Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Trojboj jako trojboj :) ... bylo to narocny hlavne casove ... neslo stihat vsecko najednou.Chvili jsem uvazoval jestli se nevratit k hokejbalu nebo floorballu ,ale nakonec z toho seslo..

TROJBOJ jako :

- běh (do hospody)

- vzpírání a

- slalom (někdy i domů)

Vloženo
caues ! ...

Jak je pane ? ...chtel jsem se te zeptat :) nemas nejaky novy HHpecky ? lol

Ahoj ! No ziju ziju .. nene nic noveho, nejak nebyl cas posledni dobou ;) Jinak ted sem nasel nejake stare album Waren G takze to mi jede v aute ... proste nadhera !!!

Vloženo
Se nekdo maaaaa ;) Ja smrdim v robote, prve sem byl na obidku a ted se tu pecu a vubec me to nebavi !

tak to jsme na tom stejne pane...dnes tu budu muset byt tak do 4 ale pak asi vyrazim ;)

Vloženo
Ahoj ! No ziju ziju .. nene nic noveho, nejak nebyl cas posledni dobou ;) Jinak ted sem nasel nejake stare album Waren G takze to mi jede v aute ... proste nadhera !!!

takovy paradni oldschoolek sis ceknul ,,no to je parada :) To uz je dosti stare ze ? pac uz jsem od neja dlouho nic novyho neslysel

Vloženo
takovy paradni oldschoolek sis ceknul ,,no to je parada :) To uz je dosti stare ze ? pac uz jsem od neja dlouho nic novyho neslysel

No to uz bude hooodne let ... ani nevim ... a takove pecky jako Prince Igor ... parada !!!

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...