sedmi..Predtim dam tady v barku mozna pivko.. No tak to vidis,to je pohoda,ne?Ja nebyl na plese ani nepamatuju.. A to sem prosvihl i plesy svy byvaly stredni.. Hele,porad ne,nejak se me to nechce pusit,svine.. Ale na lyzich to nejak neboli.. asi to bude tim cerstvym vzduchem.. J,pivinko musi bejt .Ja jsem taky prave hodne dlouho nikde v obleku nebyl ,ale dostal jsem pozvani ,ktere by se nemelo odmitnout:)tak jdu,praha musela stranou.jsem zvedav jak to dopadne.. Ono clovek na kazdou bolest zapomene ,kdyz dela neco co ho bavi,no ne? ...asi bude zapotrebi preci jen zkusit ten Coldrex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 J,pivinko musi bejt .Ja jsem taky prave hodne dlouho nikde v obleku nebyl ,ale dostal jsem pozvani ,ktere by se nemelo odmitnout:)tak jdu,praha musela stranou.jsem zvedav jak to dopadne..Ono clovek na kazdou bolest zapomene ,kdyz dela neco co ho bavi,no ne? ...asi bude zapotrebi preci jen zkusit ten Coldrex Jj,to musi... Tak to si to nalezite uzijes,kdyz si takhle dlouho nikde nebyl..A jeste k tomu to pozvani,co? tgak doufam,ze to dopadne nejlip,jak muze.. Asi to bude i tim,ze na to clovek nemysli,ale asi i tim vlhcim vzduchem.. Hele,nakonec mozna na ten Coldrex i dojde..Uz i Stopangin jsem vyradil..Nezabral.. Tak uz to tady voni,tak jdu na ty pasticky a na syry,tak zatim.. Kdyz se k tomu jeste dyl dostanu,tak se ukazu.. Tak zatim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Jj,to musi... Tak to si to nalezite uzijes,kdyz si takhle dlouho nikde nebyl..A jeste k tomu to pozvani,co? tgak doufam,ze to dopadne nejlip,jak muze.. Asi to bude i tim,ze na to clovek nemysli,ale asi i tim vlhcim vzduchem.. Hele,nakonec mozna na ten Coldrex i dojde..Uz i Stopangin jsem vyradil..Nezabral.. Tak uz to tady voni,tak jdu na ty pasticky a na syry,tak zatim.. Kdyz se k tomu jeste dyl dostanu,tak se ukazu.. Tak zatim... Jasně tak dobrou chut' !A zatím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Bry vecer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Bry vecer Dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Dobrý Zdar mládeži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Zdar mládeži Zdravicko ! jak to jde ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky