zabiak Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Nemužou mě za to žalovat? No vlastně tam nepíšu jaká automobilka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Tak, tak...pry ale prehravaj software motoru pri kazdy pravidelny servisni prohlidce ale vsadim boty ze me ho urcite neprehrali! Zkusim se podivat jakej tam mam soft a jeste se ho zeptam co a jak. Jj,jako taky bych se nedivil,kdyby to nedelali vsichni...Protoze podle myho kazdej servis na to nema penize,pac oni i za tohle,jakozto za upgrade SW musi fabrice platit.. Se schvalne podivej,co tam mas...A i tak je to zajimavy,ze by to meli prehravat..Uplne v tom nevidim nejakou extra logiku.. Sem zvedavej,co Ti jeste napise.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Nemužou mě za to žalovat? No vlastně tam nepíšu jaká automobilka. Sem si az tedka vsimla ze si hodil nejaky odkaz Dobrej joke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Nemužou mě za to žalovat? No vlastně tam nepíšu jaká automobilka. bylo by to poprve snad ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 To je fakt. Nějakej ten výhružnej dopis ještě přežiju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Nemam chci si udelat az v 21 na velkou moto zatim jezdim bez... po okreskach a tak.. Na papiry to nejezdi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Na papiry to nejezdi.. Jo timhle se ridim taky ale vysvetluj to policajtum... A za zakryty SPZ tedka taky cosi je a zase az tak riskovat se mi nechce.. kdyz nebyl bodovy system tak to slo ale od zavedeni bodovyho systemu si toho uz moc neuziju Jedine jako batuzek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Čůůůs bando! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Čůůůs bando! Zdarec pane..Jak je?A jak pokracujes s cernou krasavici? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Čůůůs bando! Nazdarek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 tak uz jsem zase tadyk :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Zdravicko !... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Zdravicko !... Achooj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Zdravicko !... Zdravicko pane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Zdravicko taky koukam frci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Tak mám přezuto... Zatial na Spidery... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Tak mám přezuto... Zatial na Spidery... Pekny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Tak mám přezuto... Zatial na Spidery... Zdarec! A budou sportecy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Tak mám přezuto... Zatial na Spidery... jj hezky...ja jsem se taky prezul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Pekny Thanx... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Zdarec!A budou sportecy? Čao Marty, samozřejmě, ale znáš to, všechno nejde hned... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Thanx... Za nic prece Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 jj hezky...ja jsem se taky prezul Díkec Baui... No to je pěkný, všechny moje Spidery už se zase točí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Tak mám přezuto... Zatial na Spidery... krasny pepi cau kdy budou novy koles? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Díkec Baui... No to je pěkný, všechny moje Spidery už se zase točí... ale ne okta s fotem ze vcera vypada takto mozna prezuji dnes a jestli ne tak to musi pockat az nekdy na 15.4. tak me se fotky kua nejdou dat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky