Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Hmmm, to je pěkný, nejlepší je po takovým zákroku jet vlakem, bo u kasy nemožeš klódně béknót, kam sceš jet... lol

asi by zemne meli dobrou srandu ... :D

Vloženo
tj, nejaka spešl dalnicni znamka na silnice ve slovinsku ? :help:

Jj, slovinská dálniční známka. Ty howeda mají nejnižší časovou úsečku platnosti půl roku za krásných 35,- Eur.

Vloženo (editace)
Jj, slovinská dálniční známka. Ty howeda mají nejnižší časovou úsečku platnosti půl roku za krásných 35,- Eur.

tyvoe,

tam mas nejakou byznys trasu ? nebo k cemu ti bude .. ?

Editováno: , autor: Jeronymo
Vloženo
Pojedu se patrně koncem týdne rochnit někam na Makarskou rivieru... ;)

Takze dovolenka jo .... No ,kdyz uz budes mit tu dalnicku na takovou dobu ,bude treba projet se timhle smerem castejc.,, ;)

jak jinac bylo vcera na GP ? :)

Vloženo
Takze dovolenka jo .... No ,kdyz uz budes mit tu dalnicku na takovou dobu ,bude treba projet se timhle smerem castejc.,, ;)

jak jinac bylo vcera na GP ? :)

Jj, bude relax na jachtě Bibe. No samože jsem tu dálničku rozhodně nekupoval za tu udanou cenu, takže to neřeším... ;)

GP bylo hóóóódně dobrý, hlavně nepršelo a výsledky byly nad očekávání... :palec2:

Vloženo

Cago panove,jak to jde..? ;)

Spidulo,zase razis na jachtu jo? ;) Jako kazdy rok? Ja vyrazim tradicne asi 3 tyden v zari.. ;) No tak to zni pekne,ze jsi tu znamku sehnal lepe.. ;)

Vloženo
Jj, bude relax na jachtě Bibe. No samože jsem tu dálničku rozhodně nekupoval za tu udanou cenu, takže to neřeším... ;)

GP bylo hóóóódně dobrý, hlavně nepršelo a výsledky byly nad očekávání... :palec2:

Tak hlavne at se mas co nejlio :):palec2:

Jo,vcera se to pocasi celkem umoudrilo ., celkove to bylo pekny ... ! ... priste jedu tez

Čaues Marty ! :)

Vloženo
Cago panove,jak to jde..? ;)

Spidulo,zase razis na jachtu jo? ;) Jako kazdy rok? Ja vyrazim tradicne asi 3 tyden v zari.. ;) No tak to zni pekne,ze jsi tu znamku sehnal lepe.. ;)

Čao Marty, njn, jako každej rok... ;)

Máš SZ... :)

Vloženo
Cao Jero! ;) Uz jsi v ty pizzosce? ;)

:) ve Ctvrtek jdu se sefem poresit nejake zalezitosti a v patek bych uz me prohanet pzzeriove autí :) :) ...

Vloženo
:) ve Ctvrtek jdu se sefem poresit nejake zalezitosti a v patek bych uz me prohanet pzzeriove autí :) :) ...

Tak zupa..Podicka,slecinky,srandicky.. ;) Dovoz az "do domu"... ;)lol

Vloženo
Jj uz mas taky SZ Spidulo.. :D Tradice je treba dodrzovat.. ;) Odkud je to foceny covece ta fotka? :)

Cao Jero! ;) Uz jsi v ty pizzosce? ;)

Ty taky. Foceno nejspíš z nějakého vzdušného plavidla, popřípadě z parasolu... ;)

Vloženo
Tak zupa..Podicka,slecinky,srandicky.. ;) Dovoz az "do domu"... ;)lol

joojooo,, uz ted mam nejake zajizdky tak snad bude pizza chutnat :)

Vloženo
Tyyy voe,jak se tam to auto tlemi.. :D Smejdi.. :D

@Jero: Aaaaa,tak to vypada slibne... ;):palec2:

:) Ted jsem nejakou dobu vozil svym autem a celkem mi to slo ,tak uvidime jaky to bude pod smlouvou :) ... ;) Slecnu mam porad za hranicemi tak je treba te ''volnosti'' trosku vyuzit... :p ...

samozrejme si delam srandu ;) ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...