Cary_mary_fuck Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 CMF: cože? jj jasný my byli pořád spolu Jsem si tedka nevim proc vzpomela jak jste se cpali tou polifkou v chlebu a mam na ni strasnou chut sakra... no nic pristi Skodahome to jisti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Treba bude na chlapy... na srazu byl s dvouma klukama Až tak...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Jsem si tedka nevim proc vzpomela jak jste se cpali tou polifkou v chlebu a mam na ni strasnou chut sakra... no nic pristi Skodahome to jisti Mi děláš chutě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 " polifkou v chlebu " WTF ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Jsem si tedka nevim proc vzpomela jak jste se cpali tou polifkou v chlebu a mam na ni strasnou chut sakra... no nic pristi Skodahome to jisti jj, ta byla výborná! ale ještě lepší sem měl v Karvinné při návštěvě s-talkera - gulášek v chlebíku a byl fakt výbornej! tohle byla jen gulášovka ještě že sem po obědě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Treba bude na chlapy... na srazu byl s dvouma klukama No ty fole. Nejsem žádná buzna. Byl jsem tam 3 třema a žádnej z nich není buzna. Holky sleduju, až chorobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 No ty fole. Nejsem žádná buzna. Byl jsem tam 3 třema a žádnej z nich není buzna. Holky sleduju, až chorobně Takze Caryna malo vrtela ahaaa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Saakra radsi mlcim... jednomu delam chute o druhym jsem napsala ze tam byl s chlapama.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Takze Caryna malo vrtela ahaaa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Caryna nevrtela vubec presto byli neslusny poznamky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Caryna nevrtela vubec presto byli neslusny poznamky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Caryna nevrtela vubec presto byli neslusny poznamky To ses poradna kocka kdyz nemusis ani vrtet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 To ses poradna kocka kdyz nemusis ani vrtet Ja urcite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Co co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Caryna nevrtela vubec presto byli neslusny poznamky Však se si tě taky všiml Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Caryna nevrtela vubec presto byli neslusny poznamky kdo měl neslušný poznámky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Však se si tě taky všiml Aspon nekdo no Kdy jste vubec odjizdeli? V sobotu nebo v nedeli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 kdo měl neslušný poznámky? Pry nejaci dva chlapy... nevim kdo to byl.. bylo mi to receno .. ja jsem nic neslysela... bohudik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Cary_mary_: Samozřejmě, až v neděli. V sobotu by asi nebyl nikdo schopnej řídit což bylo vidět při stavění stanu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Cary_mary_: Samozřejmě, až v neděli. V sobotu by asi nebyl nikdo schopnej řídit což bylo vidět při stavění stanu. Jo to nemelo chybu... to jsme se hoodne nasmali Jste meli prijit za naama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Jo to nemelo chybu... to jsme se hoodne nasmali Jste meli prijit za naama Stavění stanů pod vlivem alkoholu mi ani nepřipomínejte, tohle probíhá snad na každým srazíku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Tak příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Stavění stanů pod vlivem alkoholu mi ani nepřipomínejte, tohle probíhá snad na každým srazíku... Proto nekteri maj objednanou chatku nebo pokoj 2 zabiak: OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Proto nekteri maj objednanou chatku nebo pokoj Takova velka je kokta a oni spi v chatce no toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky