Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
No jo já taky mám rád fofr klacek ,ale to DSG mě docela nadchlo a ta cena 60 000kč na víc toe dobrý lol a co se týká slova mé přítelkyně tak silný slovo má to každopádně lol

Covece aby se z tebe nestal podpantoflak lol

Vloženo
No ne tam furt drepis :D Vzdycky akorat nakouknu a kdyz vidim kdo tam je (tedka nemyslim tebe) tak tam radsi ani nejdu lol

No tak ja tam sem dost no ale vetsinu casu makam a sem tam nekouknu jestli neprisel nahodou nekdo znamej :p kohopak nemas rada ? lol

Vloženo
No údajně by to měla vydržet no ještě se uvidí :palec2:

Dobre no ;) Asi bych mel taky tezky rozhodovani :p manual mam radsi ale technologie dsg me laka ;) Umi to i rychlou zpatecku treba ? :D

Vloženo
Jmenuuuj lol Ja ne bo tam jsou sami moravaci jako ty lollol

No prave ze ne ze vetsina je z Prahe :) Tady od nas tam je akorat par lidi... jinak kdo se mi prici je tbacil a Mitsubishi motors... zrovna tyhle 2 znam osobne.. a koho este tak Angel.. ;)

Vloženo
Dobre no ;) Asi bych mel taky tezky rozhodovani :p manual mam radsi ale technologie dsg me laka ;) Umi to i rychlou zpatecku treba ? :D

Zdar chlape no právě jsem se v tom zvezl a je to docela dobrý no uvidíme

Vloženo
Toe tuning jak prase lol

Ale zacatky mam dobry... chip.. naraznik... akorat ze jako prvni sem chtela kola a ono nic :aggressive:

No a jak je to už máš kola ? :)

Vloženo
No prave ze ne ze vetsina je z Prahe :) Tady od nas tam je akorat par lidi... jinak kdo se mi prici je tbacil a Mitsubishi motors... zrovna tyhle 2 znam osobne.. a koho este tak Angel.. ;)

No prijdou mi jako konove ale konflikt sem s nima jeste nemel ;) a z prahy sem tam videl snad .. nikoho :p

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...