Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Hornbach bych do toho rači netahal. Tam se dá sehnat i 300.litrová bečka a to by pak bylo na hodně dlouho - teda u aspoň u mě jo !!!

málo chlastáš lol

Vloženo

Ve tři otevřu očičko a pojím něco prášků, lehnu ještě na půl hoďky, pak se probudím a 4:27 nástup. Ale v zimě se nedá na akorát, musím si zatopit !!! Né v každým BUSu fungeje vyhřívání sedačky ;)

A to bejvá někdy ještě o hodinu horší !!!

Vloženo
nazdar Jero chlape tebe jsem nevidel, koukam avatar menis jak na bezicim pasu.

Ol@fe čáu ! no moc jsem se tu posledni dobou neukazoval no,ale s avatarem si hraju porad jako malej :D

Co ty jak se dari ? .,,

Vloženo

ale cece, pred vanocema znas to. Jeste 13 dni a moje polovicka se konecne vrati po 4 mesicich, jediny naco se netesim je ten uklid co tu musim spachat.

Vloženo
ale cece, pred vanocema znas to. Jeste 13 dni a moje polovicka se konecne vrati po 4 mesicich, jediny naco se netesim je ten uklid co tu musim spachat.

Jo tak to verim , pred vanocema je rusno ,hlavne tento rok je toho nejak moc... Darky nemam nakoupeny,ani nevim jestli se k tomu dostanu :p ,ale snad jo .,

Panecku po 4 mesicich ,tak to uz se tesis moc co ,uklid bude vpohode ..nebo pozvi uklidovou cetu .)

Vloženo (editace)

Třeba tuhle.,, :);) ...sevsim vsudy.,,Taky bylo dneska uVas takhle? .) slunicko a mraz ... ;)

post-4984-1228855706_thumb.jpg

Editováno: , autor: Jeronymo
Vloženo (editace)

Jero: taky jsem s darkama celkem na stiru, nejak se to poda a vyresi samo

Hrabe: podle vseho nezanevru, videla fotky Bauiho na besidce a ptala se jestli to na jarni besidce prechlastame. S tim kontejnerem nejsi vubec dalko od pravdy otazka jestli bude stacit jen jeden.

Editováno: , autor: Ol@f
Vloženo

jj. Pokud to v praci pujde stejnym tempem jako ted, tak se mozna necham ukac jako spoluorganizator prvni vicedenni akce na morave, teda nejsem si jistej jestli bude prvni ale podle toho jak po tom kazdej vola tak asi jo.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...