Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

¨Brý večer pání

Čao, Lenin má pupek v pohodě a Šárka už má pupek jak balóóóón... lol

Ja sem si to myslel,ze to bude presne takhle..I kdyz,kdyby to bylo opacne,tak to taky neni zly.. lol lol lol Kdy to ceka?Pocitam tak nekdy v listopadu/prosinci,ne?Kdyz to spocitam od HS...

No nic kamaradi...Ochazim skocit do auta a jedu se podivat na nedaleky okruh,jak kamosi radi na motardech.. ;) Mozna udelam i par fotos..

Tak se zatim mejte.. -_-

A kde máš zbylých 8 bodů...??? lollollol

Já mám taxu 1 bod = 1.000,- Kč, je po výplatě, tak zauvažuj... ;)

No to není špatná nabídka jen jestli jde taky zrealizovat :palec2: ,ale dík za nabídku

No to není špatná nabídka jen jestli jde taky zrealizovat :palec2: ,ale dík za nabídku

Kdyby si rekl ze si chces nakoupit body tak mam taky nabidku lol

Kdyby si rekl ze si chces nakoupit body tak mam taky nabidku lol

Dřív se šmelilo s bonama, teď se jenom vyměnilo písmenko a šmelí se dál a dál.

..... "" A pokud neumřeli, tak šmelí dodnes, milé děti !!! ""

:smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich:

-_- Zdar pánové...

bre rano :-)

Dobre rano :)

A dál...?

kua u nás na evidenci vozidel dělá tak krásná kozatá baba, kurde, jsem pak ani nevěděl čemu sem tam šel :D :D :palec: :palec:

kua u nás na evidenci vozidel dělá tak krásná kozatá baba, kurde, jsem pak ani nevěděl čemu sem tam šel :D :D :palec: :palec:

Já jsem dneska ze stejnýho důvodu hodil u nás ve firmě tlamu na schodech... lollollol

Já jsem dneska ze stejnýho důvodu hodil u nás ve firmě tlamu na schodech... lollollol

lollol lol

to teplo a výstřihy jsou maximálně nebezpečné !!!!!!

zdar jak sviňa žlutý lumpe

-_- -_- -_- -_- -_-

mezi?? lol

mezi?? lol

Bohužel ne, ale pak jsem si spravil náladu u holky, od které bych to snad ani nečekal... ;)

Bady, nemáš pro mě něco zajímavýho ? Nějaký díly, plasty, prasečinky, hovadinky, ko*otiny... ??? ;)

Bady, nemáš pro mě něco zajímavýho ? Nějaký díly, plasty, prasečinky, hovadinky, ko*otiny... ??? ;)

furt ten filtrbox a žluté pirelky :)

Čaute pánové ! :)

furt ten filtrbox a žluté pirelky :)

lollollol

Šak víme... :palec2: Já myslel něco dalšího... ;)

Čao Jero, hele přes víkend jsem višmelil na Aukru další jedničkovou oktu 1/43 od Kadenu, bude tuning... ;)lol

Čao Jero, hele přes víkend jsem višmelil na Aukru další jedničkovou oktu 1/43 od Kadenu, bude tuning... ;)lol

Čaues

.. no nepovidej :D , za kolik se ti podarilo vydrazit ? :) moje je z asi tzri mesice ve stejnem provizornim laku .) ... hlavne pak nezapomen vse pekne zdokumentovat ;)

Bohužel ne, ale pak jsem si spravil náladu u holky, od které bych to snad ani nečekal... ;)

no vidis takove mile prekvapeni vubec neni spatne ;)

Nazdarek :)

Čaues

.. no nepovidej :D , za kolik se ti podarilo vydrazit ? :) moje je z asi tzri mesice ve stejnem provizornim laku .) ... hlavne pak nezapomen vse pekne zdokumentovat ;)

No bratru za 220,- Kč... lol

Nazdarek :)

Bry den.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.