Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Nezáviď...

Dáme kávičku...? Ale bacha, momentálně žádnej cukřík...!!! Maximálně mohu sladit medem...!!! ;)

jj zavidim:-)

jak to ze bez cukriku??

srabe ;)

Nejsem srab :-) Ted jdu na obed a necham si chutnat,tak zatim cau :p

Nejsem srab :-) Ted jdu na obed a necham si chutnat,tak zatim cau :p

jsi srab ;)

cau bau

ahoj pane...mame se??

jj zavidim:-)

jak to ze bez cukriku??

Potřebuju zhodil nějaký kilčo... ;)

mame mame, je takovy vedro ze jsem se vybodl na nejakej obed. by se mi hodil rozvoz az do kacelare.

aha, pan chce byt lazensky svihak

mame mame, je takovy vedro ze jsem se vybodl na nejakej obed. by se mi hodil rozvoz az do kacelare.

me nerikej, ze u vas nefunguje rozvoz??

jak nemam klimatizaci rad tak na ni ted nedam dopustit ;)

aha, pan chce byt lazensky svihak

Tak to každopádně a když si počteš o nějakou tu ztranu vzad, tak zjistíš pravý důvod... ;)

abych pravdu rek tak jsem to cetl ale jako chlapci jsem z toho take nebyl moc moudry :-)

prave ze nemame, ale staci aby kamos pribrzdil u nejake pizerie pak dole na vratnici nahlasil ze jede za mnou a on mi to pak doveze az do kanclu.

abych pravdu rek tak jsem to cetl ale jako chlapci jsem z toho take nebyl moc moudry :-)

No abych si nemusel v letadle posouvat vyvážení, když poletím v sólu, tedy sám... ;)

tak uz jsi mu mel davno volat :-)

No abych si nemusel v letadle posouvat vyvážení, když poletím v sólu, tedy sám... ;)

tak to juuuu ale zase na druhou stranu kdyz priberes tak to je jak kdyz letite 2...popremyslej o tom ;)

tak uz jsi mu mel davno volat :-)

lol

Ináč Baui ty plasty v motoru budou teda béžový, jak jsi to rozhodl, už mám sehnaný nový kryty, akorát ještě budu měnit pár hadic, tak to budu komponovat později... ;)

jj ja myslim, ze bezova bude velmi dobra a takovy tmave hnedy nebo nejakou tmavsi hnedou na to udelat linkovani tak by to byla pecka ale i tak to bude hezky

tak to juuuu ale zase na druhou stranu kdyz priberes tak to je jak kdyz letite 2...popremyslej o tom ;)

Jenže v Blue Sky máme jen kočky, ve kterejch se sedí vedle sebe, připočítej reakční moment podélně uloženýho motoru a vyjde Ti, že by to bylo těžký na levou stranu... ;)

jj ja myslim, ze bezova bude velmi dobra a takovy tmave hnedy nebo nejakou tmavsi hnedou na to udelat linkovani tak by to byla pecka ale i tak to bude hezky

Jj, souhlas... ;):palec2:

tak vyhodis lavici das doprostred skorepinu a je to :-)

Jj, souhlas... ;):palec2:

tak nezapomen dokumentovat a pripadne ukazat fotos jak to vypada ;)

tak vyhodis lavici das doprostred skorepinu a je to :-)

lol

tak nezapomen dokumentovat a pripadne ukazat fotos jak to vypada ;)

Baže... ;)

jj uz jsem mu volal ze prej to neni tak blbej napad ze se mu zitra nechce do nove prace ( komu by chtelo po 2 metrech valeni se doma ) ze prej se zajede podivat k nam aby se zitra do nove tesil.

lol

tak ze dietu mame poresenou lol

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.