Sleep77 Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 to nasere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 to nasere kapotu jsem lestil jak urvany a na druhy den todle .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Prostě někteří lidi si nedokážou ničeho vážit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 kapotu jsem lestil jak urvany a na druhy den todle .... Kde se ti to stalo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Kde se ti to stalo ? V takove oblasti kde se fkala hodne mladych tupych pubertaku a to v nocnich hodinach .., bohuzel to odnesla moje kapota ..., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Tak to bych se bal to v takovem prostredi nechavat :- ( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Tak to bych se bal to v takovem prostredi nechavat :- ( ono je to vlastne centrum mesta ..., a kdyz je pobliz pizzerie kde zrovna neco vyrizujes neni jina moznost ..,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 V takove oblasti kde se fkala hodne mladych tupych pubertaku a to v nocnich hodinach .., bohuzel to odnesla moje kapota ..., každý rány, která padne vedle je škoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 ja vim,je to tezky,muze se to stat kdekoli a nikdo z nas v tom aute stale sedet nemuze,to je vylouceny.Muzeme jen doufat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Naprosto s tebou souhlasím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 každý rány, která padne vedle je škoda presne tak no.... Oni z toho maji velkou prdel ,ale ja jsem ke vsemu takovy ,ze si vsimnu kazdyho noveho doliku od kaminku a stve me to a todle? to je moc .... no ,ale nadruhou stranu,dobry ,ze to neobjeli treba klicem .., (ted jen ,abych to neprivolal)..., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 To jsme na tom stejně, já taky koukám po autě, kde je co novýho a pak jsem z toho zklamaný, když najdu nový ďolík nebo malinkatý škrábanec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 ale nic,,stalo se .... nebudem se zatezovat temahle vecma..nejak to pokutim .. Co u vas novyho ? ... jak pokracujes Sleepe'' v rozhodovani te dane zalezitosti... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 To jsme na tom stejně, já taky koukám po autě, kde je co novýho a pak jsem z toho zklamaný, když najdu nový ďolík nebo malinkatý škrábanec To je proste ta laska k autum ,ikdyz je ta moje uz prakticky babicka porad si zaslouzi byt ve forme.. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 (editace) Jero, moc si vybírám kam parkuji auto a klidně se i kousek projdu ... Ale vím, že tomu nezabráním a to mě štve ze všeho nejvíc Editováno: 27. Srpen 2008, autor: pentadius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Jero, moc si vybírám kam parkuji auto a klidně se i kousek projdu ...Ale vím, že tomu nezabráním a to mě štve ze všeho nejvíc jasne jasne to ja taky, spis si myslim,ze tam je i trocha zavisti ,,ti mladi me po videni'' znaji a asi jim zrovna nepadam do not'' ...prave jsem volal znamemu at zkusi nejak zkontrolovat monitoring z toho dne... Auto by mely videt tusim 2 z 5 kamer... tak uvidime,pak bude pomsta sladka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Tak to je mazec Jery. Jak je to hodne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Tak to je mazec Jery. Jak je to hodne ? Misty je to az do plechu no,,zkousel jsem to zababrat tema tuzkama,,ale nejde to .., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Myslím, že pokud to máš až na plech, že ti tužky moc nepomůžou, to bude asi chtít trošku kytu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 (editace) Myslím, že pokud to máš až na plech, že ti tužky moc nepomůžou, to bude asi chtít trošku kytu jj , zkusim si pohrat s lakem a kytem ,, uvidim,, dneska jsem na to tak koukal a nastesi je to ve vetsine jen k plnici takze..,, nemel bych to tu rikat,, ale uz vim po videni kdo to udelal ... takze si ho ted jen musim najit.., Editováno: 27. Srpen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 Super,tak mu dej cocku ale pozor na kamery ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 jj , zkusim si pohrat s lakem a kytem ,, uvidim,, dneska jsem na to tak koukal a nastesi je to ve vetsine jen k plnici takze..,, nemel bych to tu rikat,, ale uz vim po videni kdo to udelal ... takze si ho ted jen musim najit.., rozmlat mu fasadu,at si to pamatuje debilek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 Dobré dopoledne ! .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 incident s kapotou vyrizen'' .... dobrou vsem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 Dobré ránko .... a hodně zdaru k poslednímu pátku v měsíci !.., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky