Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Tak to je skoda ....

tyo s tema STKáčkama je to tedko nejak rozsireny :D ,kamos o vikendu taky na me ,-zjistil ,ze uz ma proslou technickou pul roku ... a vesele si to pidlal po cestach :)

Co jinak korzič,posloucha ? ;)

Že si nedáte nějakou upomínku třeba do mobilu !!!

Vloženo
Že si nedáte nějakou upomínku třeba do mobilu !!!

ja si to hlidam no :) ,ale divil jsem se moc,jak to mohl zjistit az po pul roce bez uhony....

Vloženo
Jedes Mošnov jo ? :) taky doufam,ze se pocasi umoudri.,skoda ,ze to minule tak nevyslo byl by to dokonalej srazek :) ,ale i tak ...

No jaká je tam "zatím ještě doře" udělaná silnic od Olomouce tak určitě. A taky jsem zvědav či se tam sejde víc lidí než posledně.

Vloženo
No nehorázně už abych to měl

To verim :) taky bych se na to sakra''tesil ...., Jak ste vyresili SH ?jedete jednim autkem nebo berete oba ? :)

@Fernétti - :) no mohloby ,minule to byl krasny pocet ,,,tak pri trose slunicka by se mohla ta ucast navysit ...vsak uvidime

Vloženo
Tak to je skoda ....

tyo s tema STKáčkama je to tedko nejak rozsireny :D ,kamos o vikendu taky na me ,-zjistil ,ze uz ma proslou technickou pul roku ... a vesele si to pidlal po cestach :)

Co jinak korzič,posloucha ? ;)

Korzič poslouchá jak má,bez problémů.A technickou jsme prošli v pohodě

Vloženo
Korzič poslouchá jak má,bez problémů.A technickou jsme prošli v pohodě

o to vic pak cloveka potesi kdyz ma autak v cajku :) .... Co jinak v CH ? .. protahujes Medaka , ?

Vloženo
o to vic pak cloveka potesi kdyz ma autak v cajku :) .... Co jinak v CH ? .. protahujes Medaka , ?

no technickou bych prošel,i kdyby auto v pořádku nebylo lol lol lol

Vloženo
To verim :) taky bych se na to sakra''tesil ...., Jak ste vyresili SH ?jedete jednim autkem nebo berete oba ? :)

@Fernétti - :) no mohloby ,minule to byl krasny pocet ,,,tak pri trose slunicka by se mohla ta ucast navysit ...vsak uvidime

No jedeme obouma :palec2:

Vloženo
no technickou bych prošel,i kdyby auto v pořádku nebylo lol lol lol

To je mi jasny :p;) ;)

@Bazz - tak to se tesim ... udelam vsecko proto,abych dorazil .)

Vloženo
To je mi jasny :p;) ;)

@Bazz - tak to se tesim ... udelam vsecko proto,abych dorazil .)

jistota musí bejt,neměl jsem chuť poslouchat ty kecy,že mi nesvítí SPZka(Oplovská bolístka)

Vloženo (editace)
jistota musí bejt,neměl jsem chuť poslouchat ty kecy,že mi nesvítí SPZka(Oplovská bolístka)

Joo ,to znam no., je to casta zavadicka,... Dalsim takovym jsem si vsiml jsou vyfuky,, nevim co to bylo za firmu ,ale kolegovi uz po druhe za asi rok menit vyfuk.,,strasne mu to hnije.Ma Astru Géčko 98.,

Editováno: , autor: Jeronymo
Vloženo
Joo ,to znam no., je to casta zavadicka,... Dalsim takovym jsem si vsiml jsou vyfuky,, nevim co to bylo za firmu ,ale kolegovi uz po druhe za asi rok menit vyfuk.,,strasne mu to hnije.Ma Astru Géčko 98.,

musím zaklepat,ale výfuk zatím drží

Vloženo
ták,muj cas pomalu ,ale jiste nastava :) ... mizim do pelechu .,, tak se mejte a zitra at se dari "!!dobrou vam všem ;)

taky to asi zabalím.Mějte se a dobrou

Vloženo

dobre rano...

jj taky jsem videl ze slavi, tak vse nej Víťo hodne stesti, zdravi a at se ti hlavne povede postavit ten paty dum z tech nasich poplatku :-)

Vloženo
To nevim.. psal mi ze se sejdem a uvidime co bude.. a ze bych mohla zkusit tu ucetni.. ze ted tam maji strasne nespolehlivou...

tak uvidis co z toho bude...treba ti nabidne neco zajimaveho

Vloženo
tak uvidis co z toho bude...treba ti nabidne neco zajimaveho

No rikal ze s tou ucetni bych nemela mit problem.. ze este v jedne prodejne ktera spada pod jejich firmu maji vic ucetnich a ze neni problem se na ne obratit.. tak premyslim :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...