Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

ne, protoze mame PPD a tim padem si to budu muset odmakat, zase to budu nahanet na konci mesice jak se znam. Je opet potreba neco zaridit.

Prave jsm si objednal altest, uz jsem si pakrat narikal ze ho nemam po takovejch akcich jako je Turnov a tak a tentokrat budu vybavenej.

Vloženo
jeste ze ja mam za hodinu a 9 minut padla.

Tez bych raci vstaval v 5 a koncil ve dvě,ale dneska delame vyjimecne na dve smeny ....

Vloženo
ne, protoze mame PPD a tim padem si to budu muset odmakat, zase to budu nahanet na konci mesice jak se znam. Je opet potreba neco zaridit.

Prave jsm si objednal altest, uz jsem si pakrat narikal ze ho nemam po takovejch akcich jako je Turnov a tak a tentokrat budu vybavenej.

ja mam zase ctvrtek a patek dovolenou, jinak alctest bych bral v sobotu jsem celkem mohl litovat, ze ho nemam.

Vloženo

Aspon budes moct chlastat a druhej den pojedes s cistou hlavou :p

Vloženo
ja mam zase ctvrtek a patek dovolenou, jinak alctest bych bral v sobotu jsem celkem mohl litovat, ze ho nemam.

nechtel jsem to nejak rozmazavat, ale tebe stopovali policajti po tom vasem sobotnim tahu?

Vloženo
dnes velice strohé příspěvky :doh

Taky koukám :D .., no mame polovinu tydne ,ale asi nejak se nikomu nechce komunikovat.... ,, jdu si pro čepa'' das si též ? :) :)

Vloženo
dalsi provokater <;o))), Spidi jedes s nama do toho Turnova?

Huš lol

Čéče s tym Turnovem nevim nevim, furt do mě sósed přes plot hučí, že pojedem s holkama na Slovensko... :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...