Cary_mary_fuck Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Čus bus, jak se dnes máme?? Sice trosku unavene ale jinak perfekt Copak u tebe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Taky to jde, byl jsem u švagra na stavbě, tak jsem trošičku strhaný, ale jinak pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Taky to jde, byl jsem u švagra na stavbě, tak jsem trošičku strhaný, ale jinak pohoda Ja jsem byla akorat v praci kde cely den sedim na zadku a cucim do PC ale taky jsem unavena jak kdybych nekde kopala diry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 To právě člověk bývá unavenej z toho nic nedělání, to mám občas taky v práci a vdycky se těším, až nudu moct něco dělat,abych zabil trpšku času Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 To právě člověk bývá unavenej z toho nic nedělání, to mám občas taky v práci a vdycky se těším, až nudu moct něco dělat,abych zabil trpšku času Ja mam tedka v praci docela fofr. Kolegyne na dovci a navic budu koncit takze dodelavam co se da Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 tak tě zase může těšit vidina, že budeš mít změnu. omlouvám se, já pochopil, že čučíš do compu z nudy, tak to je něco jinýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 ááá,,koukam výletník je z5 Jj, jsem z5... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 tak tě zase může těšit vidina, že budeš mít změnu. omlouvám se, já pochopil, že čučíš do compu z nudy, tak to je něco jinýho No z nudy nekdy taky 2 Spidi: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 zdravim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 zdravim :-) Caau chlape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 2 Spidi: Čao... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 zdravim :-) Zdar jak sviňa Bauino... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Čao... Jak to teda vidis? Sel bys bo ee? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 (editace) Zdravím všechny přichozící Editováno: 3. Září 2008, autor: Standis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Caau chlape ahoj holko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Jak to teda vidis? Sel bys bo ee? No hlavně záleží na termínu, jináč se nebráním ničemu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 ahoj holko Jak se mame takhle vecer? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Zdar jak sviňa Bauino... nazdarek Lubo, kua jsem se ti snazil v patek dohoknout na tydlifon pac jsem travil asi 5 hodin v Brnisku ale ty nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Jak se mame takhle vecer? tak nejak soukrome pracovne, resim logistiku atd jak u tebe?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 No hlavně záleží na termínu, jináč se nebráním ničemu... OK az se to domluvi dam vedet Urcite by to bylo do konce zari Akorat ze minule jsme sli v pondeli ... nevadilo by kdyby to bylo v tydnu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Zdravím všechny přichozící Zdar jak Brno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 tak nejak soukrome pracovne, resim logistiku atd jak u tebe?? Tobe to nestaci v praci workoholiku? Jo u me faine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 OK az se to domluvi dam vedet Urcite by to bylo do konce zari Akorat ze minule jsme sli v pondeli ... nevadilo by kdyby to bylo v tydnu? Právě v týdnu mi to nevadí, horší je to o víkendu, koncem září budu o víkendech v Praze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Tobe to nestaci v praci workoholiku? Jo u me faine jo je toho nejak vic ale clovek se musi otacet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 nazdarek Lubo, kua jsem se ti snazil v patek dohoknout na tydlifon pac jsem travil asi 5 hodin v Brnisku ale ty nic Aha, to asi vím, oč šlo, ale stejně jsem byl o 1000 km jinde než Ty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky