Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

zdarec borci

Pujde taky,uvidis,pockej do zimy,spadnou !! :p

no me to ted nejak neboli ;)

Já jdu do práce akorát zítra na dopoledne, takže se dneska někde vyvalím... ;)

jj dobra provokace :aggressive:

zdarec borci

Čao panáčku... :palec2:

jj dobra provokace :aggressive:

Nezáviď...

Dáme kávičku...? Ale bacha, momentálně žádnej cukřík...!!! Maximálně mohu sladit medem...!!! ;)

Ba, na Louku, asi po obědě...

No tak ja tam taky jezdim :-) a hoodne casto

2 Olaf: Cau

No tak ja tam taky jezdim :-) a hoodne casto

2 Olaf: Cau

Já hlavně kvůli tobogánu, bo je gratis (v ceně vstupu) a tak ho hobluju o stopéro... ;)lol

Já hlavně kvůli tobogánu, bo je gratis (v ceně vstupu) a tak ho hobluju o stopéro... ;)lol

JJ to je cool,ale ja si tam predevcirem dal pekne na zada,skocil jsem sipku z prkna a nejak jsem to neurejdoval,prevazil jsem se a uz to bylo,zada jak by meli vypadat

Dáme kávičku...? Ale bacha, momentálně žádnej cukřík...!!! Maximálně mohu sladit medem...!!! ;)

koukam ze to vcerejsi hubnuti 2 kg beres vazne

Upraveno od Ol@f

JJ to je cool,ale ja si tam predevcirem dal pekne na zada,skocil jsem sipku z prkna a nejak jsem to neurejdoval,prevazil jsem se a uz to bylo,zada jak by meli vypadat

Ale stojí to za tu prdel... ;)lol

koukam ze to vcerejsi hubnuti 2 kg beres vazne

No to každopádně, ještě bych si ve stodvaačtyře musel posouvat centráže... lollollol

Prvnich 5 minut to za to nestalo :disgust: pak uz zase jooo , je to tam super,perfektni travnik,voda super,proste nadhera

budu delat ze jsem to pochopil kol107:wacko:

Prvnich 5 minut to za to nestalo :disgust: pak uz zase jooo , je to tam super,perfektni travnik,voda super,proste nadhera

Jj, je to tam slušný... ;)

V pondeli mi odjizdi na tabor dcerka,tak budu mit sabes :punk:

budu delat ze jsem to pochopil kol107:wacko:

No su navyklej ve stočtyřicetdvojce Zlínu nastavovat centráže pro podélný a příčný vyvážení na svejch 78 kg při letu v sólu a nechce se mi to měnit... ;)

V pondeli mi odjizdi na tabor dcerka,tak budu mit sabes :punk:

Jinými slovy bordel & nekážeň... lol

wtf, ty uz mas rodinku? vypadas mladsi nez ja cece, jinak vim o cem mluvis, me odlita v nedeli na tyden moje draha polovicka, pak se vrati bude tu tyden a pak bude v tahu 4 mesice, chlapi peklo, prasec vsechno mozny ................

No su navyklej ve stočtyřicetdvojce Zlínu nastavovat centráže pro podélný a příčný vyvážení na svejch 78 kg při letu v sólu a nechce se mi to měnit... ;)

Tak z tohoto jsem jalovej i ja :-)

dekuju

wtf, ty uz mas rodinku? vypadas mladsi nez ja cece, jinak vim o cem mluvis, me odlita v nedeli na tyden moje draha polovicka, pak se vrati bude tu tyden a pak bude v tahu 4 mesice, chlapi peklo, prasec vsechno mozny ................

JJ mladsi vypadam,na to jsem si zvykl ze se lidi divi :-) ale 4 mesice je docela dooost :feve:

Tak z tohoto jsem jalovej i ja :-)

To je dobrý, zůstaneme u toho, že bych rád vydejchal ty dvě kilča... ;)lol

To je dobrý, zůstaneme u toho, že bych rád vydejchal ty dvě kilča... ;)lol

ok :076

ok :076

lollollol

no je to dost ale pomale su vzyklej kazdej rok jsem vydejchaval 10 tydnu o prazdninach, letos to bude 16 a takze az do vanoc. Chtel bych se tam zajet podivat zvazuju karou ale 30 hodin cesta.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.