Martyp Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Vyřídím... Vyrid ji radsi to,na co sem se ptal ja... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Co ja...?Ona jestli si nechce zablbnout..? lol Já bych řekl, že ne... Ale vím o jedné, co by si zablbnula hned a z fleku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Vyrid ji radsi to,na co sem se ptal ja... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Já bych řekl, že ne...Ale vím o jedné, co by si zablbnula hned a z fleku... Že by pánko kuplíř?!?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Já bych řekl, že ne...Ale vím o jedné, co by si zablbnula hned a z fleku... Jo?A znam ji taky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 NO nic panove,zatim se tu mejte,ja musim vyrazit do ulic.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Jo?A znam ji taky? Jistěže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 NO nic panove,zatim se tu mejte,ja musim vyrazit do ulic.. Nikam nechoď, je tam zima... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Nikam nechoď, je tam zima... Tady neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 NO nic panove,zatim se tu mejte,ja musim vyrazit do ulic.. Taky bych měl ale nějak se mi nechce... musím na pojišťovnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Tady neni Kde tady ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Kde tady ? No v Brne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Taky bych měl ale nějak se mi nechce... musím na pojišťovnu No vidíš to, to jsi mi to připoměl - díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 No v Brne. 7° C mi nepřipadá zrovna jako moc velký teplo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 7° C mi nepřipadá zrovna jako moc velký teplo... No byla sem tedka venku jen v tricku a bylo mi prijemne... sviti krasne slunicko... na 7 stupnu mi to nepripada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Jistěže... A je nemoralni? lol @KOKYN:Tak to jsme na tom stejne Rado.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Nikam nechoď, je tam zima... Ma recht predsedo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 (editace) A je nemoralni? lol Spíš nemravná... Editováno: 25. Březen 2008, autor: Spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Spíš nemravná... lol Ty vis,jak jsem to myslel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 lol Ty vis,jak jsem to myslel.. No vím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 No vím... Takze?Trefil sem se?Nebo to bylo kousek vedle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 No byla sem tedka venku jen v tricku a bylo mi prijemne... sviti krasne slunicko... na 7 stupnu mi to nepripada U nás na Vysočině momentálně 2,2 stupně takže nc moc hitparáda!!! jinak včera jsem byl v Brně a tam o 5 stupnů víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 U nás na Vysočině momentálně 2,2 stupně takže nc moc hitparáda!!! jinak včera jsem byl v Brně a tam o 5 stupnů víc No tady byla rano taky pekna kosa ale tedka je krasne Co si tady delal? Ses mohl stavit na kafe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 No tady byla rano taky pekna kosa ale tedka je krasne Co si tady delal? Ses mohl stavit na kafe Sváteční vejlet s partičkou známejch ... pánská část by kávu brala ale dámská asi neé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Takze?Trefil sem se?Nebo to bylo kousek vedle? No já myslel tuhle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky