Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

cau lamy

cau lamy

Sam si !

2205977pk7.jpg

jako ty tady na ty fotce?

2205977pk7.jpg

jako ty tady na ty fotce?

To se mi nepodoba, copak sis nevsiml ze ja su plesatej ?

marty a jakej obor hledas?

To se mi nepodoba, copak sis nevsiml ze ja su plesatej ?

to mas blondatou paruku, jinak celej ty ... neni to jeste ze zakladky?

Sem taj zas :D

Upraveno od Cary_mary_fuck

to mas blondatou paruku, jinak celej ty ... neni to jeste ze zakladky?

Woe vubec ne, todle bude nejakej prazskej dacanek :D

Woe vubec ne, todle bude nejakej prazskej dacanek :D

tak to jedine me napada - petr81 :) to je boleslavska lama s prazskym ucesem :))

tak to jedine me napada - petr81 :) to je boleslavska lama s prazskym ucesem :))

lol;)

Bry ranko

Bry ranko

No ahoj jsi mi včera dala :feve:

No ahoj jsi mi včera dala :feve:

Njn promin :(

Njn promin :(

Tak dneska poslední prac.den a pak week to bude paráda co? se máš já budu hezky tady :aggressive:

Tak dneska poslední prac.den a pak week to bude paráda co? se máš já budu hezky tady :aggressive:

No nevim co bude na weeku paradniho kdyz ani nevim co budu delat :) Dneska bysme meli jit s Ondrou na tu prehlidku ale asi na to kaslu moc se mi tam nechce. V sobotu akorat jdeme vecer s kolegou na pivo a v nedeli se uz budu "tesit" do prace lol

No nevim co bude na weeku paradniho kdyz ani nevim co budu delat :) Dneska bysme meli jit s Ondrou na tu prehlidku ale asi na to kaslu moc se mi tam nechce. V sobotu akorat jdeme vecer s kolegou na pivo a v nedeli se uz budu "tesit" do prace lol

Já měl jít včera na pivčo ,ale nějak to nešlo jinak docela dobrej program :palec2: už aby byla neděle večer lol

Já měl jít včera na pivčo ,ale nějak to nešlo jinak docela dobrej program :palec2: už aby byla neděle večer lol

No super program.. vubec nevim co dneska a zitra pres den podniknu pokud bude teplo tak bych to videla na vzuuuuum :D Co blbnes proc nedele vecer? :p

No super program.. vubec nevim co dneska a zitra pres den podniknu pokud bude teplo tak bych to videla na vzuuuuum :D Co blbnes proc nedele vecer? :p

No protože půjdu z práce a mám před sebou dva volné dny :p

No protože půjdu z práce a mám před sebou dva volné dny :p

Ale zase budes v praci cely week ;)

ahoj tak jsem myslel, ze dnes bude klidek ale bohuzel ted jedu za Vittem pak Pruhonice a pak Decin...kua to je zase patek

ahoj tak jsem myslel, ze dnes bude klidek ale bohuzel ted jedu za Vittem pak Pruhonice a pak Decin...kua to je zase patek

No že tě to baví jinak nazdárek pane :palec2:

Ale zase budes v praci cely week ;)

No to je pravda :aggressive:

No že tě to baví jinak nazdárek pane :palec2:

no jo pane bavi nebavi je to moje prace...ale zatim si nestezuji a je to v pohode...jen to cestovani dnes po Praze je silenost...stoji to uplne vsude a nebejt takovy prasatko tak se dnes nikam nedostanu lol

no jo pane bavi nebavi je to moje prace...ale zatim si nestezuji a je to v pohode...jen to cestovani dnes po Praze je silenost...stoji to uplne vsude a nebejt takovy prasatko tak se dnes nikam nedostanu lol

Tak to znám mě stačí magistrála směr do centra vždy lituji tu spojku rozjed brzdy, rozjezd brzdy no humus :aggressive:

Ahojik tak hlavne opatrne :)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.