Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
uprimne bych si nikdy nekoupil auto z dovozu od cloveka,kteryho neznam.Podle me jsou to z 99 procent stocena auta.Navic pise,ze je to 81 kW a na kufru nejak nevidim cerveny I

To je prave to ... chtelo by to omrknout ...

Joo GSi v korsici dokaze divy.., jel jsem parkrat v GSičkove astre a hned bych ji bral :) ...

ta corsa to je 1.6 16V ? ... ;)

Vloženo
To je prave to ... chtelo by to omrknout ...

Joo GSi v korsici dokaze divy.., jel jsem parkrat v GSičkove astre a hned bych ji bral :) ...

ta corsa to je 1.6 16V ? ... ;)

jojo,je to 1,6 16V-80 kW

Vloženo
Fotky upravíš na PC ale skutečnost nevokecají !!!

Přesně tak ... ono ,zíral jsem co se tedko objevuje v bazarech za podvody..,, Je si treba dat pozor--.

Vloženo
To je právě - jetejch aut je čím dál tím víc, bazary plný a co s nima když hodně lidí jsou zlatokopové.

tjn,spis mi jde o to ,,jak jsou ty auta poskladany ,z kazdyho neco..,

Vloženo
si vem kolik to autko vazi ,to by byla litanice jedna basen,,,...zase zalezi v jakym je stavu

hlavne na moje cesty do CH by byla idealni.Je puvodem z Cech a ma najeto 105 tis km

Vloženo
Jenže to už bez osobní návštěvy nejde a to pak letí čas než najdeš něco co ujde !!!

Ono nasel jsem jednu octavecku ,tmave modrou ,udajny rok 03 ,boky bylo videt ,predface ,nejmin rok 98,na prodejnim listu 81kw,kryt bez cerveneho I ,mazec., psano nebourano ikdyz kolem ramu dvei byly neobvykle nerovnosti.,,,

@jirka - jo na tydle cesty by to byla parada :) ,zalezi taky na tom jakym by bylo stavu oproti tvemu jiz tobe dobre znamemu korzarovi :)

Vloženo
Ja byl v moste kouknout u vyberauto.cz a tam ja bych auto nekoupil.

caues !

Jo tydle zkusenosti se vzdycky hodi ....co presne ti tam prislo v neporadku ?

Vloženo

Zdar pánové jestli můžu tak jsem s kamarádem taky běhal po vyberauto Most a můžu říct že ty octule nic moc ohmatené volanty a pedály a na tacho 120 000km lol

Vloženo
Ono nasel jsem jednu octavecku ,tmave modrou ,udajny rok 03 ,boky bylo videt ,predface ,nejmin rok 98,na prodejnim listu 81kw,kryt bez cerveneho I ,mazec., psano nebourano ikdyz kolem ramu dvei byly neobvykle nerovnosti.,,,

@jirka - jo na tydle cesty by to byla parada :) ,zalezi taky na tom jakym by bylo stavu oproti tvemu jiz tobe dobre znamemu korzarovi :)

Tak jsem poslal mejla,jestli ji jeste zenska ma a bude slusna,tak jsem docela rozhoupanej na vymenu :palec2:

Vloženo
Tak jsem poslal mejla,jestli ji jeste zenska ma a bude slusna,tak jsem docela rozhoupanej na vymenu :palec2:

Jo,tak zkus vyprosit nejakou fotku :);)

Vloženo
Zdar pánové jestli můžu tak jsem s kamarádem taky běhal po vyberauto Most a můžu říct že ty octule nic moc ohmatené volanty a pedály a na tacho 120 000km lol

Jak rikam :) kazda zkusenost dobra ! ;) diky

Vloženo
caues !

Jo tydle zkusenosti se vzdycky hodi ....co presne ti tam prislo v neporadku ?

Jak pise bazz... k tomu fakt,nektere auta,fleky,sedacky propalene .....dva krat a dva krat velke zklamani.....

Vloženo (editace)

tak to je fešák :) !!!

Jak vyuzijes prostor zadnich sedacek ? Nechybelo by ti to treba po pripadne vymene ?

@Maros - Jo,tocloeka hodne doje*e kdyz si rika jaky to asi bude krasny auto a ono obyc projezdeny vergl.., blbe receno.,

Editováno: , autor: Jeronymo
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...