Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

zdar hospodo ;)

zdar hospodo ;)

Hi :D Chodis tam casto?

ani moc nechodil jen ted kdyz neni v praci moc co delat tak sem docela casto ;)

Ale pak psal ze sezral opileckou tabletku... takze toe myslim vic nez jasny :D

tak mozna ze se vcera trochu picnul lollol

ani moc nechodil jen ted kdyz neni v praci moc co delat tak sem docela casto ;)

Aha tak to jo a na jejich sraziky jezdis?

tak mozna ze se vcera trochu picnul lollol

Trochu lol

jako ty xkovy ? blaznis ? ja jezdim jenom na srazy kde smrdi gumy a benzin tece proudem :D

jako ty xkovy ? blaznis ? ja jezdim jenom na srazy kde smrdi gumy a benzin tece proudem :D

No jako sraz mistnosti Tuning myslim :D

No jako sraz mistnosti Tuning myslim :D

Nee vzdyt jsou vodnekad zdaleka ja jezdim jen na lokalni nebo na celostatni ;)

Nee vzdyt jsou vodnekad zdaleka ja jezdim jen na lokalni nebo na celostatni ;)

A ty si odkud?

A ty si odkud?

Z Karlovarska ... ja za to nemuzu ze je tu kazdej moravak :D

Z Karlovarska ... ja za to nemuzu ze je tu kazdej moravak :D

Aha :) Kazdej ne. Je tu plno prazaku :D

Aha :) Kazdej ne. Je tu plno prazaku :D

Jo to sem si taky vsiml ale porad jenom dve velka kralovstvi :D

Jo to sem si taky vsiml ale porad jenom dve velka kralovstvi :D

To ne. Se koukni do tematu Odkud jste :) Ty mas co za Skodofku vubec? Si mi to mozna na xku psal ale uz nevim vubec :D

To ne. Se koukni do tematu Odkud jste :) Ty mas co za Skodofku vubec? Si mi to mozna na xku psal ale uz nevim vubec :D

No mam ji v podpisu a ted sem koukal ze v srpnu si mi ji jedina ty na x okomentila :D

No mam ji v podpisu a ted sem koukal ze v srpnu si mi ji jedina ty na x okomentila :D

Jezis no fakt.. sem si toho vsimla az ted ze to mas v podpisu :D Jo? Tak mi na xku taky okomentuj nejakou fotku :D Kua se musim podivat co sem ti tam napsala :)

Jezis no fakt.. sem si toho vsimla az ted ze to mas v podpisu :D Jo? Tak mi na xku taky okomentuj nejakou fotku :D Kua se musim podivat co sem ti tam napsala :)

Mas to tam :p

Mas to tam :p

Jo tak tedka kdyz sis ji dal do avataru tak uz si te vybavuju uplne :D Se pak kouknu tedka nemuzu ted tu ocumuje sef :D

Jo tak tedka kdyz sis ji dal do avataru tak uz si te vybavuju uplne :D Se pak kouknu tedka nemuzu ted tu ocumuje sef :D

Joo tak na sefa bacha :p Mozna do roka presedlam na benzinek jeste nevim tak uvidime jak se avatar bude menit :kol-146:

Joo tak na sefa bacha :p Mozna do roka presedlam na benzinek jeste nevim tak uvidime jak se avatar bude menit :kol-146:

Ja sem se tedka taky zamilovala do jine Octavky. Stejna jako ta moe 1.9 TDi 81 kW ale r. v. 01 snizena slusna vybava a proste kocicka.. takze mozna taky budu menit :) Ke ktere fotce si to napsal at to nemusim hledat :)

Ja sem se tedka taky zamilovala do jine Octavky. Stejna jako ta moe 1.9 TDi 81 kW ale r. v. 01 snizena slusna vybava a proste kocicka.. takze mozna taky budu menit :) Ke ktere fotce si to napsal at to nemusim hledat :)

Zimni zepredu nejaky leden myslim , ne ze bych tu svoji nemel rad ale jsou s ni posledni dobou dost starosti a navic neco bude spatne bo zere cca 7 pri stredne lehky noze ;)

Zimni zepredu nejaky leden myslim , ne ze bych tu svoji nemel rad ale jsou s ni posledni dobou dost starosti a navic neco bude spatne bo zere cca 7 pri stredne lehky noze ;)

A coe podle tebe stredne lehka noha? :D

A coe podle tebe stredne lehka noha? :D

No kdyz byla v pohode tak jezdila s tou samou nohou :D za 4,8

No kdyz byla v pohode tak jezdila s tou samou nohou :D za 4,8

4.8? To sem snad u te sve nikdy nevidela :D

Zdary vary, jsem z5, byl jsem cálnout 11 dní na Djerbě, musím se někde trochu ohřát... lol

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.