Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

[quote name=Cary_mary_fuck' date='26.3.2008, 12:16 ' post='725176]

Už jsem si zvykl že s tebou a za tebou nebo bez tebe se mluví jinak. Každopádně je i ještě teď hodně lidí naštvanejch, ale naopak zjišťuju že je i hodně co to neví. Já si myslím, že su pořád stejnej a komu se to nelíbí, ať si pr... po.... nebo tak něco.

A teď konec srandy a začíná legrace - odcházím (ač nerad) do pracovního poměru (bohužel jen k zaměstnavateli)

Vloženo
Už jsem si zvykl že s tebou a za tebou nebo bez tebe se mluví jinak. Každopádně je i ještě teď hodně lidí naštvanejch, ale naopak zjišťuju že je i hodně co to neví. Já si myslím, že su pořád stejnej a komu se to nelíbí, ať si pr... po.... nebo tak něco.

A teď konec srandy a začíná legrace - odcházím (ač nerad) do pracovního poměru (bohužel jen k zaměstnavateli)

Ted sem to nejak nepochopila ale nevadi :)

Tak se mej ;)

Vloženo
Ale prdlajs velebnosti.. ;) To se ti jen zdaaaa..Ze ty si svarel bez brejli? lol lol lol

voni to ty picusove delaj silnejsi lollol

no ze zacatku si byl takovy slusny hodny kluk ale jak se zda tak ti to moc dlouho nevydrzelo lollol

Vloženo
voni to ty picusove delaj silnejsi lollol

no ze zacatku si byl takovy slusny hodny kluk ale jak se zda tak ti to moc dlouho nevydrzelo lollol

lol lol

Ale Jiriku,to ja jsem porad preci..To se ti jenom zdaaa... lol lol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...