Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
a ja mu dal hla a von to ani nevi :) to je spidolama :D

cao pepi

Čao Pepi, já tu dlouho nebyl, už to mám nastudovaný a jsem v obraze... ;)

Jo jináč Arosa už stojí tři hodiny na CZ dokladech :palec2:

Vloženo
Ono kazdy rok se ty svatky horsi ,min casu ...uz se vidim jak budu v den rozbalovani darku behat po shopech ....

Co ze prodavas Fabuli ?

Tak nějak přišla docela zajímavá nabídka na new car.Ale nějak to hrotit nebudu,prodá se,prodá,neprodá se,zůstane

Vloženo

Chjo, sotva sem člověk vleze, hnedka mu najdou práci a z debatění je zas ho**o. Takže zatím čau a snad se sem ještě dneska dostanu.

Vloženo
Chjo, sotva sem člověk vleze, hnedka mu najdou práci a z debatění je zas ho**o. Takže zatím čau a snad se sem ještě dneska dostanu.

No to víš, pondělí... :help:

Vloženo
PEPI: no tak to je krasne pepi, to sem na ni teda zvedavej :) ja sem si ted chtel koupit renault R5 ale kdyz vidimten poplatek 10.000 tak na to sejrim :)

Já teď našel nádhernou 205 GTI v původním stavu.Tak jsem uvažoval,že bych ji vzal jen tak pro radost,ale ty poplatky jsou hnus

Vloženo
PEPI: no tak to je krasne pepi, to sem na ni teda zvedavej :) ja sem si ted chtel koupit renault R5 ale kdyz vidimten poplatek 10.000 tak na to sejrim :)

Pepi, jak píše Jiřina, těch deset tyček je až od novýho roku. Proto jsem tu Arosa schválně přivezl a přihlásil teď v prosinci. Šel jsem dnes na evidenci už ve čtvrt na sedm a dobře jsem udělal, byl jsem první, v osm už taky bylo 30 duchen na přepis těch jejich korodujících hundrtek, aby se vyhnuli temu poplatku... ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...