Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

tak ve Startu jsem asi nikdy nebyl, v Rozvoji jen parkrat jidlo coz bylo v pohode a pivo jsem tam nemel tak nemuzu rict.

Husa bude dobra asi jako všude a taky bohužel asi tak narvana.

Vloženo
tak jako jestli jim tam predvadis svoje kreace se nedivim :-)

ale to prd, jen jsou s nima problémy po půlnoci, nechápou, že chceme pít dále a nezvedat se z místa a jít do nonstop části. V tomhle je to na hlavu. Takže hádky, manažer lokálu atd...

Vloženo
ale to prd, jen jsou s nima problémy po půlnoci, nechápou, že chceme pít dále a nezvedat se z místa a jít do nonstop části. V tomhle je to na hlavu. Takže hádky, manažer lokálu atd...

lol jojo ale to neni jen tam :)

Vloženo
Cau vsichni...jsem se ted vzbudil a do prace pet nesel jako vcera......posnidal jsem cajik a vanocku s marmeladou..da si nekdo?

ty brdo ty to mas na haku :)

Vloženo
kluci nachlazeny trochu....ale zitra jdu do prace...podivat a dam bacha abych se nestrhl posledni den pred vikendem

:smich: patek - prvni a posledni pracovni den - 6 dnu doma 1 den v praci :) pekny rezim....

Vloženo
ano mam vse i vyhrev

prosimte mohl bys mi vyblejsknout konektoru ktery najdes pred predni sedackou pred ridicem? - sedacku das uplne dozadu a pred ni je plast. kryt na podlaze - ten jenomodklopis a jsou tam konektory apod. to bych potreboval videt....

a hodit mi to treba do mejlu?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...