Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
mame mame, je takovy vedro ze jsem se vybodl na nejakej obed. by se mi hodil rozvoz az do kacelare.

me nerikej, ze u vas nefunguje rozvoz??

jak nemam klimatizaci rad tak na ni ted nedam dopustit ;)

Vloženo

prave ze nemame, ale staci aby kamos pribrzdil u nejake pizerie pak dole na vratnici nahlasil ze jede za mnou a on mi to pak doveze az do kanclu.

Vloženo
abych pravdu rek tak jsem to cetl ale jako chlapci jsem z toho take nebyl moc moudry :-)

No abych si nemusel v letadle posouvat vyvážení, když poletím v sólu, tedy sám... ;)

Vloženo
No abych si nemusel v letadle posouvat vyvážení, když poletím v sólu, tedy sám... ;)

tak to juuuu ale zase na druhou stranu kdyz priberes tak to je jak kdyz letite 2...popremyslej o tom ;)

Vloženo
tak uz jsi mu mel davno volat :-)

lol

Ináč Baui ty plasty v motoru budou teda béžový, jak jsi to rozhodl, už mám sehnaný nový kryty, akorát ještě budu měnit pár hadic, tak to budu komponovat později... ;)

Vloženo
tak to juuuu ale zase na druhou stranu kdyz priberes tak to je jak kdyz letite 2...popremyslej o tom ;)

Jenže v Blue Sky máme jen kočky, ve kterejch se sedí vedle sebe, připočítej reakční moment podélně uloženýho motoru a vyjde Ti, že by to bylo těžký na levou stranu... ;)

Vloženo
jj ja myslim, ze bezova bude velmi dobra a takovy tmave hnedy nebo nejakou tmavsi hnedou na to udelat linkovani tak by to byla pecka ale i tak to bude hezky

Jj, souhlas... ;):palec2:

Vloženo

jj uz jsem mu volal ze prej to neni tak blbej napad ze se mu zitra nechce do nove prace ( komu by chtelo po 2 metrech valeni se doma ) ze prej se zajede podivat k nam aby se zitra do nove tesil.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...