Spidi Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Dobrý večer, hlasím se vám v pravidelné večerním čase. Jsem dnes celkově plný dojmů, byl jsem dnes poprvé v novém zaměstnání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Dobrý večer, hlasím se vám v pravidelné večerním čase. Jsem dnes celkově plný dojmů, byl jsem dnes poprvé v novém zaměstnání... Ahoj vespolek. Spidi,tak povidej. Kde,co,jak,za kolik,kdy,s kym ............ atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Dobrý večer, hlasím se vám v pravidelné večerním čase. Jsem dnes celkově plný dojmů, byl jsem dnes poprvé v novém zaměstnání... Jojo povidej prehanej !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Caute o5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Hoj ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Hoj ! Cauec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Jak se mame ? Co noveho s auti ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Jak se mame ? Co noveho s auti ? Porad vaham Jestli nechat Kokyse a cpat do neho penize nebo vzit tu AAA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Porad vaham Jestli nechat Kokyse a cpat do neho penize nebo vzit tu AAA. Nech si pořádný auto (octu) a na tu audinu se bodni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 (editace) Nech si pořádný auto (octu) a na tu audinu se bodni Vim vim uz si mi to rikal nekolikrat Zitra mi prinde tazny Editováno: 19. Únor 2008, autor: Cary_mary_fuck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Vim vim uz si mi to rikal nekolikrat Zitra mi prinde tazny Tažný jo to hyzdí pleť no ono je vlastně sundavací prostě koky je koky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Tažný jo to hyzdí pleť no ono je vlastně sundavací prostě koky je koky No tak tady na foru mi ani myslim moc lidi nenapise at jdu do AAA kdyz sou tu samy Skodofkari Jj je sundavaci na pevno sem ho nechtela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Posli link na tu audinku a ja poradim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 No tak tady na foru mi ani myslim moc lidi nenapise at jdu do AAA kdyz sou tu samy Skodofkari Jj je sundavaci na pevno sem ho nechtela. Tak to je jasný i když audi mám moc rád tak octule je octule a když je to sedan to je dobře aspoň že je sundavací a já mám koho otravovat kdo má tažný když budu potřebovat něco odvézt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Posli link na tu audinku a ja poradim Jeste nemam zadnou urcitou vybranou... kazdopadne A6 Avantika od r. v. 98 a vys... Jenze nejsem este na pevno rozhodnuta takze zatim se do hledani nejak moc nehrnu ale byli sme koukat v nedeli v bazarech joo a tam bych si vybrala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Tak to je jasný i když audi mám moc rád tak octule je octule a když je to sedan to je dobře aspoň že je sundavací a já mám koho otravovat kdo má tažný když budu potřebovat něco odvézt Zapomen.. nemam nepucim No este ze nemam sedana.. malo mista a celkove ... kombi je kombi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Jeste nemam zadnou urcitou vybranou... kazdopadne A6 Avantika od r. v. 98 a vys... Jenze nejsem este na pevno rozhodnuta takze zatim se do hledani nejak moc nehrnu ale byli sme koukat v nedeli v bazarech joo a tam bych si vybrala Jenze na to cokoliv je celkem raketa oproti octuli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Jenze na to cokoliv je celkem raketa oproti octuli Nevim no.. jeden me porad ukecava at zustanu u Octavky druhy at jdu do Audi ale je zase fakt ze ty dily nejsou jako na Koky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Nevim no.. jeden me porad ukecava at zustanu u Octavky druhy at jdu do Audi ale je zase fakt ze ty dily nejsou jako na Koky.. Na audi musíš mít nejen na pořizovací cenu ,ale taky na nahradní díly prostě audi je audi no a vtěch bazarech to byly samý bouračky bohužel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Na audi musíš mít nejen na pořizovací cenu ,ale taky na nahradní díly prostě audi je audi no a vtěch bazarech to byly samý bouračky bohužel No ty Octavky meli sroty ale ty Audiny musis uznat ze byli nektery krasny zvlast ty v tech zavrenych bazarech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Zdravim o5 --.. K te audince..,, kdyz je moznost koupe tak bych do ni urcite sel.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Zdravim o5 --.. K te audince..,, kdyz je moznost koupe tak bych do ni urcite sel.... Achooi No mohla sem mit nadhernyho Avanta jak sem psala za super cenu po prvnim spolehlivym majiteli krasna cerna 2.5 TDi ale nez se nekdo ozval ze by Koktu koupil tak ji kamos prodal. A tedka kdyz mam kupce na Octavku tak zase vaham. Toe tezky s zenskyma no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Brej vecir vespolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Brý večer všem ve spolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Co nyvýho v hospodě opilci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky