Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Já hlavně kvůli tobogánu, bo je gratis (v ceně vstupu) a tak ho hobluju o stopéro... ;)lol

JJ to je cool,ale ja si tam predevcirem dal pekne na zada,skocil jsem sipku z prkna a nejak jsem to neurejdoval,prevazil jsem se a uz to bylo,zada jak by meli vypadat

Vloženo (editace)
Dáme kávičku...? Ale bacha, momentálně žádnej cukřík...!!! Maximálně mohu sladit medem...!!! ;)

koukam ze to vcerejsi hubnuti 2 kg beres vazne

Editováno: , autor: Ol@f
Vloženo
JJ to je cool,ale ja si tam predevcirem dal pekne na zada,skocil jsem sipku z prkna a nejak jsem to neurejdoval,prevazil jsem se a uz to bylo,zada jak by meli vypadat

Ale stojí to za tu prdel... ;)lol

Vloženo
budu delat ze jsem to pochopil kol107:wacko:

No su navyklej ve stočtyřicetdvojce Zlínu nastavovat centráže pro podélný a příčný vyvážení na svejch 78 kg při letu v sólu a nechce se mi to měnit... ;)

Vloženo

wtf, ty uz mas rodinku? vypadas mladsi nez ja cece, jinak vim o cem mluvis, me odlita v nedeli na tyden moje draha polovicka, pak se vrati bude tu tyden a pak bude v tahu 4 mesice, chlapi peklo, prasec vsechno mozny ................

Vloženo
No su navyklej ve stočtyřicetdvojce Zlínu nastavovat centráže pro podélný a příčný vyvážení na svejch 78 kg při letu v sólu a nechce se mi to měnit... ;)

Tak z tohoto jsem jalovej i ja :-)

Vloženo
wtf, ty uz mas rodinku? vypadas mladsi nez ja cece, jinak vim o cem mluvis, me odlita v nedeli na tyden moje draha polovicka, pak se vrati bude tu tyden a pak bude v tahu 4 mesice, chlapi peklo, prasec vsechno mozny ................

JJ mladsi vypadam,na to jsem si zvykl ze se lidi divi :-) ale 4 mesice je docela dooost :feve:

Vloženo

no je to dost ale pomale su vzyklej kazdej rok jsem vydejchaval 10 tydnu o prazdninach, letos to bude 16 a takze az do vanoc. Chtel bych se tam zajet podivat zvazuju karou ale 30 hodin cesta.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...