Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
4.8? To sem snad u te sve nikdy nevidela :D

Z mirnyho kopce sem dal nejmin 3,6 lol jinak prumer 5 - 6 a ted mam 6,5 - 8,5 :kuk: mam sice chiplou ale i pred chipem me vyrosla spotreba takze je neco spatne

Vloženo
Z mirnyho kopce sem dal nejmin 3,6 lol jinak prumer 5 - 6 a ted mam 6,5 - 8,5 :kuk: mam sice chiplou ale i pred chipem me vyrosla spotreba takze je neco spatne

Me taky s chipem stoupla spotreba ale ten za to nemuze :D Jinak tedka mam dlouhodobou 6.1

Vloženo
prej ohřát, dyť je teplo ty bejku spidulo !!!

Ty jane, teplo vypadá jinak. Já chci jít večer na škopek v kraťasech a v žabkách... ;)

Vloženo
Me taky s chipem stoupla spotreba ale ten za to nemuze :D Jinak tedka mam dlouhodobou 6.1

to ja mam tak se super lehkou noho prave :kuk: prumer mam neco pres 7 ted nevim

Vloženo
Ne uz mlcim.. ne ze zas reknes ze sem se toho chytla :D Nahodou.. az se da do laku tak bude pekna :p

Jakej lak planujes ? ;) Ja planuju jenom opraveni bo jsem trosku zavodil s autobusem na tesno :D

Vloženo
Jakej lak planujes ? ;) Ja planuju jenom opraveni bo jsem trosku zavodil s autobusem na tesno :D

Ja mam v planu celolak race blue :) Pokud teda Octavka zustane a nebude ta druha ale na tu bych asi neschrastila penize :(

Vloženo
Ty jane, teplo vypadá jinak. Já chci jít večer na škopek v kraťasech a v žabkách... ;)

v žábkách na pivo nikdáááá !!! jednou ukopnutej palec - sadra a dále jsem nějak proběhl štěrkem a jak jsem si chtěl ty kameny vyklepat - no nebudu to rozvádět, ale rozbitá hlava lol lol lol

Vloženo
Ja mam v planu celolak race blue :) Pokud teda Octavka zustane a nebude ta druha ale na tu bych asi neschrastila penize :(

tak lakuj na co čekáš, za chvilu sezóna a ty nebudeš jezdit či jak ? :o

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...