Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

jo tenhle sup vypada pekne ale v dnesni dobe mi uz moc nerika - je to obrovska houpajici se v zatackach lod - pohodlny urcite ale konstrukcne a na treba dodelavky apod. mam radeji OII

Vloženo
já to sice už chvíli vím, ale je to paráda. Asi se zase zajdu kouknout na hokej :palec2:

ja chodim vicemene pravidelna ale uz jsem ted parkrat nebyl - taky zase zajdu....

Vloženo
Mě se ta béžová líbí.A tacháč nemusí bejt staženej,i když je to hodně málo km

na rok výroby je to dost málo, i když pokud to měl nějaký šéf na ježdění kolem komínu tak proč ne

Vloženo
ja chodim vicemene pravidelna ale uz jsem ted parkrat nebyl - taky zase zajdu....

já sem vostuda, letos sem ještě nebyl, ale už se chystám. Tak se tam třeba potkáme

Vloženo
já sem vostuda, letos sem ještě nebyl, ale už se chystám. Tak se tam třeba potkáme

a co se domluvit a az bude hrat Vrbic tak zajit tam a kdyz by sel jeste nekdo z clubu tak potom zaskocit treba k vobrazku a dal se uvidi samo :))

predpokladal bych samozdrejme patek-sobota co? :palec2:

Vloženo
a co se domluvit a az bude hrat Vrbic tak zajit tam a kdyz by sel jeste nekdo z clubu tak potom zaskocit treba k vobrazku a dal se uvidi samo :))

predpokladal bych samozdrejme patek-sobota co? :palec2:

dobrý nápad pane :palec2:

Vloženo
Akorát mám vítr z toho motoru

Zatim jsem u skol nevidel zakazove znacky pro SuperB V6, asi to zere jen travu okolo silnice, deti pradepodobne ne, takze by to nemuselo byt tak hrozny.

Vloženo
Zatim jsem u skol nevidel zakazove znacky pro SuperB V6, asi to zere jen travu okolo silnice, deti pradepodobne ne, takze by to nemuselo byt tak hrozny.

:smich::smich::smich::smich:

Vloženo
neboj, hraje od 28.12 tak pak zajdem

no dale tu vidim

út 30.12. Ml.Boleslav Sparta 17:30

pá 9.1. Ml.Boleslav Karlovy Vary

ale pozor ted kokam jeste na

pá 23.1. Ml.Boleslav Liberec

hehe to mam narozky :)

:smich:

Vloženo
no dale tu vidim

út 30.12. Ml.Boleslav Sparta 17:30

pá 9.1. Ml.Boleslav Karlovy Vary

ale pozor ted kokam jeste na

pá 23.1. Ml.Boleslav Liberec

hehe to mam narozky :)

:smich:

takže termín známe ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...